- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #4551 üzenetére
A mostani akciós telefonokat. Csak kutyafuttában tudtam megnézni és a buildszámban volt ez a megnevezés. Lehet, hogy csak gen3-as lenne?
-
Arnold666
csendes tag
válasz
poganytamas #4537 üzenetére
Es ennel a keszuleknel a rootolast nem irnad le nekunk lepesrol lepesre?Mert igy clean masterral tisztitom a gyorsitotarat, de ezzel a progival megelozheto a belassulas?Mert irta itt vki h x progival tisztogatja es fel ev utan semmi lassulas, de ahhoz a progihoz root szukseges!Ird mar le kerlek a rootolas menetet!Nekem g4 van...
-
törölt tag
válasz
nem akarnak gen3-as romot adni?
mégis mit képzelnek ezek, ha ti nem tárjátok fel a hibát nagyrészt használhatatlan a telefon
kiadnak újabb generációsat és ezek meg le..ják
ez minősíthetettlen hozzáállás -
illes.bence
tag
válasz
akkor olyan kérdésem lenne, hogy amit most rendelek a digistreet-ről az a legújabb generációs a-tab lesz?
-
QNJ
csendes tag
válasz
poganytamas #4526 üzenetére
Még egyszer köszönöm sikerült a mac cím problémát megoldani.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #4530 üzenetére
Kösz, szerintem a fészek adta meg magát. Az utolsó dekádban a rendszer is belassult miatta, kivettem, most az elsődleges simben van kártya, így hibátlan a gép. Még meggondolom, hogy beadjam-e a szervízbe. Most betettem a másik atab5-be a másik simet, abban hibátlan. Egyelőre.
Tudsz-e ajánlani netes irodalmat, ahol a magamfajta laikus elsajátíthatja a rootolás és hasonló droid átalakítás művészetét? Valahol el kellene kezdeni.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas:
X4490, X4491-re valami okossságod lenne? -
QNJ
csendes tag
válasz
Köszi a gyors válasz megtaláltam a leírást. Neki fogok a hiba javításának.
-
illes.bence
tag
válasz
poganytamas #4519 üzenetére
Rendben. De én első 600 hsz-t elolvastam, és nem találtam benchmark-ot. Ha esetleg betudnád linkelni azt megköszönném.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4453 üzenetére
Hát ezt nem igazán értem. Pl.: S3-ra irnak romot, ahhoz meg tudták szerezni a forrást, pedig a samsung kicsit nagyobb név
De egy kínai no name telóhoz nem lehet
Egy hasonló telóhoz (Star N8000) már van főzött rom. Egyszer csak lesz ehhez is -
gukker1
tag
válasz
poganytamas #4458 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #4433 üzenetére
A cwm recoveryt vissza tudom csinálni az eredetire, de a root-ot hogy lehet?
-
b0bcat
addikt
válasz
poganytamas #4429 üzenetére
Jelenleg pont 70-ért adják nagy akcióban, de szerintem az is túlzás érte. A 40 ezres aTAB5 tudásának fényében legfeljebb 60-at ér. Amúgy Kínából 55 körül be lehet rendelni, de akkor ugyebár nincs magyar gari. Nagy kérdés, hogy megér-e 15 ezret a magyar gari. De hogy egy kilót nem ér a telefon, az tuti!
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #4431 üzenetére
Király! Akkor irány a szervíz! Mivel garanciális a teló, ezért a rootolást, illetve a cwm recoveryt le kell szednem?
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #4420 üzenetére
Az normális, hogy nekem a Z értéke nem változik, bármit csinálok?
-
mlaci01
tag
válasz
poganytamas #4425 üzenetére
Köszönöm mindenkinek !!
-
mlaci01
tag
válasz
poganytamas #4422 üzenetére
bocsi, igen gen2
-
mlaci01
tag
válasz
poganytamas #4420 üzenetére
Tudom, csak szeretnék kérni egy ilyet v2-ről
Ja és párszor már azt is eljátszotta, hogy az sem volt, újraindítás után sem !
Csak ki be kapcs után !!
A másik készülék amiről ,már írtam,nos csütörtökön kicserélték, este amikor bekapcsoltam, nvram error.
Szerintem a hibás készülékekre tettek egy új romot (a kernel build márciusi) csak valami nem jött össze.
Mindkét készüléknél (mindkettő novemberi) 2 azaz kettőször cserélve (tehát 3.-ik készülék), és mindkettő szar. -
hhatika
tag
válasz
poganytamas #4417 üzenetére
igen igen, jeleztem már korábban én is, hogy kifejezett az én telefonom adatait tartalmazza
csak gondoltam, át lehet írni az IMEI-ket ugye rootolás után, illetve a MAC-ra pedig úgyis kell nekünk az a két módosított WIFI fájl
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #4413 üzenetére
mtkdroidtools-szal lementett tiszta gen3 mentésem van...
-
Rick4
félisten
válasz
És mi a helyzet a recovery cwm 6.0.27. GEN3 fájllal?
-
Rick4
félisten
válasz
Ez jó hír, akkor szimplán sehova se jutok, úgyhogy mehetek cserélni.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4380 üzenetére
Igen, csak hogy kell?
Azt olvastam a fórumban hogy Factory mode nincs Gen 3 ban, amugy még hogy lehet ezt kalibrálni? Vagy kicserélni a senzor fájljait -
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4375 üzenetére
De akkor miért van elcsúszva a g-senzor? Asztalra lerakva 2.4-et ír x-ben, játékokban balra húz
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #4270 üzenetére
nem
oldotta meg a problémát sajnos a két fájl cseréje
-
Zuri
tag
válasz
poganytamas #4336 üzenetére
köszöntem szépen a próbát legalább ez is kitudódott hát akkor marad így is "bazinagy" végülis nem egy x10 mini a telefon se
-
hhatika
tag
válasz
tele vannak a külföldi fórumok ezzel a problémával (nvram warning + mac address változás wifi be-kikapcsnál), ez a két fájl készüléktípus függő, avagy egységes az összes android ICS-ben?
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
poganytamas #4284 üzenetére
Nekem nem feltétlen a vodára volt csak érzékeny... Ugyanaz a voda sim egy másik készülékbe átrakva jól megy.
Ha két sim volt a telefonban, akkor csak az egyeset volt hajlandó kezelni. Ha Voda volt ott, azt, ha trémobil, akkor azt.
-
potter510
csendes tag
válasz
poganytamas #4284 üzenetére
AZ egyik Vodás a másik T-Mobile-os és egyikkel sem megy!
-
potter510
csendes tag
válasz
poganytamas #4278 üzenetére
Igen megegyezik!
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas #4274 üzenetére
köszönöm
bonyolódik a helyzet viszont: az normális, hogy napról napra változik a MAC addressem?
vagy ezzel az NVRAM WARNING-gal összefüggésben van ez is? -
hhatika
tag
válasz
így vettem ki ezzel a jelenséggel a dobozból... :-(
mindenféle piszkálás nélkül felül tudom írni?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4250 üzenetére
Köszönöm, le is cseréltem az animációkat
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4248 üzenetére
Ha kikapcsoló animációnak akarom berakni akkor elég ha átnevezem?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4245 üzenetére
Olyat lehet csinálni hogy kicserélem a bootanimációt, a shutanimációt átnevezem hogy ne induljon el?
-
b0bcat
addikt
válasz
poganytamas #4244 üzenetére
Hát ez nem egy besztbáj az aTAB-hoz képest.
-
b0bcat
addikt
válasz
poganytamas #4223 üzenetére
Ha nem aTAB lesz, akkor mi? De még inkább: mikor lesz és mennyibe fog kerülni?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #4238 üzenetére
Mint ahogy a Gen2 és Gen 3 se kompatibilis
-
without
csendes tag
válasz
poganytamas #4231 üzenetére
Erre gondolsz Clockworkmod Recovery 6.0.3.0????
-
without
csendes tag
válasz
poganytamas #4223 üzenetére
ÉN a digistreet oldalán láttam állítólag gen3mas atabot máshol nem is láttam úgyhogy valószínűleg meg is rendelem . Arról szeretnék kérdezni milyen hibái vannak ennek a szériánk és hogyan kell javítani .
Nagyon szeretnék egy ilyen nagy telefont note2re gyűjtöttem de meg láttam ezt és negyed annyi az ára így hát ennél szeretnék maradni csak kicsit félek mert láttam már elég szar kínai okostelefont
Válaszokat előre is köszönöm!!! -
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #4214 üzenetére
Ezt is te heggesztetted?
Nem rosszból kérdezem,csak kíváncsi vagyok,mi benn a plusz az elözöhőz képest? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
Akkor Gen 2-nél ha valaki megcsinálja 0.5-ös romra, csinál egy mentést akkor a többiek könyebben tudják frissiteni. Vagy rosszul gondolom?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Már van hozzá frissebb recovery? Én még a 6.0.2.7-et tettem fel mind a 2 telóra -
D.G.
csendes tag
válasz
poganytamas #4177 üzenetére
Bocsi most probáltam már nem ál vissza a halott droidra,Eddig még vissza adta.
-
D.G.
csendes tag
válasz
poganytamas #4177 üzenetére
Köszi Ha cwm-be mindent töröl akkor vissza ál a halott robotra a piros hároszöggel,de a következő bekapcsolásnál vissza adja a cwm-et, Egyébként amikor ráraktam tők jól mükődőtt,csak az 512 ramot akartam megváloztatni és az a program őlte meg a telót.
-
jose999
senior tag
válasz
poganytamas #4150 üzenetére
Nekem Gen3 van, két akksi járt hozzá, és 8 mpixeles kamerája.
-
Švejk
őstag
válasz
Köszönöm szépen!
A MyAudioból is van kétmagos, csak drágábban...
De úgy látom, nem a megbízhatóságért lehet ezt a telefont szeretni...eléggé sok rosszat olvasok itt... -
tomee007007
addikt
válasz
A MyAudio is kétmagos.
-
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #4134 üzenetére
Nálam az új ROM telepítése után az IMEI számok nem száltak el.
A rootoláson még mindig emészetem magam, melyikkel szembesülök kevesebb problémával.
Mint a múltkor factory módban Mtkdroidtools, vagy a még ki nem próbált bin4ry módszer után.
Lehet egyenlőre így hagyom. -
desoe
csendes tag
válasz
poganytamas #4132 üzenetére
Gondoltam, de mégis jobb ha más is megerősíti a szomorú hírt.
-
válasz
poganytamas #4134 üzenetére
Amúgy nekem is furcsa ez. Van akinek elszáll az imei egy factory reset-től, én meg ami nálam volt telefon eddig, azon bármit csináltam (az ésszerűség keretein belül, tehát nem formáztam pl. emmc-t, nem töröltem direkt az nvram könyvtárat), az imei mindig megmaradt.
A factory mode is olyan, hogy egyik mtk657x-en van, a másikon nincs.
Ugyanakkor azt már sikerült kideríteni, hogy a factory mode-ért a /system/bin/factory bináris a "felelős".
Az azonban rejtély - még -, hogy egyes telefonoknál miért látja root-nak factory mode-ban az MTKDroidTools a telefont, egyes esetekben meg root-olni kell, holott a telefon márt root-olt, pl. bin4ry módon.
Az is kérdéses, hogy ez pl. cserélhető-e telefonok között, azonos platformon.
Még az sem válasz, hogy a szimbolikus linkek a su binárisra és a busybox-ra honnan hova mutatnak. (/system/bin vagy /system/xbin)
Ez val'szeg ROM függő, de még nem találtam meg a választ. (vagy rossz helyen keresem).Bocs, ez amolyan általános beszólásra sikeredett.
-
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #4126 üzenetére
Akkor nekem különleges gen2-m van, mert az enyémet rootolta az Mtkdroidtools és nem volt factory módban.
-
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #4126 üzenetére
köszi.
Akkor szint úgy mint a múltkor.
Aztán gondolkozok a partícionálásn is. -
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #4120 üzenetére
A régi blademen is egy 4.1.2-es JB van.
KonstaKang féle főzött rom.
El kell mondjam ,hogy jobban hasít,mint a miénken ez a 4.0.4. !Azon is 512 a RAM mérete pedig.
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #4098 üzenetére
Nekem ilyen gondom nem volt vele.
-
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #4076 üzenetére
Ó hogy az a......
Köszi az infót!
-
Old Gyfland
tag
válasz
poganytamas #4071 üzenetére
Köszönöm.
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #4026 üzenetére
Az a baj. h ez a kompatibilisság. csak a google playre vonatkozik.. és letöltöttem torrentről
a Plants vs zombit.. és az irta h nem kompatibilis a készülékkel.. na ilyenkor mivan?
-
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #4041 üzenetére
Hali!
Ebben az új gen2 v05 romban esetleg a gps-nél változás van-e?
Gondolok itt a gps. con fájlra ami az eredetiben nem volt, és rootolás után másoltunk.
mert tán a v03-ban már volt gyárilag ha jól rémlik a dolog. -
lalszi
aktív tag
válasz
poganytamas #4034 üzenetére
Ez a wland.apk szerintem a wifivel kapcsolatos, csak még nem jöttem rá, mi célt szolgálhat, mert ha letíltom, akkor is működik minden ugyanúgy. Lehet ez is valami kínai spy app talán?
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #4026 üzenetére
sajnos nemjon be az osszefoglali..:/
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #4014 üzenetére
Szia
igen volt .. de az 1 gigábol már foglalt volt asszem köszel 400mb de én összepartricionáltam ugyebár a 2 őt.. 2.58Gb lett és most a Telefon-Memóri Lett a 16gb sd kártyám. mostmár arra telepít mindent.--érdekes de igy megfelel
igaz annyit érszrevettem hogy a Beállítások/Tárhely/ belül a legalsó "menüpont" SD-Kártya csatolása.. nekem ezt irja és szürke az egész " nemlehet rábökni
...Idézem :
Helyezzen be egy SD- Kártyát a csatlakoztatáshoz.
Érdekes..
-
törölt tag
válasz
poganytamas #4010 üzenetére
jól van fordítva a gen3
phone storage, vagy internal device storage választható
alapértelmezett írásterületnek meg phone storage, vagy sdde itt a telefon memória a 2GB, és a belső eszközmemória az 1GB
fájlkezelőben viszont láthatóan sdcard a telefon memória, és sdcard2 az sd-kártya
-
törölt tag
válasz
poganytamas #3994 üzenetére
már egy ideje így használom és jónak tűnik?
most 178Mb szabad de azóta állandóan 100 fölött van, normál beállításnál meg mindig 80 alatt asszem
az előző telomba is nagyon karcsú volt az 512ram ehhez a vashoz min. giga dukált volna
de még tapogatózom
tegyem 4-re?
mekkora a normál korlát, és hány szálas a proci? -
törölt tag
válasz
poganytamas #3981 üzenetére
csak a belső sd-t.
amit én teszek bele amit sd2-nek nevez azt nem.nemtod hogy állnak az uppal a csájnizok?
jaj de szeretnék már uppolni!
mindenkinek szól: gyári szoftnál lehet javítani a ramhasználaton(ha nem volt még) és állandó ramszűkében vagytok:
beállítások/ fejleszői opciók/ alkalmazások: törölje a tevékenységeket: pipát neki -
wooper91
tag
válasz
poganytamas #3977 üzenetére
## Vold 2.0 Generic fstab
## - San Mehat (san@android.com)
#########################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
######################## Example of a standard sdcard mount for the emulator / Dream
# Mounts the first usable partition of the specified device
dev_mount sdcard /mnt/sdcard emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
## Example of a dual card setup
# dev_mount left_sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host/mmc0
# dev_mount right_sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.2/mmc_host/mmc2## Example of specifying a specific partition for mounts
# dev_mount sdcard /mnt/sdcard 2 /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1 -
wooper91
tag
válasz
Nekem is Belső eszközmemória/Telefon-memória/A rendszer döntse el.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #3984 üzenetére
Nekem se ajánlja fel, szintén Gen3v2
De ha már rootolt a teló link2sd-vel minden áttudsz pakolni sd-re. Nagyon jó progi, csak ajánlani tudom. De felesleges, ennyi belső rammal -
jose999
senior tag
válasz
Fel igen.
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #3968 üzenetére
nos akkor melyik cwm et pakoljam fel.. ezt töltöttem le " recovery.cwm.6.0.2.7"
gondolom jóleszzhozzá mert ezt írták. a flashtool.-t pedig öö nemismerem.. mit érdemes belőle leszetni? melyik verzió? ha megtudnád mondani hálásennék!.Ui.. " Aztán fel kell telepítened a Clockworkmod recovery-met innen, és ezzel is csinálnod kell egy mentést."
És ha nemcsinálok mentés, csak egyből patricionálom.. gondolom nemmleesz semmmi baja csak eltünnek azalkalmazások amiket feltelítettem .. és kezdhetem előröll..az nemislenne baj ugysincs sokminden a telefonon. ..csak már teljesen összezavarodtam:d hogy mit miért..kell feltenni..
most akkor az lenne a lényeg h bejöjjön a recovery és tudjam felrakni a patricios cumókat..
amm sikerült a rootolás fentvan a SuperUS cumó
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #3959 üzenetére
Köszi.
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #3954 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, nem jöttem volna rá. Ráadásul minden menüjében más és más érhető el.
Még egy kérdés: Van ebben T1 szótár? Hol lehet bekapcsolni ez a funkciót?
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #3949 üzenetére
AKL_M501_c04_6577_CONFIG3_V02 .
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #3946 üzenetére
Hát 2 hetes a telefon..
4.0.4 van fent rajta
nincs rootolva ..teljesen gyári..
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #3944 üzenetére
Nekem ezekvannak.
Belső eszközmeria
Telefon- memória
A redszer dötse el.
-
Elixión
tag
válasz
poganytamas #3941 üzenetére
öö BElső eszközmemória.. lehet ez a baj?:S
ugysemjó , ha rendszer dönti el. mert akkor sem az Memória karira teszi..
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #3919 üzenetére
A CWM sikerült, a google app frissítés sikerült, és úgy néz ki, minden működik!
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!
-
somagyik
csendes tag
válasz
Valami történt, elindult ahogy le lett írva. Nagy fehér képernyőm van! Ez normális?
-
somagyik
csendes tag
válasz
Sikerült frissítenem a legújabb mobileuncle-ra, és most próbálkozok.
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #3915 üzenetére
Bocsi, rosszul írtam. Ez a Mobiluncle tools.
Ezt csinálom: Program elindítás, Flash recovery from SDcard, recovery .img kijelöl, leokéz, telefonon elindul az android figura a piros jellel, majd néhány perc múlva újraindul a kezdőképernyővel.
Mit csinálok rosszul? -
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #3913 üzenetére
MTK tools-szal. Viszont a img fájlt csak akkor találja meg, ha nem a sd-re, hanem a telefonmemóriára másolom.
-
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #975 üzenetére
Szia!
segítségedet szeretném kérni. A CWE recovery-t feltettem a készülékre, de nem tudok indításkor belépni a menüjébe, mindig az eredeti visszaállítás menü jön fel. Mit csinálhatok rosszul. Hangerő fel+bekapcs gomb.
Köszi!
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #3909 üzenetére
de az a fura hogy közben egy másik atabon simán felment
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #3906 üzenetére
nem tettem fel a romot csak kérdeztem...
a handcent amugyis fent volt,jött frissítés de már nem engedte feltenni..de csak azt....
minden mást feltudok playből...
amugy nincs gondom semmivel csak ez érdekes hogy pont ezt nem tudom frissiteni...
amugy leszedtem utána teljesen,megprobáltam uj telepitéssel..annál is ez van...500 mega szabad tárhelyem van...szal nem értem miért rinyál ez az egy alkalmazás hogy nincs hely
-
callvote
senior tag
válasz
poganytamas #3880 üzenetére
"A beállítások alkalmazás most épp leáll ha belépek az akkumulátor használatba."
ez az "új" romoddal? ez tré hiba...megoldódott már? -
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #3900 üzenetére
Azért az is érdekes vajon miért lett ez a verzió gyárilag v0.5-ös?
Lehetett előtte egy v04-es is?
Nem értem ezeket a kínaiakat. -
somagyik
csendes tag
válasz
poganytamas #2419 üzenetére
A device-t, illetve a name-t nem kell átírni?
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #3870 üzenetére
Dropbox link a romra, mert a kínai oldalról már nem lehet lementeni: G503HH_JL_D_XYL_V0.5_S20130306.zip
IMEI számot elrontja, azt helyre kell rakni! Vagy a data partíciót nem bántani, úgyis egy alrom.
-
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #3878 üzenetére
Ok.
Köszi. -
tomtombat
tag
válasz
poganytamas #3851 üzenetére
Szia Tamás!
Az accelerometer tesztelésénél ezek az értékek nyugalmi helyzetben fixek?
Vagy hogyan is kérdezzem? A lényeg, hogy nálam a telefon nyugalmi helyzetében is állandóan változnak, nagyon gyorsan peregnek az értékek, szemmel alig követhetőek.
Persze csak e tized, és főleg a századnyi érték.
Jó ez így, vagy be kéne állni egy fix értékre? -
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #3874 üzenetére
Köszi ,így már világos.
Én meg azt hittem ,hogy van egy olyan "tisztító" zip-ed,ami egyéb root programok után gyári állapotra kitakarítja a system-et is,mondjuk egy file lista alapján(tehát nem csak a kínaszoftot,hanem a később telepitett programokat is amik beleírtak a rendszerbe.Ilyet meg lehetne csinálni?
(Mondjuk te ?)Vagyis : egy filelista alapján minden nem odavaló bármilyen file-t kitöröl ami nem szerepel a listában ?
-
mckangi
senior tag
válasz
Hát én megpróbáltam letölteni a romot,de jelszót kért .
Másodszor is nekiállrám akkor meg 403 forbidden hibaüzenet jött .Ezalatt a zip-es tisztitás alatt mit értesz ?
-
Trotter66
tag
válasz
poganytamas #3837 üzenetére
Hm... 2A van a töltőre írva.
-
DJGABI
addikt
válasz
Gyroszenzor működik benn?
Viccet félretéve minden frissítésnek örülünk, rápróbálok, van teljes mentésem. (szintén gen2v2)
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #3866 üzenetére
Egy cyanogenmod romot nem lehet átírni rá?
Vagy egy gyári tisztított rom is jó volna -
mckangi
senior tag
válasz
poganytamas #3866 üzenetére
És írtak is valamit az új rommal kapcsolatban ?
Mármint a nyelvi javításon kívül van-e egyéb javitott finomság ? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #3864 üzenetére
Hétvégén meg is csinálom, most nem volt kedvem végigvárni hogy kikapcsoljon.
Reméljük hamar jön egy új rom a gen 3 ra is. Nem vagyok nagyravágyó egy 4.2.2 elég volna.
Amúgy nem tervezi valaki hogy ír romot a telóhoz? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
poganytamas #3858 üzenetére
Gen 3-hoz is igazán kérhettél volna egy új romot
-
DJGABI
addikt
válasz
poganytamas #3851 üzenetére
Ez mind OK, döntögetésre is jól reagál (gondolom ezért nincs baj temple run és hasonszőrű játékokban) de a forgatásra megkergül... Akkor valszeg a gyro hiánya miatt lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest