- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #36500 üzenetére
Ahogy mondtam, megint át lett ugorva a téma. Anno is ez volt. Volt egy hsz ami nem magyarázott meg semmit azt onnantol el lett felejtve.
Vmi nagyobb szaki legalább segíthetne elindulni merre van a problem. -
NKing
tag
válasz
ez_meg_emaz #36500 üzenetére
Elég furcsa jelenség ez amit leírtatok. Leginkább driveres hibának tűnne... DE
Van egy olyan sejtésem, hogy ismerősödnél a driveres beállításokban a mipmap detail level Quality helyett performance-ra van húzva, nálad pedig Quality-re. Ami igaz hogy gyorsabbá tesz mindent, viszont ilyeneket simán produkál. Szerintem egy csekkolást megér. -
gere79
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #36479 üzenetére
Hi! a 2900 xt-m csinálta. A 4870 csinálja. Egyes játékokban szembetűnő pl:clear sky,SoC,crysis-ba is. ha esetleg valaki tudja miért van ez igy, ne tartsa magába
Én is kivi vagyok.
-
Pala
veterán
válasz
ez_meg_emaz #36464 üzenetére
Hát ez furcsa.
Ugyanolyan grafikai beállítások mellett készültek a képek?? -
Pitterix
őstag
válasz
ez_meg_emaz #28658 üzenetére
Köszi a választ!!!
-
totyax
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #28591 üzenetére
(#28591) ez_meg_emaz
(#28592) _Toka_
Fejezzétek be a hisztizést gyerekek. Egy téma lekövetéséhez fontos hogy arra szabványos módon válaszoljunk, hiszen így egyszerű kattintásokkal le lehet követni. Az oké hogy egymás után nem írok 5 hsz-t, de kettő bőven belefér, ha ez nem tetszik akkor mehettek a modokhoz panaszkodni teljes nyugalommal. Viszont ha a baszogatásomat nem hagyjátok abba én fogok szólni a modiknak.
Mellesleg _Toka_ téged se hívott ide a kutya se, én meg biztosan nem, ez_meg_emaz te meg akkora ökörségeket beszélsz sokszor hogy csodálkozom mit keresel egy ilyen fórumon.
-
Szatesz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #28549 üzenetére
Hát bármivel is játszol vista alá kell a 4gb ram......Én észreveszem a különbséget....
-
totyax
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #28530 üzenetére
2D-be mióta van AA?
-
kanmajom
tag
válasz
ez_meg_emaz #28530 üzenetére
jó amit linkeltél, mert megtudtam legalább hogy egyszerre a kettő nem működik (monjuk ez logikus is)
kipróbálom este az új béta 8.10 ccc-t mert az már a hűtőventit is engedi szabályozni. ha meg így se oldódik meg a gondom (vga lekapcsolása 660/1100 körüli frekvenciákon) akkor kipróbálom az atitoolt
-
kanmajom
tag
válasz
ez_meg_emaz #28527 üzenetére
annyira nem vágom ezeket a dolgokat.
melyik a jobb a ccc vagy az att?
-
totyax
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #28405 üzenetére
Nehogy azt hidd hogy ez a kioktatásnak szánt valami meghat engem
Gondolom azért te élvezted.
-
lala42
őstag
válasz
ez_meg_emaz #28412 üzenetére
Bocsi, Igazad van
Félreolvastam a dolgot. Elnézést. CRT-re gondoltam.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #28407 üzenetére
Van a 2 között kül.?
Matekon úgy tanultam a 8.10-ben el lehet hagyni a 0-át xD
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #28405 üzenetére
Van benne vmi
De az a gáz itt állok driver nélkül, mert ez a sz@r beta nem m1 fel. Senki nem találkozott ilyennel?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #28304 üzenetére
Ezt a "se"-t nekem írtad a hsz-ed elején?
Értem köszi, szval akk elviszi a táp! Várható árcsökkenés vmikor 4870-ből?? Esetleg 5xxx széria kijövetele?
-
gergo19
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #28296 üzenetére
Nekem Gainward 4870GS van ha jól tuom ez ugyan olyan mint a Palit hűtés szempontjából.Dobsz egylinket arról amit akarsz venni mert ha egyezik az enyémmel írok róla neked.
-
gergo19
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #28293 üzenetére
Nagyon off de a haverom egy 2.4-es celeronnal hajt egy G92 8800GTS-t
. A kolléga procija alapfeszen 3,2-3,4-ra húzva simán kihajtja a karit.
-
Frodó666
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #7625 üzenetére
Te csak nyugodtan sajnáld magadat is.
Főleg ha neked is 8200-ért csepeg a nyálad. -
Frodó666
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #7607 üzenetére
Mi bajod van?
-
Bluegene
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7556 üzenetére
ja én is úgy gondolom, hogy néha igen de mai játékoknál nem jelentősen, úgyis azt veszek majd alája de olcsón(wolfi)
-
TTomax
félisten
válasz
ez_meg_emaz #7511 üzenetére
"De aki 4ghz-ekröl ir hogy az kell neki"
Senki nem irt ilyet,nyugodj már meg nem kell itt a feszko....
Más...
CoD 1280X1024 minden maxon DX9-be 70-250fps.Pontosan dupla fps van mindenhol mint a HD3850-el 1024X768-ban ugyanezen beállításokkal. -
válasz
Dehogy. Én nem írtam 4 GHz-ről. A Wolfdale sem szabály, csak mivel annak alapon is magas az órajele és erős, könnyebb lesz tornázni vele, ha limites lenne. Azért a 3 GHz-et át kell lépni, mert ahogy gbros cikkeiben láttam, egy 3850 2.66-on nem lesz limites és ha összehasonlítjuk, a nagytesó azért jóval jobb. A 4870 meg még rátesz egy lapáttal, úgyhogy kell majd a sebesség neki. Jó a 6xxx is, persze, hogy jó. Ha 3.5 körül mozog, akkor már jó.
hakos1987: arra még várni kell kicsit, amíg új verzió jön.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
4ghz csak 3dkár-ban "kell".én anno rákérdeztem h érdemes lenne a 6750-est lecserélni 8400ra kiröhögtek
ott is irták h nem lenne nagy elöre lépés.crysis nem játék!
cizoe:?
-
Ronnie12
tag
válasz
ez_meg_emaz #7506 üzenetére
Akkor szerinted nyugodt szívvel vegyek a 3.4 GHz-es Conroe procimhoz HD4870-et?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7481 üzenetére
várj félre értettél,én nem azt mondtam h menjen mindeki uj procit venni meg ilyenek csak a személyes tapasztalatom irtam le
számomra tök mind1 h 100 vagy 105..
multi meg only cod4 ott meg fix 250 bár....oda kell a cpu,gpu tunningazért nincs rossz cfg-d
-
TTomax
félisten
válasz
ez_meg_emaz #7484 üzenetére
Most nem fogom visszarakni a kis E2180-at az E8400-el az eredményt linkeltem ide.Sokat nem is teszteltem a az E2180-al mert alig éreztem erősebbnek a ronggyá vmodolt HD3850-nél,tudom ezt így számokkal is alá kellene támasztani,de azért szerintem nem mondtam azzal hülyeséget ha azt állítom,hogy egy pentium kevés lesz akár hova húzod.Nem mondom azt mindenki rohanjon wolfit venni venni.
Peace...
Jut eszembe nem lehet a 2D-s órajeleket valahogy lejjebb venni?Alig veszi vissza magát,azért a HD3850 takarékosabb volt jobban visszavette az órajeleit,nem lehet ezzel valamit csinálni?
Még egy apróság itt bámulom éppen a az uj Radeon dobozát...az ATI szépen rábigyesztett egy "premium graphics" matricát... hát igen,tudták ezt hogy mire lesz képes... -
TTomax
félisten
válasz
ez_meg_emaz #7465 üzenetére
Ne legyél okos...nem csak a cpu score lett magasabb mert kb 900 pont... a SM3 SM2 pont is több lett.A stílusod meg tartsd meg a sarki közértesnek mert nem őriztünk együtt disznót..De ha neked úgy tetszik nyugodtan rakd a szénné húzott pentium mellé.Azért azon el lehet gondolkodni hogy kb egy 9800GTX-et hoz teljesítményben,oda mit is ajánlanak???
c.zsolti
Ez a hét vicce volt,gratulálok.... -
IreN!CuS
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7465 üzenetére
én ugy vettem észre h az 5-10 megvan aztán lehet h csak elnéztem
Jha LoL 3.2-3.7 bocs elirtam!gyiku: 1et,jól irtad
-
subaruwrc
félisten
válasz
ez_meg_emaz #7345 üzenetére
akkor erre már nem válaszolok
TeChNoRby aki már ilyen karit vesz lehetne annyi esze h 40 órába egyszer ránéz az everestre hogy hűbazmeg 120 fok a gpu.... -
munky
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7345 üzenetére
úgy, hogy nem 20%-al hanem ~40%-al gyorsabb egy HD 4850 mint egy 8800 GT.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged