- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentharo
csendes tag
Üdv.
Nem tapasztaltam problémát a wifivel. Sőt, még igen jó, úgyhogy szerintem mutasd meg szakembernek. Itt, ahol én használom, nagy tömegben használva rengeteg más típusú laptopokkal szemben, minden hálózatot igen gyorsan megtalál és remekül csatlakozik. Ott más gubanc lehet...u.i.: Nem lehet böngésző gond? Próbáltad több félével?
Esetleg tűzfal??? -
Sanya
nagyúr
az akkumulátort azt használni kell. tekints rá úgy, mint egy használati eszközre, szóval annyira óvni nem szabad.
Amire azért figyel: 20% alá ne menj sosem!
0-ra meg végképp ne merítsd le.Több helyről hallani, hogy meg kell formázni az akkumulátort. ez a litium ion aksiknál TILOS!!! lemeríted, elromlik.
másik: amennyiben túláram lenne a hálózat felől, vagy áramingadozások, előbb a tápegységnek, majd az aksinak illene elromlania, majd azután a gépnek. Ergó így egy védelmi funkciót is betölt.
Legjobban 50% körül tartva lehet óvni az aksit, de kevés olyan progi van, ami engedi csak addig tölteni. AZ én aksim 3 éves, ha kellett használtam, sosem merítettem le, csak 1x véletlenül, 95-98%-ra tudom feltölteni, tovább nem is néztem (egyéb programmal mióta windows 8-am van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest