- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Bikerider
aktív tag
HI
Orolok hogy nalad csak a Gridnel csinalja ezt mert nalam az osszes jateknal meg a Power DVD meg 06mark.
http://kepfeltoltes.hu/080910/cpu10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080910/cpu4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezzel az uzenettel vag ki az asztalra.A képeket amit linkeltem,minidg ezt a hibaüzenetet kapom,változó időközönként(5perc,félóra,1-2 óra,játékinditáskor),mi lehet ez nem tudok rájönniEP35-DS3R,E2160,4GB RAM,Sapphire Dual Slot4850 512MB,700W FSB EPSYION,750GB SAMSUNG 753LJ,SB AUDIGY SE, Aerocool extrem T3
...probáltam másik procival is de ugyanaz a hiba..sőt az uj vga berakása után elment a hang a játékoknál..többször volt rendszercsere is de minden változatlan...mi lehet ez??A válaszokat köszönöm.
-
joshua7
veterán
Ne mondjad már.
A fönti dolog, amit írtál, tőlem van, de ide is beírtam, ha kicsit visszaolvasol, láthatod.
Azt is beírtam, h a második GS már teljesen jó. Nameg nem csak a vezérlés sz/r, a ram is tuti hibás volt, legalább is az enyémen. Szvsz rossz szériából került ide pár darab. Mondjuk szerintem (is) a ventivezérlés hibájára vezethető vissza a ram, szimplán túlmelegszik.
-
Madmax81
aktív tag
Már beszéltem a boltos haverral hátha visszamegy gariba nincs kedven sza..kodni a kártyával .
Lehet hogy egy rossz szériát fogtam ki !!?? a srác csak ezzel a márkával foglalkozik már vagy 20 Db kártyát eladott még senki nem jött vissza ilyen hibával .
A táp biztos jó mert Chieftec 550
Most elmegy a kártya igy is de azért jó lenne ha normalizálódna a helyzet , eddig csak Saphire márkájú kártyáim voltak azokkal nem volt semmi bajom -
Atla
senior tag
A fekete müanyagot ha leveszed akkor van hely!
Négy csavar kicsavarása még nem okoz garanciavesztést,ill. ezt nem lehet elcseszni h garanciavesztéssel járjon!
De a lényeg h én ráraktam a VRM-re a RAMsüniket és ugyanaz a helyzet!
Mondjuk a nagy fekete IC-kre nem raktam sünit csak a kis fekete kockákra,de annyit értem
el,h a caps viewerrel szörös fának alatt 50sec helyett 60sec után fagy a kártya!
Szóval szerintem a memoria nem birja,de még azzal én is kisérletezek!
Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged