- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
takcslajos1 #34896 üzenetére
Még nagyobb baj?... cserepes virág incoming?
normál esetben amúgy a progress:
1. lépés: cseréld le azt aki virágos vázát vágott a kijelzőhöz.
2. lépés: kijelző csere. -
zsolti75
senior tag
válasz
takcslajos1 #34894 üzenetére
Nem lehet külön a külső üveget cserélni.
Maga az oled réteg egy 0,5mm vastag üvere van felépítve, amit lezárnak vákuumosan egy másik 0,5mm vastag üveggel, a szélét pedig végigragasztják, majd erre jön egy polarizált fólia. Az égész panel hátuljára pedig egy 0,8-1mm vastag gap-padhoz hasonló hővezető réteget ragasztanak. -
zsolti75
senior tag
válasz
takcslajos1 #34890 üzenetére
Van rajta egy polarizált fólia, cserélhető de profi cuccok kellenek hozzá és nagy gyakorlat. Volt szerencsém oled kijelzőt szétszedni, olyan vékony, hogy minimális behatásra is törik.
Tévedhetek, de a kép alapján szerintem megrepedt a külső üveg.
Szerintem rendelj kínából egy ujjat! -
cs.zs.
veterán
válasz
takcslajos1 #34846 üzenetére
Szia,
nekem az jutott eszembe,
én megnézném eredeti gyári driverekkel, a support oldalról.
Egy próbát megér. -
válasz
takcslajos1 #34846 üzenetére
Szia,
Talán egy próbát megér a K-Lite Codec Pack használata (aztán a Media Player Classic-ot használd)
Nekem (anno) akkor volt hasonló, mikor nem volt ilyen feltéve. (régen volt már)
-
válasz
takcslajos1 #33862 üzenetére
-
válasz
takcslajos1 #33860 üzenetére
-
válasz
takcslajos1 #33858 üzenetére
MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card driver update: version 3.3.1.508
A legfrissebb.
-
válasz
takcslajos1 #33790 üzenetére
Olyan megoldás érdekli, amibe beleteszi, és azzal együtt megy pl. a hátizsákba-ha jól értettem, mert én erről írtam.
-
Melack
veterán
válasz
takcslajos1 #33777 üzenetére
Megint? Az kezd kicsit sok lenni már
@Pyttawrx: 75%-on megállt a töltés, kihúztam, lement 56%-ra, majd onnan feltolta 59-re és azóta semerre. Ha kihúzom a tápot, működik rendesen a gép, de ugye így nem fog sose 100%-os lenni az akku. Gari nincs, németországból kaptam a gépet.
-
válasz
takcslajos1 #33769 üzenetére
-
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #33744 üzenetére
Fejlemények: tegnap jeleztem az elállási szándékomat az előző laptopnál, vissza is vittem az üzletbe, ma pedig megvettem ugyanazt máshol 319900-ért, ennek már jó az egere, és még ajándék egeret is kaptam hozzá.
-
jlaci74
senior tag
válasz
Nálam a hang tünt el pár napra, nem volt időm foglalkozni vele, majd jöttek frissítések és helyreállt.
Más nem volt eddig... kopp-kopp
( Vivobook 14X Pro Oled Ryzen7 ) -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
-
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #33742 üzenetére
Nekem ezzel eddig nincs sok szerencsém. Éjszaka sleep mode-ban volt, reggelre egyszerűen nem volt wifi (konkrétan eltűnt a wifi opció az action centerből). Reboot, nem jött vissza. A D meghajtón gyárilag meglévő driver iso-n lévő Asusinstwiz szerint nem is szerepelt egyáltalán a Realtek wifi driver (se telepítettként, se telepítendőként - 0 percesen ott volt ugye telepítendőként), csak a bluetooth. Olyan volt, mintha hardveresen el lett volna távolítva a gépből a wifi modul.
Oké, google keres, reddit talál, 60 másodpercig nyomjam a kikapcsológombot. Utána wifi helyreáll, boldogság. Olvastam azt is, hogy MyASUS alkalmazásban keressünk a terméktámogatás ablakban driver frissítéseket, természetesen minden a legújabb.Most meg hopp, a dialpad kezdett el furán működni - pöccintéssel bekapcsolt, vagyis érzékelt, minden beállítás elérhető volt rajta, de nem villant fel a helye a touchpaden. Asusinstwiz szerint telepítve van a dialpad driver, és azon keresztül se törölni, se újratelepíteni nem lehet, windows device manager-ben nem találtam meg, hol lehetne resetelni a dialpad drivert. Oké, ASUS letöltőközpont felkeres, dialpad driver letölt, telepít, reboot, és most jó.
Remélem nem kell rendszeresen majd ilyeneket resetelgetni, nálatok mik a tapasztalatok? Mert ha 1-2 naponta 1-2 hibát kell elhárítani, az eléggé kellemetlen, főleg, ha megnézzük, mi van akkor, ha userünk esetlegesen kezdő szinten áll. A 90% pedig kb ott van, legalábbis a közvetlen környezetemet elnézve.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
takcslajos1 #33738 üzenetére
Annyiért cukorka árnak tűnik
Hűtőpadokat éli valaki? Én most egy Urage full fém padot kezdtem használni. Eddig azt mondom -10 fok 24/7
Tatyót is nagyon élem. Elsőre azt hittem mellé nyúltam Backpack-et kellett volna, de meglepően sok minden elfér
Bevásárláshoz is lazán...de szerintem a backpack is be lesz húzva.
Tiszta military style -
Edge
veterán
válasz
takcslajos1 #33738 üzenetére
gz
"de ez alul is fém"
akkor zacsi sütésre kíválóha ölben szoktál laposozni akkor a fém az inkább hátrány sajna.
-
takcslajos1
tag
válasz
takcslajos1 #33734 üzenetére
Közben döntöttem, és ezt a hozzászólást már az új gépről írom. Eddig nagyon tetszik.
(Az intel procis lett, nekem bőven elég amúgy a fényerő, tudom, az AMD proci kevesebb pénzért erősebb lett volna, de ez alul is fém, és van benne thunderbolt 4 ami későbbiekben szerintem jól fog jönni. Illetve erre a virtuális dialpadre nagyon hamar ráállt a kezem, praktikusnak érzem jelenleg, a számbillentyűzet nekem annyira nem lett volna lényeges.) 355 ezerért jó vételnek érzem, aztán hosszútávon kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Windows 11
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest