- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Filterheadz
csendes tag
Sziasztok!
Az A6U - 5050 és az A6R - B002 -ket mostanság milyen vinyókkal szerelik?
(4200 vagy 5200-esekkel) És mostranság milyen dvdíróval kapni?
Üdv
Filterheadz -
Filterheadz
csendes tag
Kedves Judy!
Az a helyzet, hogy jelenleg a gyártók előrébb járnak, mint a programozók. Egyenlőre még nincs minden eszközhöz korrekt 64 bites driver, ezért lehetséges az, hogy nem működik.
A tanácsom az, hogy használj Xp sp2-t és várj türelmesen. Év végére ígérik a Vistát, addigra muszály lesz nekik használható 64 bites drivert csinálniuk.
Üdv
Filterheadz -
Filterheadz
csendes tag
Sziasztok!
Ahogyan végigolvastam ezeket az optikai problémákat, egyre inkább elpártolok az asus-tól. Tetszik pár gépe, de a fene megeszi ha már az optikai meghajó is rossz benne. Csodállak benneteket, hogy milyen türelmesek vagytok. Ha én vennék 250-300 ezerért egy laptopot és kiderül, hogy a nagy részükbe nem megfelelő minőségű írót tettek bele..hát nem is tudom mnimum visszakérném a pénzt. Szerencsére van bőven választék a piacon. Persze biztos előfordul ilyen, vagy még rosszabb is más gyártóknál, nah de pont az asustól ezt nem vártam volna.
Üdv
Filterheadz -
Filterheadz
csendes tag
válasz
becksim #1280 üzenetére
Kedves becksim!
A baráti körömben mindenkinek csak baja van a 7-es nero-val. Akivel eddig beszéltem senki sem ajánlotta még. Én jelenleg a 6.6.0.14-est használom, azzal minden rendben van. Kipróbáltam a 15, 16, 17-est is, de azokkal mindig volt valami apróság. Az íróm pioneer.
Csak azt akarom mondani a 7-es nero-val csak óvatosan, egyépként pedig boldog újévet kívánok minden egyes fórumozónak.
Üdv
Filterheadz -
Filterheadz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dolog ami szúrja a szemem és nem tudok rájönni hogy pusztán elírás vagy tényleg olyan.
asus a6u 5050-ról van szó.
http://edigital.hu/product.php?productid=20146&cat=580&page=1 - Ezen az olddalon 1,7-es procival és Mobile Intel 915 PM Express chipkészletet írnak.
http://www.pcland.hu/ De itt pedig már 1,6-os procical és sys-es chippel.
Most akkor melyik az igazi? Esetleg több féle 5050 is van?
Üdv
Filter -
Filterheadz
csendes tag
válasz
Csabeeka #1236 üzenetére
Szia Csabeeka!
Először is gratula a gépedhez, bár már ott tartanék én is, h magaménak tudhatnék egy notit.
Azt szeretném kérdezni tőled és még akinek van a6u 5050-ese, hogy a színprobléma amit régebbi hozzászólásnál olvastam az a tiéteken rendben van e?
A tiédben is Samsung író van?
A tiéd és egy a6r b002 között vacilálok. Nem tudom mennyire gáz a sys csipkészlet, régebben volt egy alaplapom amin az volt, de azt nem sírom vissza. Jó lenne egy pm-es gép, de sajna annyit nem tudok rááldozni. Egyenlőre várok, januártól elvileg 20%-os lesz az áfa, hátha olcsóbb lesznek a gépek, tudom optimista vagyok.
Üdv
Filterheadz
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest