- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
HDD Upgrade-n gondolkodok az Asus laposomban. Azt nem tudom eldönteni, hogy 5400-es vagy 7200-es kell nekem. Cserélt már valaki vinyón a notijában?
-
Blackmate
őstag
Szép kis totyik lett ebből, amint látom hódít az ASUS
Gondolom legtöbben a Power4Gear-t használjátok energia menedzsmentre. Én már régóta próbálom lecserélni, mert nekem valahogy nem igazán tetszik.
Kipóbáltam eddig a SpeedSwitchXP-t, a HControl-t, a Notebook Hardware Control-t, de igazán ezek se váltak be. Egyébként itt egy jó kis oldal, fórummal, a fent említett progikról: [link].
Tulajdonképpen azt szeretném, hogy valamelyest be tudjam állítani, hogy a venti mikor kapcsoljon be, esetleg ha lehetne, még a fordulatszmot is szabályoznám. Pl amikor csak egy pdf-et olvasok, akkor ne zúgjon feleslegesen nekem.
A Power4Gear-be idegesítő, hogy 50 fokon bekapcsol a venti 2200-es fordulattal, 60 fokon pedig 3000-en pörög. Emlékeim szerint 62-63 foknál nem volt melegebb a procim sose. Szerintem a Power4Gear igen csak bolondbiztosra van csinálva, és ezért keresgélek helyette valami mást.
Van valakinek valamilyen más progival pozitív tapasztalata?
Egyébként a Notebook Hardware Control eddig a legjobban tetsző. Van egy Temp füle, ami Samsung noti-hoz van igaz kifejlesztve, és 53 fokra van beállítva a FAN ON. Müködik is, ugyanis 54-55 fok körül bekapcsol a venti, és nem pedig 50-en! A probléma csak az, hogy amikor átlépi a proci az 50 fokot, akkor hallhatóan felpörög a venti (pár tized másodpercre), majd elhallgat, és ezt ismételgeti olyan 10-15 másodpercenként. Elég érdekes
Ja, egyébként egy ASUS Z9200G-ról van szó, egy 1.5 Ghz Dothan-nal. -
Blackmate
őstag
Bővebben: link Én ezt használom. Nekem nagyon bejött. Nagyon puha, kellemes a tapintása, szvsz a TFT-nek sem árthat.
-
Blackmate
őstag
Ha valaki németből akar notit venni a www.notebooksbilliger.de-t csak ajánlani tudom. Amikor németbe voltam vettem tőlik egy Asus-t, de pixelhibás volt. Visszaküldtem, és visszakaptam a pénzem, kb 2 hét alatt.
-
Blackmate
őstag
Nekem egy Asus Z9200-am van. Németbe vettem. Én is próbálkoztam hasonlóval. Meg lehet próbálni a bill cserét, de szerintem nem sok esélye van. Meg drága is. Egyébként a gyári is ragasztott matrica, csak igényesen van megcsinálva
. Javaslom nézz be ebbe a topikba: Bővebben: link. Vagy épp megnézheted, hogy én milyet csináltam: Bővebben: link. Nem kell hozzá csak egy kis kézügyesség, annál több türelem, és kb 400 forint
-
Blackmate
őstag
Egyenlőre pár sorban. Bővebben: link. A képen a pirossal bekeretezett drivereket szoktam felrakni. Neked persze biztos más, mert nekem egy Asus Z9200-am van. Ez gyakorlatilag egy A6N-es széria, amikhez ezek a progik vannak.
Intel INF: a speedstephez kell
ATKACPI: az energiaellátáshoz kell
VGA driver: a VGA-hoz
Audio, LAN, modem : ...
Touchpad: tapipadhoz, meg szerintem akkor a gombokhoz
RICOH: kártyaolvasó drivere
CAMERA: az enyémbe van beépített cam
Szóval ha a a CHKMAIL nem jött be, akkor a tapipad driver-t kellene felpakolni. Lehet, hogy nem csak a tapipad driver-e, hanem annak a 3 gombnak
A power4gear egy energiaellátási management, ami van a windows-ba is. Csak ez Asus produkt. Gyakorlatilag 7 féle séma van, de pl ha tápról használod csak 3-at tudsz beállítani: Game, High Performance, Super Performance.
Még később írok. -
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged