- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
barack1997
senior tag
válasz
Mikulásbá #33851 üzenetére
Valoban a legjobb egy minőségi szinuszjeles invertert értelmes keresztmetszetű vezetékkel külön biztositekkal direktben bekötni, persze tudom ezeket, de jelenleg nem tudom megoldani, ezért gondolkoztam alternatív megoldásban. Mivel az ASUS-nak nincs ilyenje kizárásos módon ez a 2 típus maradt: Lenovo és HP amiből az utóbbi szerintem ránézésre minőségibb, amit az ára is tükröz, de nem postaznak magyarba.
-
barack1997
senior tag
válasz
Mikulásbá #33849 üzenetére
Nem lesz gond vele, menet közben úgy se fogom nyomni, ha állok, akkor meg befuggonyozok teljesen.
Van inverterem, de nem feltétlen bíznék rá egy ilyen drága eszközt, nem bízok ezeknek a minőségében, pláne, úgy, hogy már egy PartyBox 310-es kínozza amúgy is szerencsétlent -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #33844 üzenetére
Úgy érted "ne barmold" össze?
Én is erre gondoltam, nehogy esetleg valami történjen egy ártatlan SSD bővítés során.
Lehet beviszem az Asus-hoz, és megcsináltatom, így van kire mutogatni ha bármi van. Remélem van ilyen gyors procedúra esetén megvárható dolog.
Én ott nem hagyom 2 hétre.. -
-
jlaci74
senior tag
válasz
Mikulásbá #33595 üzenetére
Ezen én is hezitáltam, vannak szituációk amikor zavaró a fényes kijező ( egyébként le lehet fóliázni , egy kedves fórumtárssal értekeztünk privátban erről ) , de ahogy egy ismerősöm mondani szokta " előnyöket csak hátrányok árán... " és összességében többet ad az oled , teljesen élhető, ill. a 90 nap próbaidővel nyugodtan belevághattál volna ...
A régi gépemre nem nagyon tudok ránézni ...
A Macbook-on gondokodtam még , de az M1 chippel az AutoCad csak korlátozott módban fut így elvetettem egyenlőre az Apple vonalat. -
30z.Samu
félisten
válasz
Mikulásbá #33349 üzenetére
Win10-et és Rufus-szal. Pont most jöttem rá a turpisságra, amikor leformáztam újra a pen drive-ot, de most itthoni gépemen és most látja, ha nyomogatom az ESC-et bekapcsolás után. Most meg varázsolhatok rá megint egy telepítőt... Csak az a csavar hogy itthon meg Mac-em van...
-
wrc84
csendes tag
válasz
Mikulásbá #33313 üzenetére
Asus TUF 505Dv a laptop, Farcry 5, NFS Heat, Forza 4-5. Most üres állapotban játék nélkül a Cpu 47-52 körül ugrál Aida szerint, a Cpu dióda, ami lövésem sincs mi az is kb ennyi. Úgy, hogy a Crome van csak megnyitva egy filmmel játszva plusz mellette legalább 20 oldal
Esetleg később megnézem, csak játékkal mennyi.
-
Edge
veterán
válasz
Mikulásbá #33296 üzenetére
Alátámasztom miután win11re updateltem az armory crate lefrissült egy újabb verzióra, sok újdonság is lett benne, ez a wallpaper is én meg bekapcsoltam hogy megnézzem, nos azóta alapban a desktopon picit hangosabb a hűtés hangja, mivel eddig egyáltalán nem halllottam, ezekszerint ettől lehet, már szedem is le thx a tippet.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Mikulásbá #33296 üzenetére
Az egész egy romhalmaz, mármint Armoury.
A Win11 most éppen egy a régi típusú energiagazdálkodástól elköszönő, teljesen új eljárásra tér át, de ezt nem úgy teszik, hogy nincs a régi csak az új hanem valami hibrid, lefelé kompatibilis módon, és még OS szintjén is vannak anomáliák ezért.
Íme, hogy konkrétan is mutassak egy példát. Jobbra a régi balra az új eljárás. És mindez egy gépen, egy időben, párhuzamosan futó valóság...
Mint látható két különböző power mode van, egymásról nem is tudnak és a vicc az, hogy az aktív, az érvényes az lesz amelyiket legutoljára módosítod. Tehát ha régiben mondjuk a CPU min-t leviszed 1%-ra akkor az, lesz érvényes mind1, hogy az újban mi van, de az nem változik... Szóval van itt katyvasz.
Na erre jön az Armoury ami a saját algoritmusával igyekszik megfelelni mindkét irányba, úgy képzeld el, mintha az amúgy elszeparált eljárások közé egy mesterséges hidat építene. Node MS nem véletlen szedte ezeket külön. Szóval Asus jó fejlesztői jót akartak, csak éppen eleve marhaság. Se az újnak nem felel meg se a réginek. Amennyire tudtam szétszedtem a telepítőket meg a szervizeket amiket a telepítő felrak, és értem a koncepciót csak ez így ebben a formában zsákutca. A probléma az, hogy olyan sok helyen "piszkálnak bele" az OS-be, hogy ha nincs egy mentésed az Armoury telepítése előtti állapotról, akkor kvázi lehetetlen kitakarítani. -
-
-
-
válasz
Mikulásbá #33250 üzenetére
Pedig a minap láttam az Anonym-tól egy Zephyrusos tesztet a Youtube-on és az egyik fő attrakciója volt az oldalt lévő világító numpados touchpad. Mindjárt megkeresem.
Itt is van: link
8:43-nál van a lényeg. Egy Zephyrus Duoról van szó. Ez egy másfél millás lapos, ezért mondtam, hogy nem a Rog kategóriája.
Ettől még lehet a Zenbookoknál is ilyen... -
st3v3np3t3r
nagyúr
-
-
Bikkrom
senior tag
-
-
tpeter77
addikt
válasz
Mikulásbá #33096 üzenetére
szia,
ASUS ExpertBook B1 B1500CEAE - i5-1135G7 laptopot vettem, a MyAsus progit nem ismerem, mert csak HP/Dell laposakat használtam eddig.
Ebben az akksi fogyasztást lehet állítani, hogy ne merüljön le hamar? Netezésre, és hálózat ellenőrzésére használjuk majd a gépet, a teljesítményt lejjebb lehet venni, hogy tovább tartson az akksi.
Ha ez a szoftver erre való, akkor a jövőhéten megnézem, milyen. Köszi. -
válasz
Mikulásbá #33078 üzenetére
De az miért baj egyébként ha MS Store-ból van? Az enyém is onnan frissül.
Más: Vannak MS ROG Díjak, pontom is van, csak a játékok mind kifogytak, pláne amit a 2601 pontomért vásárolnék.
Szóval a kérdés: ezek a játékok, milyen időközönként kerülnek fel? Vagy kiküldik emailben, esetleg mindennap fel kell nézni, hogy van e új?
-
-
Dello79
aktív tag
válasz
Mikulásbá #33070 üzenetére
https://rog.asus.com/laptops/rog-strix/2021-rog-strix-g15-series/helpdesk_download
Itt néztem, de ez az oldal a Windows Store -ra irányít ami vicc.
-
válasz
Mikulásbá #33062 üzenetére
Ma jöttek a konvektorokat ellenőrizni, így levettem a laptopot a töltőről, elkezdtem HBO GO-t nézni, aztán jött a felismerés, hogy valamiért performance módban megy.
Így hamar leesett 43%-ra a töltöttség. Amit nem vágok teljesen, hogy mi alapján dönti el - ha már felülbírálja a manuálisan beállított energiasémát -, hogy HBO GO alatt is performance-ba tolja ahelyett, hogy ASUS recommendedre állna át:
-
-
válasz
Mikulásbá #31833 üzenetére
Ahogy blue_23 is írta korábban, hogy belépőszint, meg megvétel után kell pasztázni, mert melegszik, és így elviselhetőbb.
plusz saját vélemény: Nehogy már egy gamernek titulált gépet egyből pasztázni kelljen. Innentől ez már minden csak nem gamer.
csak meg lehet itt az asus topikban említeni. -
válasz
Mikulásbá #31470 üzenetére
Köszi szépen! Ezt az ellenőrzést hogyan lehet csinálni (link is tökéletes)?
Bár pár más helyen is láttam még (de ki tudja, lehet hogy csak nem frissítettek honlapot), digiprime csak tartalék lesz akkor.Ez a kék szín jól látom hogy ilyen ezüstbe hajló (videón láttam élőben nem)? Mert lehet hogy egész szimpi akkor (kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Szerk., MaxxDamage: Nekem volt Precision M6600-am 6 évig. Dell gari nagyon jó (de kellett is többször), és maga a készülékház is nagyon stabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest