Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gyurix88

csendes tag

válasz nussa5 #16195 üzenetére

Köszi, megpróbáltam telepíteni a realtekest, de azzal semmi. csak a sima High definition audio hangeszköz van. De ez legalább pattogás mentes... :)

• gyurix88

csendes tag

Sziasztok!
    Nemrég vásároltam 2 darab asus X55 VD típusú laptopot, és meg is lennék velük elégedve. Viszont van egy kis probléma amiben remélem tud nekem valaki segiteni. A gond az lenne, hogy miután feltelepítettem a mellékelt cd-n lévő audio drivert ( via hd audio ha jól emlékszem) ezt a telepítést azóta már megpróbáltam az asus honlapról is. Akkor furcsa pattogó hangot hallok minden egyes zenelejátszás elején legyen az youtube vagy bármilyen más lejátszó, közben szépen szól semmi gond nincs vele. Ezeket a kis pattogásokat lehet hallani akkor is amikor bekapcsolom a gépet rendszerint kb 3 ilyen prrprprpr pattogó hangot és mappák megnyitásakor is bár akkor csak egyet. Sajnos jobban nem tudtam leírni. Viszont miután letörlöm ezt a Via drivert tökéletesen jó a hang, csak kicsit halkabb. Igazából nem egetrengető a probléma, csak nem értem, hogy ugyanaz a két gép és az egyiken tökéletes a hangzás ezzel a VIA High Audio driverrel, a másiknál pedig kénytelen vagyok ezt a Via drivert mellőzni. Ha ebben tudnátok nekem egy kis segitséget adni, hogy ez mitől lehet azt nagyon szépen megköszönném. Ja és WIN 7 ultimate 64 bites op rendszerrel használom. Pár adat még: Intel(R) Pentium(R) CPU B980 @ 2.40GHz, 2394 MHz .

Új hozzászólás Aktív témák