- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentharo
csendes tag
Üdv.
Nem tapasztaltam problémát a wifivel. Sőt, még igen jó, úgyhogy szerintem mutasd meg szakembernek. Itt, ahol én használom, nagy tömegben használva rengeteg más típusú laptopokkal szemben, minden hálózatot igen gyorsan megtalál és remekül csatlakozik. Ott más gubanc lehet...u.i.: Nem lehet böngésző gond? Próbáltad több félével?
Esetleg tűzfal??? -
Sanya
nagyúr
az akkumulátort azt használni kell. tekints rá úgy, mint egy használati eszközre, szóval annyira óvni nem szabad.
Amire azért figyel: 20% alá ne menj sosem!
0-ra meg végképp ne merítsd le.Több helyről hallani, hogy meg kell formázni az akkumulátort. ez a litium ion aksiknál TILOS!!! lemeríted, elromlik.
másik: amennyiben túláram lenne a hálózat felől, vagy áramingadozások, előbb a tápegységnek, majd az aksinak illene elromlania, majd azután a gépnek. Ergó így egy védelmi funkciót is betölt.
Legjobban 50% körül tartva lehet óvni az aksit, de kevés olyan progi van, ami engedi csak addig tölteni. AZ én aksim 3 éves, ha kellett használtam, sosem merítettem le, csak 1x véletlenül, 95-98%-ra tudom feltölteni, tovább nem is néztem (egyéb programmal mióta windows 8-am van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest