- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
wooper91 #3823 üzenetére
Én úgy gondolom, azért mert valaki éppen kifog egy szart,
Na, azért álljon meg a menet, itt inkább éppen valaki kifog egy működőt .
Az hogy nekem kell reszelni, hogy az alapvető funkciók működjenek, hogy a szerviz hetekbe hónapokba telik, az hogy a szerviz nem képes az e-mail-okra válaszolni több mint felháborító.
Tisztázzunk valamit:
Fizettem egy árúért, ami nem tölti be a funkcióját.
Lehet itt jópofásodni, nagy arccal észt osztani, de nem ezért fizettünk !!!
Arról nem is beszélve, a mókolás nélkül működő ( ismétlem , működő) készülékek részaránya siralmas.
Szerintem nem véletlen, hogy már nem forgalmazzák. -
tihibaby
senior tag
válasz
wooper91 #3823 üzenetére
Én annyit várok el hogy működjön amit veszek,se többet se kevesebbet,és ha beviszem a szervízbe normálisan javítsák meg,pár napon belül.
Szerinted ez még mindíg olyan nagy elvárás?
Mert ha igen,akkor tényleg velem van a baj,elismerem.
Anúgy meg az a gond,hogy túl sok a kissebb nagyobb hibás darab.
Ami x@r,az x@r,még ha aranyporral hintik is le.U.i.:Én még nagyon az elején vettem,vertem is aztán a fejem a falba elhiheted.
-
törölt tag
válasz
wooper91 #3531 üzenetére
Több, mint 3500 üzenetet végignyálazni nem lustaság dolga!! Egyébként pedig, ha le van írva, akkor miért nem válaszolsz a kérdésre... ? Tudtommal a fórumnak ez a lényege! Ez a 4. Androidos készülékem, és jópár ROM-cserén és recovery cserén túl vagyok, úgyhogy azért kérdeztem meg, mert elakadtam!
Egyébként mivel egész jól tudok olvasni, ezért a rootolást lépésről-lépésre a leírás szerint csináltam, sőt még arra is rájöttem, hogy a MTKdroidTools_v230 nem jó, hanem a 2.2.7-es verziószámú a megfelelő a telefonomhoz, de a failed on '/data/local/tmp' - Permission denied hibát egymás után sokszor jelzi vissza, így gondolom nem látja a telefont rendesen.
Ahelyett, hogy kioktatnál, először inkább kérdezz vissza, ha segíteni akarsz, ha meg nem, akkor ne válaszolj!
Tehát aki értékes információval szolgál, annak megköszönöm, az "Olvasd végig a fórumot...." típusú válaszokat pedig ha lehet mellőzzétek!
Üdv
B -
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
wooper91 #3507 üzenetére
Barátnőm öccsének a telója bekapcsolta a minta képernyő zárat, és nem tudjuk kioldani. poganytamas ajánlotta a flashtoolos megoldást, de az nem jön össze, mert nincs mentés a telóról, az én Scatter fájlomat nem fogadja el. Egy másik lehetőséghez kellene a fastboot, de azt nem tudom hogy lehet ennél előhozni, ha van egyáltalán
-
callvote
senior tag
válasz
wooper91 #3481 üzenetére
még mindig nem arrol a belsö tárolorol van szo,amit géppel is látsz ahova te is tudsz rakni cuccot..hanem azaz 512 ami gyárilag van benne,amit a particionálással tudsz csak növelni...
szerintem még mindig kevered a kettőt(#3482) sultansmith
szétszeded a tabot és a mikrokapcsolo lábait összeérinted orás csavarhizoval
amugy passz -
poganytamas
senior tag
válasz
wooper91 #3206 üzenetére
Build.prop-ot csak és kizárólag rootolt telón tuddsz szerkeszteni. De nem is kell.
CWM recovery-t viszont telepítened kell. Vagy rootolod a telót és mobileuncle toolal felteszed, vagy Flashtool-al. Gen3-as cwm kell neked, első hozzászólás. Google apps-ot fel kell rakni cwm-el. Utána cache és data törlés a play áruház alkalmazásból, play áruház indítása, google dashboard meglátogatása. Fent ki van fejtve minden, nem kell a build.prop-ot piszkálni.(#3207) Levente75: miért is?
-
wooper91
tag
válasz
wooper91 #3205 üzenetére
Naszóval, elnézést a dupla posztért, már nem tudtam szerkeszteni. Utána olvasgattam, és látom, hogy a build.propot kellene megszerkesztenem, de nincs rá valami mód, hogy úgy is tudjam szerkeszteni, hogy nincs rootolva a telefonom? Nem akarom egyelőre megpiszkálni, de ha nincs más mód, akkor mégiscsak meg lesz, már ha a gen3-at is lehet rootolni.
-
csoki1990
csendes tag
válasz
wooper91 #3198 üzenetére
Ez nem fura dolog,mert ebből a készülékből több típus is létezik,jelenleg 3 generáció.
Valószínűleg a nagybátyádé gen2 valamelyik verziója vagy v2 vagy v3 ezt úgy tudod emgnézni hogy beállítások-telefon-és build szám mely lehet G503HH_JL_D_XYL_V0.2_S20121022 vagy G503HH_JL_D_XYL_V0.3_S20121123
A tied szerintem gen3-as lehet az app gondokból gondolva,ha AKL kezdődik a buildakkor annak valamelyik verziója,erre a problémára az elmúlt időszakban több megoldás is született, olvasgass vissza,hátha bejön valamelyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest