- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
válasz
Filterheadz #2338 üzenetére
Az A6R-ben TSST van, de a használhatóbb, 532U sorozatszámú. Nekem eddig talán 2 lemezt rontott, úgy nagyjából 60-65 megírt lemezből.
-
Judy30
csendes tag
válasz
Filterheadz #2294 üzenetére
Köszi a válaszokat Mindenkinek! Szomorú vagyok, hogy így ''átvágtak''.
Azért akartam felrakni a 64 bites XP-t, mert az volt az érzésem, hogy nem olyan teljesítményű a gépem pl. video konvertálásánál, mint a kisebb teljesítményű asztali gépem.
Mégegyszer köszi!
Üdv,
Judy -
DeimoS
csendes tag
válasz
Filterheadz #1731 üzenetére
ez sztem nem asus specifikus probléma, regeteg más gépbe (hp,dell,fs, stb) szerelik ezt az írót és azokban is szar. Elég csak rákeresni a neten. Sokan upgradelik az egyik toshiba író firmware-jével, azzal van akinek jó, van akinek nem.
Roxio 8-al tűrhetően lehet írni alapsebességen, kevesebbet ront.
Egyébként mint megtudtam egy barátomtól, ezeket az olcsón vehető lemezeket valami cmc nevű cég gyártja és egyébként fos minőségűek. Az viszont elgondolkodtató, h az asztali lg miért írja tökéletesen. Valszínű ez egyszerűen egy szarabb író. IJ. -
becksim
aktív tag
válasz
Filterheadz #1281 üzenetére
Lehet, én eddig max 3mat sütöttem az uj gépemen, a 7es neroval. Eddig nem hibázott... De próbálja csak meg!
Bujjék! -
mower
tag
válasz
Filterheadz #1263 üzenetére
nem tudok altalanossagban nyilatkozni, de az en masinamban nec dvd iro van.
-
válasz
Szia!
Hát, ettől most nem lettem okosabb.
Akinek az ASUS notijában ilyen van, kérem írjon, hogy használja.
Neten nem találtam 840D-hez firmwaret.... -
jani0625
aktív tag
válasz
a pio az szállít vmelyik noti cégnek
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
Filterheadz #1259 üzenetére
elég triviális a dolog: AMD notiban _nincs_ Intel chip, ergo a pclandos spec a helyes.
edigital pedig újabb gyöngyszemmel örvendeztetett meg minket (vagy már vki említette pont ezt?). copypaste még mindig rulz. -
RudiG
tag
válasz
Filterheadz #1259 üzenetére
Hali!
Ez tényleg érdekes, bár az első oldalon nem látom, hogy 1.7-es provival hirdetnék, ha jól tudom, nincs is ilyen az AMD Turion-ból, csak 1.6 és 1.8, de bevallom, nem vagyok túl tájékozott. A chipset ha megfigyeled egyezik a két helyen (SIS M760GX/756+964L), annyi plusz van, hogy az edigitalnal odaiirták az intel-t is. Sajnos csak találgatni tudnék, hogy miért? Talán elírás, talán tényleg van vm olyasfajta kiegészítője, lehet, hogy a WLAN-ra vonatkozik(sztem az integrált WLAN eszköznek a chipszetjére vonatkozik, legalábbis amikor nálam volt 1 hasonszőrű noti, akkor annak intel WLAN-ja volt), stb... -
Csabeeka
csendes tag
válasz
Filterheadz #1238 üzenetére
Az enyémen semmilyen probléma sincs a képpel!
Az enyémben MATSHITA író van, írtam már vele jó néhány lemezt, de eddig nem volt vele gáz, remélem nem is lesz. Habár ez szerintem úgyis csak hosszabb használat alatt fog kiderülni. HA meg valami gáz lesz, akkor ott van a két év gari.
Én is gondolkodtam a b002-esen, de nem akartam, hogy celeron proci legyen a gépben, ezért választottam az 5050-est. Ha nem sulinetre akarod venni, akkor ajánlom az edigital.hu oldalt, ott 230K, én többért vettem, de sulinetre, szóval így jobban jártam.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged