- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
leslie.hun #716 üzenetére
Ha jól tudom a rendszermemoriából csak az integrált vga-k illetve a TC-s Nvidia karik vesznek el. De aztán lehet , hogy butaságot írtam!
-
ByB
addikt
válasz
leslie.hun #670 üzenetére
Az Asus-ok világgarisak, ezért ugyanúgy jó a német is!!! De a Rikvest-et felejtsd el, új és sokkal jobb szervíz az NSE!!! Pár héten belül, úgy is ők veszik át a ''hatalmat''...
Csak 4k egy bill, érdekes?!
-
jani0625
aktív tag
válasz
most jött meg németből a gépem,írok mihelyst lesz időm,amúgy eddig sirály.Mikor bekapcsoltam,kb 3percig csak ültem előtte és csodálltam
amúgy aki nem tudná A6VA-Q026H -
Sefter
veterán
válasz
a német noti EU garis
mi van ha beszarik teljesen a noti és csereigazolást kapsz? akkor újra meg kell járnia németországot
Én ennek fényében döntenék.... -
ByB
addikt
válasz
leslie.hun #653 üzenetére
Képzeljétek, úgy tűnik, hogy végleg megjavult a kijelző!
Öröm és bódogság...
Nem glare type-os (szép a glare type, de én nem preferálom), szerintem M6Va-8019-ben nincs ilyen... De a képe gyönyörű (1400x1050), mondjuk ez el is várható! Minél több ideje élünk ''együtt'' annál jobban megszeretem, annyira sok mindent tud, amire ráadásul szépen lassan jövök csak rá! (Minap például a touchpad tudás arzenálja döntött le a lábamról, csak bámultam miket be lehet állítani!) Nekem fontos volt a teljes körű multimédiás és kommunkációs támogatás: ezt meg is kapom, így 1GB rammal pedig ütőképes a gyorsaság is! Semmi sincs amit hiányolnék belőle, sőt... Tényleg nem tudok negatív dolgot mondani róla! De ha van kérdésed, szívesen válaszolok rá, mert ez most csak egy nagy elmosódott rózsaszín ódazengésnek tűnik visszaolvasva! -
ByB
addikt
válasz
leslie.hun #537 üzenetére
Én nem értek valamit? Bárhol meg tudod itthon is rendelni, notebook.hu-nál 1 hetet írnak az érkezéshez... Pár hozzászólással lejjebb írtam címeket, nézd végig!
-
ByB
addikt
válasz
leslie.hun #532 üzenetére
V6V sajnos nem egy occsó darab: elfogadom, hogy gyönyörű a fém borítása, de érdemes elgondolkodni egy M6Va-n... Én is e kettő között hezitáltam, de végül nem fizettem ki +150-200k-t a külcsinért!
macropolis.hu notebook.hu sowah.hu... Sok helyen találsz infót! Kérdés, hogy igazak-e, elég sok a tárgyi tévedés! -
válasz
leslie.hun #534 üzenetére
Szerintem az alapsztori ugyis az, hogy az emberek men kapkodják el a karácsonyi bevásárlást, és ha Anyu/Apu elmegy 3 nappal a boltba mondjuk ugye laptopot venni, és novemberben 310k volt, de most 330k, akkor is meg fogják venni, mert Petike csalódott lesz, ha nem kap notit.
Nem Rád vonatkozott, hanem általánosságban!! Azért irtam, mert az a tapasztalat.
Igen, én is megnéztem ujra, hát, lehet, nem lehet kapni itthon... -
válasz
leslie.hun #532 üzenetére
Hát, szerintem inkább drágábbak lesznek. Mindenki akkor vesz, és ezzel vissza is élnek...
Csak egy a sok közül, ajánlom a google-t, ez volt az első link, de itt szerintem drágák a notik...
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest