Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Termi16 #19878 üzenetére
hogy legaláb legyen valami eredmény, mert ha megnézed az aTis listákat elég szegényesek.
Idejártok millióan,termelitek a hsz-eket,minden nap ugyanaz a téma, senkinek nem jutott még eszébe hogy jön ez a Laraxior csávó hát leverem a 4850emmel, vagy tessék 150 átlag FPS-s a Gridben vagy tudom is én miben.
Nekem nincsen bajom személy szerint senkivel
Csak annyi embernek lett hirtelen ilyen kártyája amit meg is értek....Peace
D.Orion: nem kell mellreszívni,főleg nem magadra venni -
hoffman_
nagyúr
válasz
Termi16 #19838 üzenetére
Én se direkt, csak kicsit link voltam
Azt jól megijedtem, hogy szar a kártya, amikor jött a nagy sivítás, meg villogó piros betűk. Aztán elolvastam és kicsit megkönynebültem
Egyébiránt xml-hack után kijelnthetem, hogy a kártya 60%-on már érvágás. Az 50% valamiért sokkal emészthetőbb, bár már ott is ontja a dB-t. De ehető kompromisszum, azoknak, akik nem tuningolnak és nem akarnak gyári hűtőt cserélni.
Aki pedig fülessel játszik, az tekerje meg, hadd szóljon -
Loituma69
őstag
válasz
Termi16 #19703 üzenetére
Te nem fogtad fel, hogy nincs értelme maxon futtatni a videokártyát csak azért mert a 3dmark több pontot ad. Ez olyan mintha vennél egy ferrarit ami közel 300km/órával tud menni és te mindig ennyivel akarnál nyomulni. Majd ha lesz olyan game ami akad majd akkor feljebb húzom a procit vagy cserélem, de erre most nincs szükség!
-
oliba
őstag
válasz
Termi16 #19700 üzenetére
Igazából sokat nem vártam, max 3 percet. Úgy volt 45 fok, de folyamatosan 43-45 fok között mocorgott. Meg kell említeni, hogy most nincs olyan meleg a szobámba, mint szokott nappal. Talán olyan 23°C. Sajnálom a VRM-eket
HD 3850-essel nem volt gond passzívan szőrős fánk alatt sem. Ott stabil 62°C volt.De most mindenki menynire ki van akadva a szőrős fánkon. Most akkor ennyi erővel lehet fikázni az összes Markot, mert mi az értelme? Nem azzal játszunk. Mondjuk annak tényleg nincs értelme
-
TTomax
félisten
válasz
Termi16 #18207 üzenetére
Igen mert ha visszaolvasol akkor éppen te vagy az X-ik ember aki a zalman hütöre azt mondja rendben van,tudok neked olyan tesztet mutatni ahol látni fogod nem elég,azt aláirom hogy ez a teszt nem mindennapos,de kb olyan a GPU-nak mint az orthos a CPU-nak...egy rendes stabilitásteszt...én egy gigabyte-ot már visszavittem amit ez a teszt nyirt ki,akkor nem volt rajta S1,de most gond nélkül futhat.És a VF900al is ugyanez volt..ugy viselkedett mint amikor tulhuzod a VGA-t... képed nincs de géped megy,97 fokig láttam is a melegedést,ezért mondom a zalmanokra hogy ide nem elég,a HD3850-et meseszépen hütötte.
Hát jo..nekem mindegy, vegyetek rá VF700at...tessék egy kép,ha 90fok alatt tud maradni a VF700,vagy a VF900 akkor azt mondom elég rá...Normál házban normális körülmények között...
-
TTomax
félisten
válasz
Termi16 #18202 üzenetére
Ugy viselkedsz mintha elötte nem te heherésztél volna,én csak reagáltam arra hogy szerinted "elég" egy VF700,mert csak 78 fokos... az e-péniszes téma meg végképp nem idevalo.Én probálok segiteni pl azzal,hogy eszembe sem jut ajánlgatni vf700-at vagy vf900,és akit csak tudok lebeszélek róla mert én kiprobáltam,és a furmark teszben 8perc után szépen lekapcsolta VGA-t...win futott kép nélkül.Lehet,hogy a toxic nem lesz ennyire meleg,de a Gainvarddal szemben 10ezerrel drágább amiböl 5ezerért veszel egy S1-et,meg egy 12-es ventit,és marad pénzed is.Arrol nem beszélve ,hogy az mérföldekkel jobb hütés mint a toxicon a VF900,okés a VRM-el barkácsolni kell....Ezen el lehet gondolkodni,meg azon is hogy ki akar segiteni,mert én megoldottam a hütésemet,és nem erre vagánykodok ,hanem ezzel probálom alátámasztani a mondanivalom...
Uiersze természetesen benne vagyok egy GPUCV tesztben,töltsd le telepitsd ha jo lesz a CPU hütöd akkor várlak egy összevetésre...
UUi...ugye a 120fokos alkatrész a gépedben csak vicc volt ?Az hogy erre hitelesitve van nem azt jelenti,hogy akkor 100 fokon az rendben is van,remélem nem kell ezt kifejtenem miért. -
TTomax
félisten
válasz
Termi16 #18200 üzenetére
Milyen teszt?Ki mersz állni egy acceleroS1 ellen tesztre?A gépemben 2db 4850 füti egymást....Fogadjunk 15 perc után leolvad a zalmanod,és jobb esetben lekapcsol a géped???Hm?Ha nem csak firkálni mersz akkor szivesen nyomhatunk egy tesztet arrol,hogy melyik hütés mire elég... ha benne vagy akkor a gari papirt készitsd elö
"Hehe, mint látod, a teszt alatti s max 78 fokos volt a vga"... ez itt a baj... -
[basler]
csendes tag
válasz
Termi16 #18093 üzenetére
okay megpróbálom 50% körüli ventivel
a fagyi és a control center elérése között kb 20 másodperc van, ennyit számítana? (ja a ház oldala le van kapva, szóval semmi főzés + előlről egy 12 centis coolink is fúj)
lama hangzású lehet, de ebből szinte biztos gari lesz, ennyi pénzért ugyan működjön a gyári beállításokkal, ne kelljen még tákolni is...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest