- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Digitalis #36057 üzenetére
Ó vazze, erre a részre nem gondoltam
" Egyszerűbb levenni a polcról a már kész, új vagy javított, forgalomba engedélyezett alkatrészt és beépíteni egy másik hibás cuccba."
Remélem az előbbi és nem a vastagon szedett rész került be
Mondjuk kaptam újból 1 hónap XBOX elérhetőséget, szóval esélyes, hogy tényleg az előbbi
Lassan már majd beaktiválom
-
cs.zs.
veterán
válasz
Digitalis #35095 üzenetére
Igen, a bitlockerre gondoltam, de nekem konkrétan az volt odaírva, hogy ebben a Home verzióban nem elérhető, váltson Pro-ra...
(k.anyjukat)
Nekem ez azért volt meglepő, mert a 2020-as ASUS Vivobookom gyári Win 10 Home volt (Telekomtól vásárolva), és abban is volt bitlocker, nem kellett pro-ra váltanom.
Közben meg a windows verziók összehasonlításánál ezt említik egyik fő különbségként, hogy a Home-ban nincs...
-
válasz
Digitalis #34528 üzenetére
Hivatalosan a boltban adni kell hozzá, de a törvény szerint a számla is elég a garancia érvényesítéséhez.
A másik dolog a garancia ideje...
"2021. január 1-jétől változott a jótállási törvény. A jótállási idő függ a termék árától!
A 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év.
A 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év.
A 250 000 forint eladási ár felett pedig három év a kötelező jótállási idő.
10 000 Ft fogyasztói ár alatti fogyasztási cikkekre a törvényi szabályozás értelmében nincs jótállási kötelezettség.
Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában!" -
válasz
Digitalis #34525 üzenetére
Mint szinte minden más jelentős értékkel bíró eszközhöz, adnak garancia jegyet is. Természetesen ez manapság már lehet elektronikus PDF állományként is mellékelve, Telekom, eMAG stb, már a fiókhoz rendeli és / vagy emailben is kiküldi, letölthető, lementhető. Speciel nekem minden ilyen külön lokálisan és felhőben is megvan.
"
A szervizszolgáltatás igénybevételéhez, kérjük, olvassa el az alábbi instrukciókat és feltételeket:
• A notebookot a hozzáadott vagy vásárolt kiegészítők (táska, egér stb.) nélkül, valamint a vásárlást igazoló dokumentumokkal (másolati példány) eggyütt adja fel, csak a készüléket, az adaptert (kábellel együtt) és az akkumulátort küldje el, amennyiben más utasítást nem kap az ügyfélszolgálattól. Ettől eltérő ügyfélszolgálati tájékozatás esetén kövesse az ügyfélszolgálat utasításait. A készülék becsomagolásához lehetőség szerint használja az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. Mindenképpen ügyeljen a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére, valamint a dobozban párnázza ki a készüléket habszivaccsal vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. A dobozt biztonságosan zárja le. Az ASUS és megbízott szervizpartnerei nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt, személyesen beszállított készülékek esetén sem.
Mi a fene...
Felhívjuk figyelmét, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ilyen esetben a megjavított készülék visszaszállításkor új csomagolást kap, melyet kérjük, őrizzen meg esetleges további szállítási célokra."
Nekem nehogy már az eredeti csomagolás helyett egy kartonban küldjék vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest