- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43560 üzenetére
Átjavítva: a GPU-z az adott időpontban maximálisan beállított órajelet mutatja (pl ha rivatunerbe beállítod az órajeleket 700/1050-re, akkor a GPUZ azt írja ki nem pedig a 2d-be lecsökkentett 500/990-et) (kivéve a sensor fülnél, mert ott az ép aktuálisat mutatja)
Így érthetőbb a számodra?BloodyEddie: Köszi, szerintem is
-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43558 üzenetére
Idézek!
#43449) danilla hsz: "a GPU-z az épp maximális órajelet mutatja, nem pedig a pillanatnyit" (pillanatnyi=aktuális)#43554) danilla hsz: "ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket" (nem az aktuálisat hanem a maxot)
Nem tudsz olvasni? Hogyan jött ezekből az neked, hogy nálam az aktuális=maximális? Légy szives olvasd el még egyszer a hsz-im.
Ha az épp szóból akkor sry, mert véletlen írtam, oda, ha nincs ott akkor már egyetértesz velem?Ezek szerint
Mik szerint nyomom én voltmoddal. Nem voltmodolok én semmit
BloodyEddie: ÉPP szócska véletlen került oda.
-
Nikkel10
tag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Olyan nincs hogy egy játékkal nem kompatibilis a ccc.
Az att-t nem ismerem nem is szoktam használni ez amolyan tuning program ugye?
Szerintem ha tuningolni akarsz használj Rivatunert ami azon kivül hogy az egyik(ha nem)a legjobb tuning program képes a ventillátor szabályzásra is.
A másik a grid-es problémádra talán tudok megoldást:nálam is fagyogatott vagy nem indult el vedd le a Catalystot és tedd fel újra nálam segitett a driver reinstall -
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Ha jól veszem ki, most a GPUZ-s hsz-re válaszoltál. (ezt nem jó régen írtam ?
)
Te írsz hülyeséget, előbb informálódj, vagy olvasd el megint a hsz, lehet rosszul értelmezted.Amit pirossal bekarikáztam, ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket. Amit viszont zölddel, ott látható az aktuális (mint látható kint windowsba a 2d-s órajelen megy a kari)
LÁSD KÉP:Szerintem te nagyon el vagy tévedve
Mi az, hogy nem kompatibilis??? Esténként haverokkal GRID-el szoktam játszani (patchel és patch nélkül is fut gyönyörűen hibátlanul)
Nekem ezekkel a játékokkal nem hibás semmi: Stalker Clear Sky, Fear 2 demo, Call of Duty 4/5, Left 4 Dead, Crysis Warhead, Mirrors Edge (igaz a fear 2-nél és a Cod4-nél néha lagg van, de remélhetőleg a 9.2-es dirvernél már ezek is megjabulnak)
Szerintem nem a legújabb CCC-vel van gond hanem a te rendszerednél lehet valami baki.
-
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43446 üzenetére
Hát a CCC-be tényleg csak 700-ig lehet húzni. De ott van még az ATT és a RivaTuner, abban lehet 700 felé húzni
Nem kellett gyorsan lekapnia, mivel a GPU-z az épp maximális órajelet mutatja, nem pedig a pillanatnyit (kivéve a sensor fülnél, mert ott az ép aktuálisat mutatja)
-
Nikkel10
tag
-
Salvador20
őstag
válasz
z0lcs1 #42955 üzenetére
az a lényeg,hogy 2X 512 mb memóriád lesz. konyhanyelvre lefordítva: mivel a 2 vga megosztja egymás között a feladatot(és nem úgy, hogy na jólvan te vagy a nagyobb, te több számítást kapsz, te meg kevesebbet.) és mivel a kisebbiken csak 512 mb memó van, hiába van a másikon 1024, mivel, ha fele fele arányban lenne a 2 akkor egyszerüen kifogyna a kisebbik kártya memoja. Továbbá azért nem lehet 1 gb-al számolni, mivel a 2 kártya együttműködik ugyan, de egymás memójából nem használnak, csak a feladatot osztják meg.
-
HSM
félisten
válasz
z0lcs1 #42955 üzenetére
Egy kártya egyszerre egy képet számol, a másik kártya meg számolja a következő képkockát, mindkét kártya a saját kis 512Mb ramjából gazdálkodva. Itt hol látsz te 1GB-ot? Vagy 1,5-öt? Gyakorlatilag mindkét kártya memóriájában ugyanaz van, de ez mégis szükséges, mivel az egyik kártya nem tud a másik kártya memóriájából elég gyorsan adatot áttölteni, mivel a lokális memória sávszélesség nagyságrendekkel nagyobb, mint ami a kártyák között van. A lényeg: egy képkockát egy VGA számol, a saját erőforrásaiból. (512MB ram) Ezzel párhuzamosan a másik VGA is ugyanígy számolja az ezutáni képkockát, ebből a gyorsulás.
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest