- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Látom a választ már megkaptad. Egyébként az IE9 is ezt csinálja,mert az is hardwer támogatott,és használja a vga-t a gyorsításra.
[WebVizBench Html5 teszt] Futtasd le ezt különböző böngészőkkel és meglátod a különbséget. egyébbként az IE9 a legjobb html5 futtatásban. -
Vistaboy
veterán
HD 4890, majd egy héttel ezelőtt pénteken adtam el, azóta kölcsönben volt egy GeForce 7600 GS, és most ez.
Amennyiben nem találok megoldást a problémára, lehet hogy felrakok egy friss Windows-t, de nagyon nem szeretnék, mert elmegy vele a fél napom, míg mindent beállítok.
-
Beri
addikt
Sokadjára: kihalycsae.
-
Alister71
nagyúr
6870-es külön driver nincs. Ugyan az a driver volt fent előtte is, és ha hagytál volna egy kis időt a gépnek, hogy felismerje az új hardvert, az újraindítás után már rendesen működött volna a korábban feltelepített verzióval is. ( persze ha nem egy 1 éves driver volt fent, hanem az aktuális )
Crysis 2 demót néztétek? Iszonyat tele vannak a szerverek,nem könnyű bejutni. DX9-es persze, de nagyon jól fut a hardcore beállításon is.
-
rocket
nagyúr
-
alibaba78
őstag
Ez egy referencia kartya. Nekem ebbol 2 (sapphire, es asus) van, es hibatlanul teszik a dolgukat. Nem zavar a hangjuk abszolut, bar volt itt vki, aki hangosnak talalta a ref. hutot. Idle nem is hallom, load meg nem erdekel (fules rajtam). Szerintem nyugodtan megveheted. Innentol pedig donts te!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest