- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kapanyél #38711 üzenetére
De most írtam tényeket ahogy használom, és ahogy viselkedik a saját eszközöm. Saját tapasztalatok. Tényleg kérdezem, ezek rossz értékek ilyen használat mellett?
Nem vitatkozni szeretnék, de ha rosszul tudok valamit azt is el ismerem. Miért ne? De még ez nem jött el most, hiszen nem volt eddig ebből károm. Mindig szerencsém lenne?Az is rossz hogy minimum 3-5 évig rendben vannak az akksijaim úgy hogy mind napi használatban van? Stabilan megy nem esik a teljesítmény hirtelen… stb.
Igazad van, mindenki úgy használja ahogy szeretné.
De köszönöm hogy írtál. -
válasz
Kapanyél #38707 üzenetére
ŐŐŐŐ, ez megvan?
Van az akksikban ilyen védelem:Túlmelegedés elleni védelem (hővédelem)
Túlfeszültség elleni védelem
Túláram elleni védelem
Túltöltés elleni védelem
ZárlatvédelemUgye jól tudom? Vagy a gyártói leírás hazudik?
Gyári akksikról beszélgetünk, plusz a gyári töltők is védelemmel vannak ellátva, ergo az hogy feltöltöd 100-ra az akksidat abból nem származhat semmilyen hátrányod, vagyis nem teheti ez tönkre az akksit. Én így is használom
Asus zenbook: 22,4% kopásszint 155 ciklus van benne. (2022.09.26-tól)
NEm sokkal bír kevesebbet, mint új korában.
Apple telóm: 2% kopásszint 195 ciklus (2023.10.15-től)
Szintén gyári érték
Szerintem ezek nem arról árulkodnak, hogy kárt okozok bármiben is.
Szóval az akksi azért van hoy normálisan használjuk, nem kell ilyen-olyan kímélés neki. Úgyis merül, meg használódik. azért van. Nem teszek vele jobbat azzal ha kímélő vackokat beállítok!
Vélhetően lett volna bosszúságom, hog ymikor kell 4-6 órát hogy bírjon, akkor hopp csak 3-4-et bír. Na ez nem kell.
Ha tönkre megy 3-5 éven belül, akkor cserélem, megszolgálta az árát, és gyárit veszek bele. -
válasz
Kapanyél #38703 üzenetére
Nálam eddig semmilyen kárt nem okozott sehol. Nem ment tönkre, hiszen a védelmek miatt nem lehet túltölteni ezeket. Sőt azt se tudom mikor cseréltem notiba akksit. 3-5 éves korban általában cserélek notit, (eddig így volt), de egyikben sem kellett akksit cserélni.
2 éves kb most is a notim napi használatban van, amikor lehet töltőn van.
Ez tapasztalat. Én ezt tapasztaltam. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Kapanyél #36960 üzenetére
Nekem egyszerűbb az alvó mód, hogy onnan tudjak mindent folytatni, ahol abbahagytam. A hibernálás se rossz, de a sok írás miatt én sem erőltetem. A cégnél az usb-c-s "dokkolóra" csak rádugom a gépet és máris tudom folytatni a melót. Nem kell felnyitni, bekapcsolni, stb
Tudom ez nem tűnik komoly problémának
A baj, hogy S0-on kikapcsolt állapotban is merül, amit nehezen fogadok el. S3-as módban nem volt ilyen gond, legalább is nem merült annyira közel se. -
azbest
félisten
válasz
Kapanyél #36960 üzenetére
lekapcsolás: mert van hogy több tucat dolog van nyitva előttem és nem akarom bezárni. Hibernálás, 40GB rammal azért már érezhető. Egyrészt idő kiírni és visszatölteni (bár ma már okosabbancsinálja a win, tömörítve és csak a hasznos tartalmat menti ki valsz), plusz az ssd-nek sem feltétlen mindegy, hogy a semmiért sok-sok gigabájt írással koptatja minden nap. Az s3 mód nekem tökéletes volt előző gépemmel.
Mondjuk az S0 hülyeségnél meg mindig figyelni, várni, hallgatózni kell, hogy egyáltalán a lelassított e a gép vagy bömböl a venti tovább, mintha mi sem történt volna
hm már így is belement majd 8TB írás, mert a böngészőkben lévő jira tabok is folyton pörgetik az írást a cookiek piszkálásával. Bár úgy látom a micron ssd-re 300TB-t írnak 512es méretben.
-
light1994012
tag
-
válasz
Kapanyél #36262 üzenetére
"Onnan jött az ötlet, hogy egy ideje a MyAsus fiókomban átíródott UX582HS-ről UX582LR típusra, ami egy gyengébb verzió."
AIDA64 stb esetében meg azt írja ki, hogy ugyanaz a CPU mint előtte volt?
Mert a két gép számos ponton eltér. A GPU-ban is, az egyikben RTX3070 van a másikban RTX3080. Intel Core i9-11900H @ 2.50GHz×Intel Core i9-10980HK @ 2.40GHzMost néztem az enyémet, a típust MyASUS-ban nem írja ki, mármint azt, hogy HX1139T, viszont specifikációban részlketes tájékoztatást ad:
Javítva meg sosem volt
Bár lehet, hogy az alaplapcsere miatt nem jelzi ki
-
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Kapanyél #35228 üzenetére
+1 a 60%-nak. Majd 2,5 év múlva értekezünk melyik volt a jobb. Most járok durván fél évnél. Azért fentiekkel egyet értek használni kell nem hímestojás, de azért döglött akksival se akarom eladni ha valaha eladom.
Furcsa nekem ez a kanóc, nem kanóc kérdés. Ugye a laptop = mobilitás , de eszembe nem jutna nem hálózatról üzemeltetni, le is veszi olyankor a teljesítményt, nem is kapom meg a gép teljes kapacitását.
-
Edge
veterán
válasz
Kapanyél #33664 üzenetére
"Egy Legion ezerszer jobb ebből a szempontból, amiért az csak hátra fújja ki a levegőt."
Hát a Legion inkább a ROG Strix-nek megfeleltethető ebből a szempontból(is), a hűtés ugyanúgy hátra fúj.Bálnaborjú:
nem, egyforma méretűnek kell lennie a RAM-oknak a dual-hoz, igazából csak ez az egy feltétele van még különböző gyártmányúak is lehetnek. Persze ha biztosra akarsz menni ugyanakkora ugyanolyan gyártmány és timing-ü ramokat használj.B-L-A-C-K:
sajnos nem lehet(alaplapra van forrasztva és nincs slot). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest