- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Sziasztok.
Szemezek a következő géppel és ezekkel a paraméterekkel:
ASUS Zenbook 14 UX425JA NumberPad - i5-1035G1, 14FULL HD, 1000 GB, 8GB, UHD Graphics. Megvehetem nyugodt szívvel?
Aki nagyobb gépről váltott, nem zavaró ergo megszokható? Sokszor kell magammal vinni, közben webshopokat karbantartani, dok szerkesztés, photoshop, videót vágni, nem ártana ha a hangszórója is egész jó lenne. Meg nem süvítene idegesítően a ventije egész nap ok nélkül is.
Tudom mindenkinek más az igénye, a kompromisszum képessége. Én most egy 10éves 15,6" sima HD i3-as HP probookról jövök, ami dög nehéz és már véres a torka minden irányból. Szóval vagy a Zenbook vagy egy Lenovo Idepad 5 pro lenne a befutó. Árban ugyanaz. Ok ez egy Asus fórum, de csak megkérdezem, mert semmi tapasztalatom ezekkel a gépekkel.
Előre is köszi. -
razzorr
őstag
Hali.Van valakinek a ZENBOOK 13 UX325 OLED gépe? Kíváncsi lennék a véleményekre,hogy mennyit bír normál használattal az akkuja?! Valamint, hogy van e valami hátránya? Kell nekem az oled panel? Kicsit többet fogyaszt? Ja és arra lennék még kíváncsi,hogy aki nagyobb gépről jött,nem zavaróan miniatűr rajta a szöveg stb.? Jó a szemem, kisebb gépet akarok,de ne menjen azért az olvashatóság rovására. Ok tudom, lehet nagyítani, de akkor kevesebb az infó egy oldalon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged