- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt361
tag
válasz
nussa5 #16336 üzenetére
Átment a teszten, sértetlen az integrítás.
Egyébként ma valamiért megjavult. Felraktam egy intel boost monitort, de gondolom nem emiatt, hanem mert újraraktam rajt egy frissebb Intel Management Engine Interface-t, lehet ez lehetett a ludas. Ezek után restart és már sikított is hogy frissítsek.
Remélem az is marad, nem mint a tapipadom... Most azon is próbálok egy driver frissítést hátha.
-
zsolt361
tag
Üdv ismét.
Megrendeltem az egyik KV55VJ típusú gépen, és meg is érkezett. Az itt kapott információknak hála sikerült rátelepítenem egy windows 7-et, amiért nagyon hálás vagyok.
Viszont egy kérdésem lenne, elvileg más is találkozhatott ilyennel. Miután felraktam a windows még driver nélkül ment a windows update, azzal húztam le a magyar nyelvi fájlokat is a rendszerre. Miután azonban összeszedtem minden drivert nem igazán akar működni.
Egy nagy vörös x jelzi, hogy nem működik mellette angolul (mikor magyarra van állítva ) szól hogy ellenőrizzem a frissítéseket, de ha erre rányomok azt írja ki, hogy (szintén angolul) nem tudja ellenőrizni a frissítéseket, mert a szolgáltatás nem fut, indítsam újra a gépet. Hiába indítom újra már egy jó ideje ez megy.Remélem valaki tudja mi tévő legyek, hogy mitől lehet ez?
A segítséget előre is köszi:
Zsolt -
zsolt361
tag
válasz
nussa5 #16297 üzenetére
Na ez jól hangzik, nagyon is. Egyébként ez kipróbált megoldás már ? Mert ahogy néztem a videochip eltérő a két modellben. Viszont ha ez tényleg járható út akkor azt hiszem meglesz a győztesem.
A manuális telepítés nem zavarna, szinte sose csinálok semmilyen automatikus telepítést, szeretem tudni mi települ a gépemre, és kigyomlálni a felesleges dolgokat.
-
zsolt361
tag
válasz
privacy99 #16291 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. A tapasztalatok nagyon hasznosak voltak, ezek alapján még jobban tetszik a picike.
Viszont ez a driver mizéria nem hagy nyugodni. Eddig egy régi Toshibám volt, ami viszont képes volt arra, hogy csak a Toshiba honlapján lévő driverekkel futott a hw. gyártókéval nem. Emiatt is Félek tőle. Valaki esetleg tudna konkrétumot ezzel kapcsolatban ?
-
zsolt361
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Notebook vásárláson töröm a fejem, jelenleg 2 versenyzőre szűkült a lista. Ezek közül az egyik egy ASUS K55VJ típusú. Nagyon tetszik viszont az megijesztett, hogy az ASUS honlapján csak és kizárólag Windows 8-hoz van driver.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek ellenére fel lehet-e rá telepíteni egy Windows 7-et a hardwer gyártók drivereivel vagy egyéb megoldással?
És ha már írok, akkor megkérdezném, hogy akinek ilyen van annak mik a tapasztalatai a géppel kapcsolatban ?
Előre is köszi a segítséget:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest