- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAS107
tag
válasz
szacsee #1769 üzenetére
Hú, király! Köszönöm szépen. Egy gondal kevesebb.
Már csak 8tűs kéne.
Egyszer a jövőben, ha valaki olvassa ezt a hozzászólást, és a tudomány már el jutott arra a szintre hogy halando ember is kaphasson 8 tűs tápcsatlakozót akkor az légyen oly szives és küldjön a mailemre valami infót:
lucakornel@gmail.com
(ja, amúgy a barátomtól kérdeztem hol lehet ilyet kapni, mondta is, de valamiért minden külföldi oldalon csak US be és Kanadába, lehet rendelni) -
SzlobiG
félisten
válasz
szacsee #1256 üzenetére
Igen lehet eszkábálni, de én nem szeretem szét vágni a házat ezért, inkább maradok a gyári megoldásoknál.
Jah CF-et nem sokan használnak pláne, hogy kell hozzá vagy 700-as táp.
Amúgy még nem kapni HR-03-at R600-ra nálunk.
Annyira azért nem lehet zavaró 2D-ba meg a PH-s tesztbe azt írták, hogy mint a 8800-ak olyan hangja van ami nem vészes, de hamarosan kiderül. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
szacsee #1024 üzenetére
Ez a gond már jórészt a múlté. A 8-as GeForce-ok drivereivel korábban csakugyan voltak gondok, de a 158.19-es Forceware kijövetele óta lényegében megoldódtak, legalábbis XP alatt igen (én azt használom). A Forceware 158.22 és 160.03 (béta) driverek a legújabbak, mindkettővel jól mennek a stuffok (kivéve a Splinter Cell: Double Agent-et, de az más kártyákkal sem akar együttműködni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest