Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Digitalis #36057 üzenetére
Ó vazze, erre a részre nem gondoltam
" Egyszerűbb levenni a polcról a már kész, új vagy javított, forgalomba engedélyezett alkatrészt és beépíteni egy másik hibás cuccba."
Remélem az előbbi és nem a vastagon szedett rész került be
Mondjuk kaptam újból 1 hónap XBOX elérhetőséget, szóval esélyes, hogy tényleg az előbbi
Lassan már majd beaktiválom
-
cs.zs.
veterán
válasz
Digitalis #35095 üzenetére
Igen, a bitlockerre gondoltam, de nekem konkrétan az volt odaírva, hogy ebben a Home verzióban nem elérhető, váltson Pro-ra...
(k.anyjukat)
Nekem ez azért volt meglepő, mert a 2020-as ASUS Vivobookom gyári Win 10 Home volt (Telekomtól vásárolva), és abban is volt bitlocker, nem kellett pro-ra váltanom.
Közben meg a windows verziók összehasonlításánál ezt említik egyik fő különbségként, hogy a Home-ban nincs...
-
-
válasz
Digitalis #34528 üzenetére
Hivatalosan a boltban adni kell hozzá, de a törvény szerint a számla is elég a garancia érvényesítéséhez.
A másik dolog a garancia ideje...
"2021. január 1-jétől változott a jótállási törvény. A jótállási idő függ a termék árától!
A 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év.
A 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év.
A 250 000 forint eladási ár felett pedig három év a kötelező jótállási idő.
10 000 Ft fogyasztói ár alatti fogyasztási cikkekre a törvényi szabályozás értelmében nincs jótállási kötelezettség.
Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában!" -
válasz
Digitalis #34525 üzenetére
Mint szinte minden más jelentős értékkel bíró eszközhöz, adnak garancia jegyet is. Természetesen ez manapság már lehet elektronikus PDF állományként is mellékelve, Telekom, eMAG stb, már a fiókhoz rendeli és / vagy emailben is kiküldi, letölthető, lementhető. Speciel nekem minden ilyen külön lokálisan és felhőben is megvan.
"
A szervizszolgáltatás igénybevételéhez, kérjük, olvassa el az alábbi instrukciókat és feltételeket:
• A notebookot a hozzáadott vagy vásárolt kiegészítők (táska, egér stb.) nélkül, valamint a vásárlást igazoló dokumentumokkal (másolati példány) eggyütt adja fel, csak a készüléket, az adaptert (kábellel együtt) és az akkumulátort küldje el, amennyiben más utasítást nem kap az ügyfélszolgálattól. Ettől eltérő ügyfélszolgálati tájékozatás esetén kövesse az ügyfélszolgálat utasításait. A készülék becsomagolásához lehetőség szerint használja az eredeti gyári, vagy azzal egyező minőségű és biztonságot nyújtó csomagolást. Mindenképpen ügyeljen a készülék éleinek és sarkainak kiemelt védelmére, valamint a dobozban párnázza ki a készüléket habszivaccsal vagy más rugalmas térkitöltő anyaggal. A dobozt biztonságosan zárja le. Az ASUS és megbízott szervizpartnerei nem vállalnak felelősséget a helytelen csomagolásból eredő sérülések miatt, személyesen beszállított készülékek esetén sem.
Mi a fene...
Felhívjuk figyelmét, hogy a küldéshez használt csomagolást a csomag szervizbe érkezése után újrahasznosíthatják. Ilyen esetben a megjavított készülék visszaszállításkor új csomagolást kap, melyet kérjük, őrizzen meg esetleges további szállítási célokra."
Nekem nehogy már az eredeti csomagolás helyett egy kartonban küldjék vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest