Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Látom a választ már megkaptad. Egyébként az IE9 is ezt csinálja,mert az is hardwer támogatott,és használja a vga-t a gyorsításra.
[WebVizBench Html5 teszt] Futtasd le ezt különböző böngészőkkel és meglátod a különbséget. egyébbként az IE9 a legjobb html5 futtatásban. -
Vistaboy
veterán
HD 4890, majd egy héttel ezelőtt pénteken adtam el, azóta kölcsönben volt egy GeForce 7600 GS, és most ez.
Amennyiben nem találok megoldást a problémára, lehet hogy felrakok egy friss Windows-t, de nagyon nem szeretnék, mert elmegy vele a fél napom, míg mindent beállítok.
-
Beri
addikt
Sokadjára: kihalycsae.
-
Alister71
nagyúr
6870-es külön driver nincs. Ugyan az a driver volt fent előtte is, és ha hagytál volna egy kis időt a gépnek, hogy felismerje az új hardvert, az újraindítás után már rendesen működött volna a korábban feltelepített verzióval is. ( persze ha nem egy 1 éves driver volt fent, hanem az aktuális )
Crysis 2 demót néztétek? Iszonyat tele vannak a szerverek,nem könnyű bejutni. DX9-es persze, de nagyon jól fut a hardcore beállításon is.
-
rocket
nagyúr
-
alibaba78
őstag
Ez egy referencia kartya. Nekem ebbol 2 (sapphire, es asus) van, es hibatlanul teszik a dolgukat. Nem zavar a hangjuk abszolut, bar volt itt vki, aki hangosnak talalta a ref. hutot. Idle nem is hallom, load meg nem erdekel (fules rajtam). Szerintem nyugodtan megveheted. Innentol pedig donts te!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest