- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
válasz
WindyJoe #3033 üzenetére
Xpertvision Sonic. A CCC-ben nálam a memóriát max. 850-re lehet állítani, de bárhova is állítom, a 3dmark06-ban a teszt indítása során a VPU Recover azonnal leállítja, és visszaállítja alap 800/800-ra. Te mivel csinálod a tuningot? Lehet, hogy rossz helyről szedtem le a drivert? 8.40-070713a Ez a 7.8 béta? Bocs a sok láma kérdésért, de eddig nem csináltam ilyet, most is csak kíváncsiságból akarom kipróbálni.
-
Olasza
aktív tag
válasz
WindyJoe #3011 üzenetére
Catalist-tel bármit is húzok, ha csak 5 mhz-et is, rögtön belegabalyodik.
igaz még csak 5 percet foglakoztam vele, de autótuningban eljutott 850 mhz GPU, de memóriánál 820 környékén véglegesen galyra mentek a betűk, de azért folytatta. A kép szép tiszta maradt, csak a betűk átváltottak fekete-fehér összemosott valamivé. Ha húztam az ikonokat, tiszta volt, ha elengedtem megint rossz. Újraindítás után jó volt, de utána már nem értem rá vele foglalkozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest