Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Adams15 #33652 üzenetére
Kotyogást nem észleltem, nagyon egyben lévő gépnek érzem most az A17-et
..viszont a touchpadba integrált jobb klikk bal klikk nekem kicsit fura. "Mintha" nem is mindig ugrana fel egyből jobb klikkre a menü win-ben. Viszont mivel külső egeret használok így nagyon a touchpad nem is kerül képbe
-
jlaci74
senior tag
válasz
Adams15 #33659 üzenetére
Megnéztem a videódat, de a lényeg nem jön át, hogy mekkora erővel nyomod a touchpadot, hogy kattanjon.
Szemre az enyém is így működik, de ez akkor derülne ki ha egymás mellett lenne a két gép. Az a tuti ha megmutatod a forgalmazónak ill. te magad próbálsz ki egy másik ilyen modellt . -
bkiky01
senior tag
válasz
Adams15 #33640 üzenetére
Pont ma jár le az oledlaptopokra az asuspromo.hu 90 napos elégedettség garancia.. 90 napig meggondolhatod magad, ha mégsem tetszene, szerintem nem sokan küldték vissza. Amit linkeltél parsméterekre nagyon rendben van. Nem néztem, de például nekem az egyik ami nagyon tetszik a 65w pd gyors töltés, újaknál van ahol 100w. Régi 19watthoz képest álom a töltés, de ez csak egy, nyilván a kijelző a top.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest