- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #48531 üzenetére
Milyen VGA-n "tapasztaltad a ezt VRM hőmérsékletet?
-
jucye
tag
válasz
sellerbuyer #48471 üzenetére
Én is így jártam az AC TwinTurbo-val. Annak a ramSÜN!ijei is hullottak mint a legyek. Rendeletem hozzá ragacsot erre azzal még sz*rabb lett. Nekem úgy tűnt, mintha a ramok nem lennének teljesen sík felületűek (olyan volt mintha be lenne esve a közepük), és a SÜN!i csak a széleire tapadt.
Ezen kiakadtam "oszt" eladtam a csába. A gyári hűtés+biosmod überallesz. Nem kell variálni.
-
válasz
sellerbuyer #48466 üzenetére
és BemApo:
Az nekem is furcsa volt, hogy milyen könnyen megy minden, de persze videón nem látszanak a hibák, szerencsétlenkedések. Attól még érdekes házasítás és úgy tűnik, hatékony is.tzsolesz:
Én is le szoktam fordíttatni angolra a google vagy más oldalak fordítóival -
katt777
félisten
válasz
sellerbuyer #48356 üzenetére
Csak idézek az említett hsz-ból, ha már az olvasásról van szó: "a kedvedért megnéztem a tiédet". Te vagy az, akit csak saját maga érdekel...
Mellesleg szakmám szerint felismerem a plágiumokat (akárhogy változtatgatják őket), szóval engem ne győzködj.
-
katt777
félisten
válasz
sellerbuyer #48348 üzenetére
Sem az én írásomat, sem a tiédet nem minősíti az, hogy te bereklámozod a máshonnan összeszedett írásodat (persze, hogy nem olvastál semmi mást
) azok között, akik az enyémeket (vagy másokét) nem ismerik, erre aztán (lelkes, keresni lusta újoncok
) javasolják a címlapra.
(Mellesleg az összes szakmai írásom címlapos volt, ráadásul kiemelve, de nem ez érdekel, hanem hogy itt fennhéjázva osztod az észt másokat lehurrogva, miközben még csak a spanyol viasz összetevőit keresed.
) Egyébiránt nem érdekelnek plagizált írások (azokon nincs is mit építeni, hiszen csak annyit mondhatnék, hogy olvasd el az enyémet, de akkor meg, ugye, nagyképű lennék
,ráadásul már rég olvastad), de a kedvedért megnéztem a tiédet.
A véleményem nem változott. Megj.: Te alázod magad a viselkedéseddel, én csak próbáltalak figyelmeztetni. Sajnálom, hogy miközben nagy ember szerettél volna lenni egy lenyúlással és némi átírással, páran ezt észrevették, és emiatt megsértődtél. Legközelebb próbálj eredetit alkotni (persze nem fog menni, mert akkor eleve azt tetted volna). Személyes (és kifejezetten szubjektív) blogból idéztél, aminek semmi köze a szakmai írásokhoz, ez nagy elmére vall.
Mindenesetre kevés vagy te az én EGO-mhoz!
És ha mindezt véresen komolyan veszed, tényleg szánlak.
-
jucye
tag
válasz
sellerbuyer #48345 üzenetére
Ezt bizony eltaláltad. Nem neked írtam, hanem a többi fórumtársnak. Tudod hogy van a mondás: "Több szem többet lát..."
A te cikkeddel más oldalról láthatjuk a bios moddolás "szépségeit". Ezeken az írásokon kívül azért még van pár itt a PH!-n...Ha már kérdezed (de szerintem mindenki sejti a választ) azt a pár órát bizony olvasással kell eltölteni. (Mondjuk én toltam pár fekvőtámaszt is a moddolás előtt, jól esett...
)
Amit írtam nem a "düh" szítása miatt tettem, csupán azért írtam, hogy a fórumtársaknak nagyobb rálátása legyen a lehetőségek tárházára, amit a PH! nyújt számunkra.
Písz.
-
_Toka_
senior tag
válasz
sellerbuyer #48343 üzenetére
Biztos jó írás! Ha szeretném matatni a BIOS-t feltétlenül elolvasnám!
De, ha elfogadsz egy tanácsot, a hírverés illendőbb lett volna úgy, hogy nem hurrogsz le nagy hirtelen két embert...
-
katt777
félisten
válasz
sellerbuyer #48344 üzenetére
Kicsit jobban tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, mint te, a többieket meg hadd figyelmeztessem már arra, hogy mivel néznek szembe, ha hagyják magukat megvezetni bios-mod mániásoktól.
Speciális eseteken kívül a bios mod szükségtelen, amitől persze még bárki szórakozhat vele, csak esetleg majd roppant hálásak lesznek neked egy tönkrement és garozhatatlan VGA-ért.
Az 1. hsz-t azért javasoltam, mert ott van minden (a bios mod is mindenestül), és ha te is olvastad volna (de hát nem ereszkedsz odáig), akkor magadnak is megspórolhattad volna a munkát, persze akkor nincs mivel szerepelned.
A továbbiakban pedig ismerkedj meg a "Szerkesztés" gombbal, mert még azt hiszi valaki, hogy hsz-gyűjtögetéssel lépegetsz előre a hsz-ranglétrán.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
sellerbuyer #48323 üzenetére
Na és azt hogy kellene? Milyen progival.
-
Süti1976
csendes tag
válasz
sellerbuyer #48208 üzenetére
no, asszem minden lehetőséget kimerítettem.
display 1-en van a monitor, tv out connected, clone.
és mégis fekete a tv képernyő.
ha tudom, hogy az atinál ez ilyen bonyolult....
nvidiánál két kattintás és kint volt a kép a tévén.. -
Süti1976
csendes tag
válasz
sellerbuyer #48208 üzenetére
elírtam
az ati tray tools-ból van fent az 1.3.6. 1042mindjárt átrakom a monitort a másik kimenetre.
-
Süti1976
csendes tag
válasz
sellerbuyer #48186 üzenetére
köszi a segítséget, de szvsz ez valami hardverhiba lesz.
telepítve van az 1.3.6 catalyst, be van állítva a klónozás és semmi.
magától nem érzékeli a tévét, be kell nyomni a force tv detectiont.
de így sem történik semmi. -
jucye
tag
válasz
sellerbuyer #47896 üzenetére
Megrettenve olvastam vissza. Sajnálatos az esemény!
Gondolom az lehet a gond, hogy hamar túlmelegszik a csip a törés miatt.Én is úgy döntöttem, hogy nem szórakozok az "egyedi" hűtéssel, jól van az úgy, ahogy megteremtette az ATi.
Elég a BIOS mod is.
Kipróbálom az új Catalyst-ot hátha dob valamit a Vantage-n.
Asszem egy életre megtanultam a kolléga kárán, hogy csúcs vga-ra hűtést fabrikálni nem túl kifizetődő. A hűtés árán inkább erősebbet kell venni.
-
fagy53
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47931 üzenetére
Sajnos igaz amit bim mondott.
A hűtés hatásfoka a hőátadó felület nagyságától, felületétől függ, ezért ugyanennyi tömegű agyagból ha vékony, mint a késpenge, ennél sokszorta több lamella képezhető, amelyek felülete többszöröse a jelenleginek. Nem véletlen, hogy a mai hőcsöves hűtők lamella rendszere nem kevésszámú vastagabb, hanem nagyon sok vékony lamellából áll.
Nagy kár a kártyádért, de legközelebb ezt a kis szösszenetet is vedd figyelembe, ha hűteni akarsz valamit. -
bim
veterán
válasz
sellerbuyer #47929 üzenetére
Megnyugtatlak hogy így ránézésre kevés lett volna a vrm-re az a borda. Brutális hő jön belőle...
vagy valami eszméletlen módon kellett volna fujatnod ventivel hogy érjen is valamit. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47926 üzenetére
Nagyon jó volt veletek, remélem, majd ide fogok tartozni egyszer megint...
Szívből remélem.
Amúgy ne keseredj meg ez miatt, felesleges.
Én helyedben mondjuk már 4890-est vennék 59K-ért is láttam már webshop-ban.
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47899 üzenetére
Sajnálom ,hogy kivégezted
de:
Ne adjanak 5K-s ajánlatokat ? Miért inkább megtartod magadnak a működésképtelen kártyád ? Szvsz még 5K-t sem ér meg az a kártya.... -
Tidus
addikt
válasz
sellerbuyer #47900 üzenetére
B@szki, mi a jó fenét csináltál,
!
Egy öntapadós sünivel hogyan lehet igy eltőrni a chip-et! De jól látom kettővel végeztél?
Mert ha a GPU-t töröd el , a rögzítés túlhúzásával, azt mondom hogy jobban figyelhettél volna!
Azért vagyok így kibukva, mert priviben a szádba rágtam hogyan szereld fel a Mushasit!! -
rup1u5
nagyúr
válasz
uhh basszus!
gari is ugrott így...... -
DEV_NULL
őstag
válasz
nagyon ügyi vagy
-
válasz
sellerbuyer #47611 üzenetére
Nem kell a HTPC-k és alsóbb kategória miatt egy évet se visszamenni...
Egy szó, mint száz: igazad van, az erősebb játékos kártyáknál nem szerencsés a passzív megoldás.tzsolesz: 1GB... jah, főleg GTA IV-hez
-
válasz
sellerbuyer #47607 üzenetére
Ez azért így erős kijelentés. Van értelme, csak max. nem ebben a szegmensben. Egy HTPC-ben vagy alsóbb kategóriában egész jó passzív kártyákat lehet találni. A háznak meg amúgy sem árt jól szellőzőnek lennie.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47607 üzenetére
Én nem linkeltem passzívat.
Az a tesztben van, nem azt mondtam, hogy olyat akarok venni.
ALL:
Egyébként ez a Vapor-X nem is viszi ki a házból a meleg levegőt? Akkor mi lesz a hővel?
A végén kiderül, hogy a dual-slotos megoldás jobban megéri.
-
krack
csendes tag
válasz
sellerbuyer #47564 üzenetére
Köszi, de nem döntöttem el, hogy csodás vétel lesz, azt írtam a hűtést még majd kitalálom rá - ergo utánanézek később, vagy esetleg itt meggyőz valaki, mint Te, hogy igen, vagy nem, és ezért meg azért, de bocs, ha dolgoztattalak, ez tényleg nem az a topik.
2. Utánanéztem, bár régebben és nem eléggé, DE az S1-ről akkor jókat írtak a 4850-esek kapcsán. Egy sráccal is leveleztem, aki ezeket mérte vele:[I]Ventivel ilyen a hőmérséklet:
GPU dióda (DispIO) 25 °C (77 °F)
GPU dióda (MemIO) 35 °C (95 °F)
GPU dióda (árnyaló) 26 °C (79 °F)Levettem a ventit, kicsit izzasztottam, aztán hagytam hülni kicsit,
venti nélkül ilyen:
GPU dióda (DispIO) 44 °C (111 °F)
GPU dióda (MemIO) 56 °C (133 °F)
GPU dióda (árnyaló) 46 °C (115 °F)[/I]Lehet, hogy a sünik leesnek és mással ragasztom majd fel, talán új szettet is kell vennem, de ha ezzel kapok egy jó hűtést, ami halk és hűs, hát legyen. Azért nyilván a Musashi-t is számba veszem, a Scyhte ugye (silentben is) nagyon jó cuccokat csinál, de 2 venti sosem lesz 1, hacsak nem ott is csere egy 12-esre, majd meglátjuk. Előlapi vezérlő meg mindenképp kell, silent miatt fontos.
De mindenképp ha lesz időm ennek is utána nézegetek, kösz a választ!
-
DEV_NULL
őstag
válasz
sellerbuyer #47586 üzenetére
simán jó csak nem a gyári ventivel, bár árban már a musashi is jól áll
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47586 üzenetére
Igy van, gondolom olvastad:[link]
-
DEV_NULL
őstag
válasz
sellerbuyer #47568 üzenetére
GFX CHILLA
-
Tidus
addikt
válasz
sellerbuyer #47564 üzenetére
Nagyábú errű van szó!
Megkíméltél ettől a tájékozttó jellegü leírástól,!
-
krack
csendes tag
válasz
sellerbuyer #47516 üzenetére
Köszi, de nem szánok rá ennyit, ki sem használnám valszeg, mivel tényleg nem nagyon játszom. Így sztem marad a Sapphire 4850 1GB, a hűtést meg majd kitalálom, de valszeg S1 rev.2-t egy jó 12-es ventivel (az úgyis van pár), mert az csendesebb, mint 2db 10-es a Scythe Muzásin, és fele annyiba kerül. Nekem a silent a legfontosabb!
Bár lehet, hogy nem hűt mindent, meg jobban, igaz nem nagyon tudom miket kell, meg hogyan, s mivel hűteni... -
Tidus
addikt
válasz
sellerbuyer #47556 üzenetére
Ezzel ki tudod iktatni a kézi szabályzást! De igazából ha 1/3-ra állítod a szabályzókat, és nem tuningolsz ATT-vel, nem fog melegedni!!
-
Tidus
addikt
válasz
sellerbuyer #47553 üzenetére
A Mushasi lessz a legjobb választás, saját tapasztalat!!
-
jucye
tag
válasz
sellerbuyer #47553 üzenetére
Köszi, meglátjuk sikerül-e hűvösebbre fogni a VGA-t. -
jucye
tag
válasz
sellerbuyer #47545 üzenetére
Sajnos az alaplapom olyan, hogy az alsó PCIE 16x foglaltba kell tenni a VGA-t, így a szellőzés nem túl jó a kégliben, főleg nem a VGA-nak. Azért akartam Twin Turbo-t használni, csak valahogy nem tetszettek az értékek, amit hozott. Egyenlőre ramsüni ragasztót keresek és ha lesz megpróbálom újra.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
sellerbuyer #47499 üzenetére
Bocs, ez lemaradt, a hivatalos neve a kábelnek:
GIGABYTE Video Adapter
Kifejezetten Gigabyte VGA-khoz.
-
lsc
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47469 üzenetére
Hiába nem húzod a VGA-t, a proci húzáshoz a rendszert magát húzod, ez a VGA-ra is kihat. Ezt komolyan írod ? Mert azon kívül hogy a proci jobban kiszolgálja a kártyát más nem történik, hiszen a videokártya alapon megy . Mondjuk nem árt fixálni a pcie frekit 100-ra, de pont amiket írtál /autotuning és hasonlók/ azt nem igazán jó a lapra hagyni .
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47469 üzenetére
oksa , minden alapon , már nézem is
bekockásodott , VPU recovery kidobott az asztalra ....
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47467 üzenetére
OC nélkül hajtottam eddig is.( vga OC nélkül ) Most sem jó. Pedig most direkt másik drivert tettem fel ami alapból is volt, 9.3-mas. Gyanítom ,hogy egy XP újratelepítés nem ártana neki. De most tettem újra , én ezt már nem bírom
Másnak nincsen ilyen problémája ?
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47462 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. Most megint ledarálok a gépről mindent. Csökkentett módba is leirtom , hátha marad fent valami amit nem szeret.
Egyébként nálam tuning nélkül csinálja ezt. Illetve a proci húzva van , de a vga nincs. talán a táp lehet kevés neki ? De akkor a játékok miért mennek ?
-
lsc
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47444 üzenetére
Semmi gond, még a 8500-as óta /98 vagy 99 környéke/ ati kártyám van de mindig elég volt a gyári cucc, neked meg sok sikert a kereséshez, ennyi .
-
lsc
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47438 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért kellene buherált driver, ahogy olvastam sok embernek megy a ccc-vel is, de akkor bocsi, félreértettelek .
-
lsc
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47436 üzenetére
Pl itt, mondjuk ez az oldal azért van .
-
Zalaymate
senior tag
válasz
sellerbuyer #47434 üzenetére
GPU-Z vel még nem, majd meglesem.
-
end09
tag
válasz
sellerbuyer #47150 üzenetére
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47150 üzenetére
szép
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47148 üzenetére
gondoltam én ,hogy a word miatt volt minden
én is azért vettem 4 giga ramot , radeon 4850-et
-
Egzee
őstag
válasz
sellerbuyer #47142 üzenetére
akkor mégis mire használod a géped?
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47140 üzenetére
Csak a Furmarkot hagyd a fenébe, rövidtávon jó lehet de képes hazavágni a kártyát és nem is életszerű amit művel.
3DMark többszörös futtatása megfelelőbb a tesztre, ha azok hiba nélkül lefutnak, a játékoknál sem lesz probléma.Persze a játék futtatása a legmegfelelőbb, ha jól megy akkor tök mindegy mi a 3DMark eredménye.
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47137 üzenetére
Gratula
Tegyél közzé azért egy két GPU-Z értéket, 3DMark futás alatt.
Ne felejtsd el azt sem,hogy melyik BIOST tetted fel,mit modoltál benne,stb már csak azért mert másnak is jól jöhet a tapasztalatod. -
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47134 üzenetére
Van még valamilyen alternatívám a flash-elésre? Van még valami, amivel fel tudom tölteni a BIOS-t a VGA-ra?
1.Floppyról DOS flessel.
2.Másik gépbe tedd a kártyát és ugy cserélj BIOST.Nincs ismerősöd aki hajlandó lenne berakni a gépébe a kártyát? -
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47132 üzenetére
A Giga programja felteléepült rendesen?
Azzal mennie kéne.
Vagy pedig,mivel mondtad,hogy használtan vetted a kártyát, az előző tulaja jól elbarmolta a BIOS-t.
-
Egzee
őstag
válasz
sellerbuyer #47129 üzenetére
akkor ha meghal a kari és nem tood rá visszarakni a biost süsd ki rendesen XD
sgteam: köszönjük szépen az építő jellegű hozzászólást...
tökre elég a vidkarid 1600x1200-ra full hd-t nem erőltetném... én se látom a különbséget pedig hárklis vok rá... procit cserélj meg tápot és tökéletes lesz... itt a fórumon még a házad is eladatják veled, csak hogy jó géped legyen!
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47123 üzenetére
Nagyon f@szán meg lehet buherálni a BIOS-t, szépen érthetően le van írva.
Én az előző 4850-es kártyám hűtését lőttem be.
[link]
Most már a BIOS rátöltéséhez nem kell a WINFLASH mert a Gigának nagyon jó és egyszerűen használható programja van erre. -
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47120 üzenetére
Legegyszerűbben a BIOS átírásával tudod ezt megoldani. Én is át akartam írni BIOS-ban a venti szabályzását. De nem nyúltam hozzá. Mert sokkal jobbat én sem tudnék kitalálni.
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47104 üzenetére
Szerintem,ha a memoria tipusának megfelelő BIOS-t rátolod annak jónak kell lenni.
Ha mégsem,akkor gariztasd mert nem stimmel valami a kártyával.De úgy, amennyiben elindul "rendesen" csinálj egy BIOS Flash-t de közben kapcsold ki a gépet.
Igy simán cserélni fogják.
Még mielőtt hűtő cserét fabrikálnál, mert utána nehezebb a dolog. -
szacsee
nagyúr
válasz
sellerbuyer #47104 üzenetére
Nem csak a méret számít, hanem az is, hogy milyen... Quimonda, Samsung etc.
Időzítés és a memória órajel is fontos. -
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47102 üzenetére
Van több is, melyik memoria van a kártyádon?
-
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47099 üzenetére
Melyik BIOS van a kártyádon?
A GPU-Z vel mentsd el a BIOST,majd nyisd meg szerkesztővel és az első sorokban látni fogod milyen gyártmányú memória van a kártyán.
A Gigabyte honlapján keresd meg a kártyádhoz tartozó BIOST szintén onnan töltsd le a FLASH programot hozzá.Kérdezz ha nem világos valami.
-
_Toka_
senior tag
válasz
sellerbuyer #47095 üzenetére
Ez tipikusan az a jelenség, amikor a táp kevés...
-
bmwsan
senior tag
válasz
sellerbuyer #47096 üzenetére
Hello
nem vagyok szakértője , de haveromnál a táp volt kevés neki... és emiatt kapcsolt ki /fagyott ki gyakran.
Leírnád kérlek a konfigod. -
Daffni2
addikt
válasz
sellerbuyer #47075 üzenetére
3D-ben annyi lesz amit beállítottál.
A GPU-Z-t nyisd meg ott látni fogod,hogy 500/amennyit a memóriának állítottál.
Most huzogasd a GPU-Z ablakát ide-oda,pár pillanat múlva megjelenik rövid időre a GPU-nak beállított érték..Jól működik az, igy kell működnie a Powerplay funkciónak.
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47081 üzenetére
jó a ccc én is azt használom és semmi gond vele
835/1050 tuningon is megy a kari
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47078 üzenetére
akkor nincs semmi gond!!!! tökéletes
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47075 üzenetére
Erre annyit tudok mondani ,hogy ne CCC-be tuningolj , hanem használt Ati Tray Tools-t. Sokkal jobb sztem.
sgteam: Jah , azt tom én is . Sapphire ,ref hűtős. Majd ha lesz píz benevezek valami komolyabb hűtésre.
-
sgteam
aktív tag
válasz
sellerbuyer #47072 üzenetére
tedd inkább mindegyiket maxra és akkor a legmagasabb eredményt fogja mutatni.
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47072 üzenetére
valszeg csak 2d-ben ennyi. Indítsd el egy GPU-Z-t és indítsd el egy játékot ... lövöldözz egy kicsit , majd nézd meg ,hogy mit mér. Majd ha ráviszed az egered a sávra ahol játszottál ( itt a GPU load 99% általában ) , ki fogja írni ,hogy mennyi is az órajel/hőfok/ventifordulat stb.
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47069 üzenetére
Azt igazándiból nem tudom. Ha jól emlékszem , akkor a hűtők mellé kapott apró bordákkal szokták megoldani , mert abból több van mint amennyi a ram.
-
Májsztró
addikt
válasz
sellerbuyer #47067 üzenetére
AC Twin Turbo , vagy Scythe Musashi
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged