- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Nem XP alatt csinált 6800 pontot, hanem x86 (32bites) Vista alatt. XP alatt még nem próbáltam, mert nem akarok szenvedni a SATA driverrel telepítés előtt (nincs floppy-m, stb.). Meghát ennek a kártyesznek x64 Vista alatt hasítania kellene elvileg.
A tápcsati mindkettő rajta van, annyi, hogy ugye mindkettő 6pines normális pci-e csati, a kártyán pedig az egyik hely 8 pines. Namost erről azt írja a kártyához adott tájékoztató, hogy ha csak alapon akarjuk hajtani a kártyát, akkor elegendő a két 6pin-es csatit bedugni, ha húzni akarjuk, vagy crossfire-ben hajtani, akkor kell az egyikbe 8pineset dugni, viszont akkor már nagyobb (550W-nál nagyobb) tápot is javasol (sőt, azt írja, hogy szükséges). Én csak alapon szeretném használni a kareszt, sőt annak is örülnék, ha egyáltalán végre menne már alapon!
A 3DMark06-ból az 1.1-et adták a kareszhez, ami már simán fut x64 Vista alatt, nem kellett hozzá semmilyen patch, gondolom, hogy az 1.0.2-vel próbálkoztál, azért nem futott. Ha esetleg valami nem fut x64 Vista alatt, akkor próbáld meg rendszergazdaként futtatni (jobb gomb->futtatás rendszergazdaként)! Az AtiTool is csak így hajlandó futni, egyébként nem tud hozzáférni a szükséges kernel driver-hez.
Megnéztem az Ati oldalán, hogy minek pontosan milyen frekin kellene mennie:
[link]
Itt látható, hogy a RAM-nak 1650-en kellene mennie. Az Atitool nálam 512MHz-et ír alapon, ami a harmada ennek... Szerintem még dual vezérlő esetén is min. a felének kellene lennie.
A Core freki alapból 740MHz kellene, hogy legyen, nálam ez 509MHz...
Szóval valami itt nincs rendben, az tutter...
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
Hm most poénkodni fogok!
Dugj a 8-pinesre egy 6 pinest, akkor megemeli az órajelét a kártya, ugyanis, ha csak egy csatival hajtod, az kb olyan mintha egy Lambo-ban csak 6 henger dolgozna.
Szóval 2x6 pin kell a normális működéshez, 6+8 pin-t pedig akkor ajánlanak, ha húzni akarod és elég legyen neki a kraft.
A poénkodás:
A nem tudás nem mentesség az alól, hogy hamisan tünteted fel valaminek a tulajdonságát és pontokba szedve osztod az észt.
Szóal 2x6 pin és megtudod mit tud az a vadállat.
Hát nem gondolatolvasó vagyok.
Amúgy gugli a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest