- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RedCat #36169 üzenetére
Ezzel lehet, hogy még RMA-ra sem veszik fel. Az a baj, hogy:
1. Be van vonva egy másik hardware is
2. Az egyből fakadóan, arra azért nincs müd, hogy HDMI kábelestől a monitort is elküld vele
3. Ha felveszik RMA-ra, akkor garantáltan kiesik legalább 1 hétre, és lehet náluk egy másik monitorral meg bealszik ...A tapipadnál nekem is volt hasonló élményem, de nem mindig, és egyébként sem használom, állandóan a Displayt nézi
-
cs.zs.
veterán
válasz
RedCat #36152 üzenetére
Én az előzőnél már elengedtem, rászoktam a hibernálásra és csókolom. Ha nincs folytatandó dolgom, akkor természetesen rendesen kikapcsolom.
Ugyanakkor meg simán lehet, hogy a normális altatás megoldása itt van a szemünk előtt, csak nem látjuk a fától az erdőt.
Lehet hogy van aki tudja, és itt kuncog hátul
Fejezze be !! -
-
válasz
RedCat #36123 üzenetére
Nagyjából az, amit leírtál, bár én nem vettem észre, hogy a monitor összeköttetéssel az altatás hiánya összefüggésben lett volna, azt leszámítva, hogy amennyiben USB-C - DP porton keresztül csatlakoztattam a méregdrága kábellel a laptopot a monitorhoz, akkor meg pont nem ébredt fel a monitor
A gép az igen, csak a monitor nem
Ha az Adrenalin fent volt nálam, akkor sokszor még a billentyűzet sem kapcsolt ki, és az egér sem. A külsős HDD-k és SSD-k is villogtak, a laptop RGB-je pedig nem váltott át a pulzáló pirosra ... eltartott egy ideig még rájöttem, hogy az AMD Adrenalinnak van a dologhoz elég erősen köze. Na azóta nincs fent az Adrenalin. AMD Chipset driverből viszont a legfrissebb kerül fel mindig. Azzal nincs gond. Meg persze Nvidiából is.
-
azbest
félisten
válasz
RedCat #35028 üzenetére
Slpendid lényegében színprofilok a kijelzőhöz. A myasus progiban lehet állítani. Ott van alapból aktívan oked care rész is.
Talán 20 éve még igaz lehetett, hogy nem jól vezérelték a töltés. A lithium akkuknál van rendes vezérlés, akkor tölt, amikor kell. Töltőröl nagyobb teljesítménnyel is megy a legtöbb gép. A legrosszabb, amit tehetsz, ha direkt feltöltöd majd lemeríted az akkut, akkor minden nap beleteszel 1-2 ciklust. Ezzel nem véded az akkut, hanem elkoptatod. Ha asztalnál használod, akkor dugd be. Mivel az altatás is ilyen hülye modern S0 mód alapból az új gépeken, ezért érdemes bedugva hagyni alvás közben is, különben lemerítheti másnapra.
-
Wizard1
csendes tag
válasz
RedCat #35028 üzenetére
Myasus applikációt töltsd le és a töltöttségi szint állítható.
A fórumon pár lappal előbb épp ez volt a téma kinek mi a jobb.
Személyes véleményen. Használd igy ahogy van ha pedig elromlik az aksi cseréld ki vagy ad el a gépedet és vegyél újat. Addigra lehet hogy már 5-6 éves lesz .... és már minden új gép sokkal gyorsabb lesz ...
Érdemes felrakni a god mode -t is és elég sok mindent állíthatsz ..
-
cs.zs.
veterán
válasz
RedCat #34967 üzenetére
Laptopokban már a Ryzen 3000 széria sem volt túl meleg, de még gyenge is volt.
Ryzen 4000 lemosta az akkori Intelt, és mellé keveset is evett, már sokkal jobb akkuidők voltak, (nem is melegedett) - Intel itt lefagyott a döbbenettől
Ryzen 5000 ezt tökélyre vitte, nagyon kicsi fogyasztás, és ha kell akkor nagyon nagy teljesítmény - Intel csak pislogott
Ryzen 6000 még egy fokkal jobb lett, de Intel ekkor nagyobbat lépett, és újra átvette a vezető szerepet (i5-12500H, i7-12700H, i9-12900H)
Amiről Te beszélsz, hogy melegedő AMD procik, az nagyon-nagyon rég volt, és nem is laptopban, hanem asztali konfigokban.
Jelen pillanatban az Asusoknak vannak legjobb kijelzőik (OLED), az általad említett laptopban is egy kitűnő darab van. Ha ezek nem felelnek meg, akkor nagyon nagy baj van.
Ha neten rendelsz laptopot, 2 hétig visszaviheted.
Ha OLED Asust rendelsz, 90 napig visszaviheted.
Van jobb ajánlat? Van ebben bármilyen kockázat? -
cs.zs.
veterán
válasz
RedCat #34965 üzenetére
Tökéletes választás.
2022-ben a 4. legjobb laptop-proci. Ugyan mi bajod lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest