Aktív témák
-
-
Bikerider
aktív tag
Helló!
Leírom a gép adataimat először is:
Ep35DS3R,E2160-Samsung F1 750Gb-os winyo, SB Audigy Se hangkártya, Fsb Epsilon 700W-os táp, 9600Gt 512 MSI OC,4x1Gb RAM,Aerocool Extrem Engin 3T és jól szellőzik.
Következő a problémám, hogy olyat csinál, hogy eltelik egy bizonyos idő és elkezd akadni a játék, de nagyon csúnyán és hirtelen feljön egy fekete képernyő és azzal a hibaüzenettel, hogy a program szabálytaslan műveletet hajtott végre és ezért leáll és ebben az üzenetben egy szép vendor kód és egy csomó szám. És a proci nincs húzva. Meg azt vettem észre, hogy volt mikor 6órán keresztül töltötte a totalcmd-t és még a powerdvd-nél is ezt írja 2 óra filmnézés után. Még a régi játékok is akadnak mint az underground 2 és a fear. Mi lehet a baj, légyszi segítsetek. Minden alkatrész teljesen új és voltak is cserélve. A régi gépem adatai:
P5LD2SE, Proci ugyanaz de ki lett próbálva másik procival is és ugyanezt írta ki,ATI 1950PRO 2Gb ram, 450WD winyo, hangkártya is kilett cserélve, mert megrozsdásodtak az érintkezők, 450W stabiliti power, RaidMax Ninja ház
És két három játékban búgós hangok vannak, de az alaplapival nem. pl a Gears of Warban akkor akad amikor feljön a szöveg.
Ha a procit lecserélem milyet vegyek? Q8200 vagy Q6600 vagy E8400?
A három proci közül melyiket? Van-e értelme váltani Nehelemre?
Ki lett próbálva alaplapi hangkártyával is, de ugyanúgy csinálta a problémát.
[link]
[link]
Nalam az osszes jateknal ezt csinalja a Diablo jaszhatatlanul akad.9600gt utan beletettem egy Sapphire dual slot hd4850-at es 5 jateknal elment a hang.A linket E2000 proci forumon tudod megnezni,ez a hiba uzeet.Az Oprendszer mar szamtalanszor volt uj.
Nalam is egyfojtaba tolt. -
TTomax
félisten
Na most ha HDMI rakod ki a játékot TV-re akkor én úgy tudom a hangnak is ott kellene mennie.Nem vagyok nagyon biztos dolgomban mert sosem használtam tv-t mindig monitorom volt.Ez az egész azért jutott eszembe,mert pontosan ugyanezek a tüneteket produkálta egy ismerősöm gépe ahol bekavart az,hogy a barracuda hangkártya is telepítve volt meg az alaplapi,és pontosan játékokban voltak ilyen röcögések mint ahogy írjátok.Szinte biztos vagyok benne,hogy nektek meg a vga.ra pakolt hang kavar be.
Az arányokkal sokszor én is bajban vagyok,mert a régebbi játékokban nem tudok 1680X1050-et állítani...és hát 22-es wide lcd-n minden más bután mutat csak a nativ ér valamit....
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged