- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
zirigy
tag
Sziasztok.
A múlt héten vettem egy ASUS X550VC notebookot. Eddig megfelelően működik, csak lenne egy problémám, amivel kapcsolatban nem tudom hol kell informálódnom, ezért is írok ide.
Van a szobámban egy régi 72-es CRT kocka TV. Na most az előző notebookomon (FujiSiemens) volt S-Video kimenetel, így rá tudtam kötni a gépet a TV-re filmezéskor. Mégis nagyobb a kép mint a 15-ös kijelzőn
Na most, az új gépen csak HDMI meg VGA kimenetel van a képre. Van rá mód, hogy a képet megjelenítsem a TV-n? Létezik erre valami HDMI to AV átalakító? Vagy esetleg All in One Androidos mini PC-n gondolkozzak? Ezeken van A/V kimenetel, csak hát 100 Euró. Viszont ősz környékén valószinűleg lesz véve egy Smart TV, szóval a régi TV-t nem szivesen ruháznám fel smart funkciókkal.Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata??
-
zirigy
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek szeretném megvenni ezt a notebookot.
A gép OP nélkül lenne, és Win7-et akarok neki majd rádobni.
Ott akadtam el, hogy az oldalon a notebookhoz csak WIN8-as driverok vannak. Drivert még tudnék is szerezni az intel meg az nvidia-ról, de az Utilities-hez, konkrétabban a Power4Gear-hez, ATKACPI driver and hotkey-related utilities-hez nem, hacsak nem fogadja el a Win7-esen.
Azt tudom, hogy a régi Vistás vezérlők, programok simán mentek a WIN7-esen.
Na most a WIN8-as esetében is ez van? Fel tudnák rakni minden Win8-as vezérlőt, programot WIN7-es OP-re??
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged