- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurix88
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam 2 darab asus X55 VD típusú laptopot, és meg is lennék velük elégedve. Viszont van egy kis probléma amiben remélem tud nekem valaki segiteni. A gond az lenne, hogy miután feltelepítettem a mellékelt cd-n lévő audio drivert ( via hd audio ha jól emlékszem) ezt a telepítést azóta már megpróbáltam az asus honlapról is. Akkor furcsa pattogó hangot hallok minden egyes zenelejátszás elején legyen az youtube vagy bármilyen más lejátszó, közben szépen szól semmi gond nincs vele. Ezeket a kis pattogásokat lehet hallani akkor is amikor bekapcsolom a gépet rendszerint kb 3 ilyen prrprprpr pattogó hangot és mappák megnyitásakor is bár akkor csak egyet. Sajnos jobban nem tudtam leírni. Viszont miután letörlöm ezt a Via drivert tökéletesen jó a hang, csak kicsit halkabb. Igazából nem egetrengető a probléma, csak nem értem, hogy ugyanaz a két gép és az egyiken tökéletes a hangzás ezzel a VIA High Audio driverrel, a másiknál pedig kénytelen vagyok ezt a Via drivert mellőzni. Ha ebben tudnátok nekem egy kis segitséget adni, hogy ez mitől lehet azt nagyon szépen megköszönném. Ja és WIN 7 ultimate 64 bites op rendszerrel használom. Pár adat még: Intel(R) Pentium(R) CPU B980 @ 2.40GHz, 2394 MHz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest