- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenlupin
aktív tag
-
mcmike
őstag
válasz
X Factor #6292 üzenetére
Akkor ezek szerint az én tápom is bőven elég nem?
Enermax Liberty 500W
2 ágon darabonként 22A-t tud. Néztem játékkal terhelve 3 óra folyamatos játszás után is csak alig langyos szellő jött belőle (még a venti fordulatot sem emelte meg)...
Konfig adataimnál, de durván ennyi: 1HDD, 2ODD, AMD X2 5600+, HD2900Pro, ASUS M2N-E, XFi Xtreme Music, 3 12-es venti, ledek
, USB cuccok (bill, egér, kártyaolvasó), stbstb...
Egyébként meg (HD2900XT is van már benne): PSU calculator
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6299 üzenetére
Nekem is olyan van és S3 Trio-val elfogyott a nafta a Quad alatt. Neked C2D (laza tuning) és egy 2900-es VGA-hoz elég lenne. Az enyém BS2 500W, ha van kesh, akkor Corsair VX550, vagy HX620, de nézz utána mindenképp. (asszem ezek több ágasak, viszont tud kajálni a másik ágról is ha elfogy az egyiknek a naftalin)
Azért mondtam, hogy alapfeszes C2D tuning + VGA és utána táp.
Ergo: Először vegyél VGA-t és ha kevés a tápod, akkor PSU! -
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6295 üzenetére
A VGA tuning-ot azt felejtsd el! ( a tápoddal, de majd rájössz, tudod okos ember más kárán és a PH-n tanul, a hülye meg a sajátján).
Mi csak segíteni próbálunk, de ha hiába tépjük a szánkat (nyúzzuk a bilit), akkor sem ránk hallgatsz, akkor sajnáljuk, csináld magad, ha jobban értessz hozzá.
Hiába dobsz rá csatit, akkor is a tápból kajol, amúgy 8K-ért adnak kieg tápot FSP-éknál.
Booster vagy mi a pöcs a neve, és csak a VGA-t hajtja meg, de azt elbírja még tuningal is.Amúgy csak mellékesen alátámasztott méréssel 1,1V-on a G0-m Idle 115W terhelve 155W feszt emelve 1,4V-ra IDLE 240W, Terhelés alatt 350-et is láttam és ez az egész konfig monitorral, a VGA-m most egy picsa S3 Trio
.
Részemről ennyi boldogulj magad.Alapon a VGA-val menni fog, a C2D-t pedig alapfeszes tuning-al használd, akkor elbírja, ha feszt emelsz, vagy sok-sok mhz-vel toldod a tuning-ot azt már nem fogja szerintem.
1 Vegyél VGA-t csatival 2x6Pin PCI-E
2 Ha hajtod a rendszert és az eddigi full stabil beállításokkal fagyi, akkor erősebb táp. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
X Factor #6292 üzenetére
omg. ok. vegyél amit akarsz.
el se hinnéd + hdd-k, meg + ramok mennyit dobnak a fogyasztáson, nem is beszélve a tuningról, de te ezt biztos sokkal jobban tudod, azért kérdezedszacsee: Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. én próbálom, de mindenki leugat, hogy az ő tápja bizony mindenre elég lesz, nem fogok senkit győzködni már..
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6292 üzenetére
Alapon elég, ha meg elfogy tuning alatt a szufla cserélsz tápot, a csifit pedig eladod.
Nyugi vinni fogja, de ésszel kell használni.
A korót például ki kell tesztelni elötte, hogy milyen minimum feszekkel mennyit megy és aszerint belőni. Pl nálam az E2160 1,254 V-al simán ment 2935Mhz-t, viszont a 3Ghz-hez már 1,32V kellett, emiatt csak 2930-on használtam, mert az a +60Mhz nem ér annyit, mint amennyivel többet kajol.
Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. -
d@minator
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
X Factor #4743 üzenetére
742Mhz-en megy alapból a mag 3D-ben,tuningban hoztak ki belőle 865Mhz-et!
Annó az 1800XT 512-nél 625-volt az alap 715Mhz-es tuningnál már jókora külömbség volt sok esetben az alap órajelhez képest.
Ha itt is produkál akkora külömbséget teljesítményben mint annó az 1800-nál én tökéletessen meg leszek vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest