- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Mindenkepp a levasarlast.
Ha ASUS is lesz, akkor is legalabb valagathatok.
A sok negativ kritika utan meglepodtem rajtuk. -
Huroq
senior tag
Jelzem az ASUS nagyon korrektül járt el.
Kártalanítás címszó alatt felajánlották a cserét vagy a levásárlást.
Az ok az 1 hónapig elhúzódó javítás. Le a kalappal a gyors ügyintézés előtt. -
Huroq
senior tag
válasz
Impressa #17109 üzenetére
Én sem számítok többre.
Bár ha megerőltetik magukat, akkor kitelik egy táska is.
Olvasgattam ebben a témában a neten, és kártalanítás címszó alatt eddig csak cserével vagy pénz visszafizetéssel találkoztam. (legalábbis ASUS notebook témakörben)
Meglátjuk. Nem akar eltelni az-az 1-2 nap. -
Huroq
senior tag
Ha már így szóba került a kártalanítás, szerintetek mire számíthatok?
Ezt írta a szervizes kolléga:"Készülékéhez a megrendelt alkatrész még nem érkezett meg, ezért feltehetően kártalanítást fogunk tudni Önnek felajánlani az elkövetkező 1-2 napban."
Ennyi. Semmi konkrétum.
-
Huroq
senior tag
válasz
Impressa #17069 üzenetére
Azzal nincs is problémám.
Ne is tartsanak nagy raktárkészletet, de hogy majd egy hónap kell egy alkatrész beszerzésére. Nem tudom ki gyártja vagy honnan szállítják, de biztos mesteremberek dolgoznak egy-egy alkatrészen. Bár a minőség nem ezt igazolja.
Hozzá kell tennem az elégedetlenségem fő oka nem is az idő, hanem hogy a szerviz egy szót nem szólt, hogy a várt határidőt 16-át nem tudják teljesíteni. 18-án én kerestem fel őket, és annyi sem volt, hogy azt mondják bocsi.
-
Huroq
senior tag
No okt. 3-án rendeltek billentyűzetet ASUS -ék javítás címszóval és előreláthatólag csak 24-én fog megérkezni.
Erre rájön még 1-2 nap mire megkapom. Nem értem ennyire nincs készlet? -
Huroq
senior tag
Ez az ASUS szerviz tenyleg nincs a helyzet magaslatán.
Egy sima billentyűzet cserére több mint egy hete várok, mert nem képesek külföldről küldeni egyet.
Ha komolyabb gondja lenne, de egy ilyen dolog mehetne gyorsabban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest