- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates #32848 üzenetére
Amúgy hihetetlen, de asus notiknál (legalább is amikkel én találkoztam) annyir megbízhatatlan volt a leírás. Pl m.2 foglalatnál azt írták, hogy sata és nem pcie. azóta is megy benne normális nvme sebességen egy nvme ssd.
asusnál megtanultam: szedd szét és látod mi van :
-
avalanche73
csendes tag
válasz
KillHates #32835 üzenetére
Köszi a választ.
"1, Feltételezem, hogy elszállt a gáz az egyik hőcsövedből."
Huhh, ez mit jelent? Milyen hőcső?
Ilyen a gép belülről: [link]
egy közös heatpipe van (a fekete kacskaringós cucc), ilyen volt levéve: [link]
pasztázás után (CPU/GPU: Gelid GC Extreme (nem volt belőle sok), többi: MX-4 + Arctic Thermal Pad): [link]
2.pasztázás után (csak CPU/GPU-n Kryonaut): [link]Ha elszúrtam valamit, kérlek szólj (kevés lehet a paszta?).
"2, valamit elbénázol, nem fekszik fel a hűtés (bár akkor előtte jobb lett volna a hőfok)"
Nem kizárt, de mindent visszaszereltem, ahogy volt, nem maradt ki semmi, leszorításokat is megcsináltam, minden kábel a helyén, és működik minden része, amennyire felhasználóként meg tudom ítélni."4, nem ördögtől való a folyékony fém, viszont, nagyon hálás a hardver utána
"
Hát, ezt tényleg max profira bíznám, túl sok horrorsztorit olvastam róla félresikerült felhasználások után. Elég lenne nekem a Kryonaut is, ha működne az egész rendesen... -
válasz
KillHates #20213 üzenetére
for future reference ezt a választ kaptam:
Dear Valued Customer,thanks for your kindly mail.
Your device work with the following CPU's
INT T2350 1.86G/2MB SL9JK
INT YONAH T2450 2.0G D0 SLA4M
INT MEROM T2080 1.73G D0 SL9VY
INT T2130 1.86G/1M SL9VZ
INT CEL M 520 1.6G SL9WT
INT CEL M 520 1.6G SL9WN -
válasz
KillHates #20213 üzenetére
Nem vagyok Bp.-i! Jó lenne tudni pedig.
Annyit silabizáltam ki wikipedia alapján, hogy Yonah kódnevű procik közül T2060, T2080, and T2130 ami mindenképp számításba jöhet. De látok én itt Core Duo T2300- T2700 -et is - ez a legizmosabb... Most M 4x0 Cerka volt benne, ez ugye Yonah alapú.Írtam egy mailt Asus supportnak. Meglátjuk mi lesz, majd jelzek.
-
Aethel
aktív tag
válasz
KillHates #20200 üzenetére
Oh, köszönöm a gyors választ!
Akkor jön a DDR3L a gépbe, viszont ahogy néztem elég kicsi a kínálat. Időzítésben, sebességben, teljesítményben semmi különbség nincs a két típus között ahogy elnézem, csak a fogyasztás. Hm, ez kicsit fura
Egyébként elég fura hogy a kézikönyvben, honlapon sincs ezekről infó. Egy kis hanyagságot érzek ASUS-tól a notebook supporttal szemben.
Pl. a Bluetooth sem működik a gépben, gyári driverek pedig felrakva. Win 8.1 viszont nem látja. -
fuze
őstag
válasz
KillHates #20200 üzenetére
Szinte új laptopom akksijára az aida tegnap elkezdte kiírni, hogy élettartam elhasználódása 4%, majd feltöltöttem, majd ugyanazon az estén 6%, estére hagyom tölteni, erre reggel már 7%.... Most komolyan ez mi a szar? Ráadásul most fél órával kevesebb jósolt akkuidőt mutat mint szokott...
Szerk.: Bár nem mindig! Most pl megint többet ír. Jobban meg van zavarodva az akku mint általában
-
válasz
KillHates #17506 üzenetére
Na igen. Pont ez a baj vele, hogy az olyan júzereknek készült, akik ilyenek, mint írtad. Ezért vagyunk mi felháborodva, és ezért nem tetszik.
Ha fejlesztés, akkor legyen fejlesztés, és ne visszafelé népbutítás...
Persze úgy lehet eladást növelni (merugye növelni kell) ha nem a zészérvek, hanem az eladási statisztikák határozzák meg, milyen legyen az új. Majd meglátjuk mi lesz, és tovább röhögnek-e mekintosék
-
PAtr0n
addikt
válasz
KillHates #17497 üzenetére
Persze nyilván lehetnek benne jó dolgok, nem is azt mondom, csak az erőltetés nem szép dolog. Fordítva kellene működnie a dolgoknak. Kiadnak egy új Wint, legyenek benne minimális változások, de ne nyúljanak már ahhoz amit már megszokott az ember. A csempés lószar legyen opcionálisan beállítható pölö, és így tovább...
Ez kábé olyan mint amikor anyám kérdezés nélkül átrendezi a szobámat, betesz még 3 cserép virágot, de azt is a szoba közepére. De szerencsére ilyen még nem volt
Ha tényleg vállalható fejlődést akarnak, miért nem kérdezik meg az usereket mit szeretnének? Anno a Vistát és a Win7-et üdvözítően fogadtam az XP után, de ezt már nem nyomják le a torkomon. Ismerek amúgy olyan usert, aki meg a Win7-et fikázza, képtelen XP-ről váltani rá, pedig egy nagyon jó rendszer lett. -
stablex
csendes tag
válasz
KillHates #17361 üzenetére
nem, fekete. sry 'karbantartás' volt a szolgáltatónál, ki-kihagyogatott a netem, de azért köszi, ezt nem tudtam, hogy különböző színektől is függhet hogy mi mehet bele
Tudom, hogy nem arra tervezték ezt a gépet, hogy majd x felhasználó y év múlva tuningolja, de ha nincs info semmi, hogy milyen befogadó képessége van a gépnek, esetleg bios-ból vagy valahonnan nem lehet kiolvasni? Az lenne az egyszerű persze, ha találnék olyan eladót akinek van mindene, és akkor belepróbálgatjuk, de mivel vatera/ebay vásárlás játszik, így nehéz.
Az is meglepett, hogy 64bites cerka (wat?!) bele megy, 64bites rendszer felmegy, fut, működik. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
KillHates #17364 üzenetére
Nekem 2007 körül volt egy X51RL gépem, abba tuti nem ilyen lilás volt, ha ez segít. Egyébként mit jelent ha lilás a foglalat? A TDP -hez van valami köze esetleg
Amúgy nekem egy M530-as cerka volt benne, egy meglehetősen sz.r Ati chipset-el...
PAtr0n: csak azért mondtam, hogy a K52JR -ben led van, mert mégis csak egy 3,5 éves gépről van szó és pl. egy igen közeli tesójában a K52JC -ben pont nem led van, hanem a jó öreg ccfl az inverterrel karöltve. Reklám
--> K52JC alkatrészek
-
Sanya
nagyúr
válasz
KillHates #16709 üzenetére
valószínűleg törölték a helyreállító partíciót, ami semmire sem jó igazából.
Első lépésként keress egy windows 7 telepítő image-t, lehetőleg eredetit az msdnaa oldalról. majd keress egy legalább 4 gigás pendriveot és a [link] segítségével rakd fel a pendrive-ra.
Majd kapcsold ki a gépet és a következő bekapcsolásnál lépj be a biosba. ott állítsd be, hogy a pendriveról induljon, és telepítsd fel, úgy, hogy letörlöd a windows 8-at.ezután boldogan nyiss fel egy hideg sört ebben a nagymelegben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest