- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát nem tudom mit tegyek!
Nézzegetem az NV frontot, mert a GTX jó lenne, de mindenhol, ehhez az a drájver, ahhoz az a drájver stb.
A PC-t konfigurálni kell ezért szeretjük, na de ennyire!
Gef 2 GTS-em volt, utána Gef4Mx400, utána Fx5600, de közbe 8500 Le, utána 9800, most meg X1650Pro.
Hát a geforce-knál még azt is meg kellet nézni, ha minden játék okésan ment (nem voltak texturahibák), hogy a videók nem-e torzítanak pl: Fx5600-nál volt olyan, hogy a fehér hó sárga lett új driverrel (mozifilm, nem gamma).
Ati-nál csak annyi bibi-t vettem észre, hogy anno a Maffiában a régebbi driverrel a Golden-gate-nek nem volt korlátja. De nem villódzott, nem ment irreálisan alacsony FPS-el a játék és nem torzult a divx-es film sem. Asszem Ati lesz ebből, nem NV.
Aki ráér tökölni, az vesz NV-t és ha ezzel játszik visszateszi a régebbi drivert, ha azzal, akkor meg feldobja a legújabbat.
Én nem flamelni akarok a 3Dmarkos topikban, hanem élvezni a játékot, ami a feltelepítéstől kezdődik, és ha az első normális indulás elött 200 drivert ki kell próbálni, hát azt nem nekem találták ki.
AMD-ATI Powa.
Nemsokára a clubban, ja és előbb utóbb lesz normális hűtés, a fogyaszást meg leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest