- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
prime77 #24117 üzenetére
Ezeken a felbontásokon nem fog kijönni a GX2 ereje...Ide egy 4850 is elég,a 6GHz.es wolfit meg felejted el
gondolom otthon nem áll hordókban az LN2... 4,2GHz stabilan bőven jó lehet..és az elég egy 4870-hez ...ennél erősebb kártyát felesleges venni,még krájziszra is,ami ugyanúgy fut egy GTX260OC-on mint egy 280SLI-n...
-
TTomax
félisten
válasz
prime77 #23315 üzenetére
Ne haragudj,elgondolkodtál a kéréseden???
4870CF teszt van a PH-n is...ugye azt elhiszed,hogy kb így mehet az X2 is...és azon elgondolkodtál,hogy 2DB 4870 ára hova legyen 60-70ezer forint?Nem mi bántunk meg és alázunk a földig,hanem te csinálsz magadból udvari bolondot...
Nézd meg a 3870X2-t...mennyi is most???
Ja és még annyit,hogy néha nem ártana a lázadozásod off-ba rakni..... -
munky
őstag
válasz
prime77 #23293 üzenetére
Nem az volt a baj, hogy ide írtad hanem a stílusoddal nem volt minden rendben és most még enyhén fogalmaztam. Ha nem vagy tisztában az "alapvető fórumozási szabályokkal" legalább olvasd el az [alapelveket ] mielőtt írogatsz.
-
BalintUG
tag
válasz
prime77 #13912 üzenetére
Prime nekem is az a mérvadó
nem mondtam , hogy nem. '280*1024 ben játszok mindent és azért mondtam, hogyha nem áll módodban holna elrohanni egy 26" LCD ért akkor majdnem azt mondom neked, hogy mind1 milyen 48XX ed van mert még a gyorsaság sem külömbözik maximum 1-2 esetben de az viszont tényleg nem mérvadó
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
prime77 #11972 üzenetére
Egyébként maxishine NV színeiben utazik, és hírdeti is őket, de erre a karira még ő is azt mondta hogy az "ATI lehet hogy feltámadt újra?"
Itt egyébként az ő tesztje, akit érdekel.maxi tesztje
Van píííz, vazze.
-
jokeman
aktív tag
válasz
prime77 #11962 üzenetére
Na hát pont ezért kérdeztem, mert most akarok VGA-t venni, és ugye én is azt olvastam hogy most még elég drága a 4870 a 4850 hez képest, meg nem jobb annyival.
Amúgy Giga Ep35DS4 em van ez ugy tudom támogatja a CF-et.
Azért kérdeztem végülis, mert most veszek egy 4850-et és majd későbbiekben teszek mellé még egyet, ha már kevés lesz, vagy most bele egy 4870.....és később még egy....
Na erről beszéltem le magam, ahogy olvasgatom itt a hsz-eket.
Igy hát maradok a 4850 + majd valamikor mégegy 4850 verziónál.
És köcce srácok. -
katt777
félisten
válasz
prime77 #11957 üzenetére
Hát úgy, hogy a CF egy rakás játékban nem működik, a fennmaradó részben meg elég változatos, de távolról sem 100%-os hatásfokkal. (Anno én is besz.ptam az átverős tesztekkel, de még olcsón kijöttem belőle.) És ehhez is ajánlott egy X48-as lap. Fogyasztani a 0 + teljesítménnyel is duplán fogyaszt.
4870 meg mindenben gyors. -
Dubmaster
aktív tag
válasz
prime77 #9406 üzenetére
Jah, félreérthető volt, én pedig sikeresen félre is értettem.
Nehéz pontos választ adni, ahhoz le kellene mérni minden hardvered fogyasztását.
Minden alapon sztem kb 280-300W-ot vehetnek fel a leírt cuccok, de pl. írtad, hogy egy jó alaplap, ha pl. ep35, vagy ep 45 giga, akkor már estünk vissza egy picit, ha a proci szorzónál is hagyod a terhelés függő automatizmust, akkor szintén esés.
Minden húzva sztem kb 350-380W, 1ODD, 1HDD esetében
-
Tithian
őstag
válasz
prime77 #8448 üzenetére
35K körül boltban is kapható E8400, szerintem nem éri meg a fórumon vásárolni. Általában egész jól húzhatóak ezek a procik, erről a topikjukban bárki szívesen tájékoztat is
Meg kell nézni pár tesztet arról, milyen procival milyen eredményt értek el, és kiderül, mennyi az elég. -
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged