Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Helló,
Még nem vettem meg, csak most filóztam rajta, hogy jó lenne esetleg, mert már nem 43K, mint novemberben volt:
Hanem 20K alatt van
Igazából nem feltétlen van rá szükség, tárhelyem van még a beépített SSD-n is, és az ugye rendszermeghajtó (nem TLC-s) , és a nem egészen két év alatt:Még most lesz 35 TB írás rajta. Ezen nagyon írás nem lesz, lenne csak olvasás, mivel csak a Steam-es, Origines játékok kerülnének át az USB-s SSD-kről. Most összesen 8 meghajtó, ebből 5 SSD csatlakozik fel USB-n, de valahogy jobban szeretném ha belül lenne + 1 TB kapacitás, mint úgy, hogy van belül 1 TB és USB-n lóg még körülbelül 6 TB... Tehát írás nem lenne leginkább olvasás. 600 TBW írástűrése van, így úgy gondoltam, hogy abba röhögve beleférek, de szerintem a fentebbi képnek is töredékét hozza össze 2 év alatt, mert nem rendszerlemeznek szánnám. A 980-ban nincs DRAM, HMB van helyette.
"elég kicsi az esélye, hogy hűtőbordával beférjen. Régebben, vastagabb gépeknél még talán (a tegnapi GL552JX-be pl beférne, de ott meg nem kell)."
Mondjuk az a helyzet, hogy nem is adnak mellé hűtőbordát, de nekem van egy Plextor PX-256M8PeG SSD-m, egy Axagon EEM2-UG2 Külső SSD házban, azon volt gyárilag hűtő, 2017-2021 között azzal hűsölt, de az Axagonba már nem fért volna bele, le kellett venni róla, és az Axagon saját hővezető pasztáját rárakni, így rendben van a hőmérséklet, mert főleg arról is olvasás van.A Samsung esetében ott van a Magician - ezt most nem tudom használni, mert a két Samsung SSD-t USB minden látja, csak a Magician nem
Illetve az is, csak diagnosztikai és Firmware frissítési feladatokat nem képes ellátni. A laptop ugye PCIe 3.0-t tud, ezért is gondoltam a 980-ra. A 980 PRO-nál is 600 TBW és 5 garancia van.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx