Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
A fix SoC-t még megértem mivel már minden abban van benne úgy mint a telefonnál. Régen még ugye külön volt minden. Ott még mehetett a csere.
Egyedül a kiegészítő GPU-nál látnám az értelmét a cserének. Az most ugye csak annyi van, hogy kéred vagy nem.
A régi K53SC gépemben még volt kiegészítő Geforce MX520 GPU. Mostaniban már nem kértem mert nekem felesleges. A 11gen i3-as videója is tudja azt ami nekem kell. Még a 8K-t is viszi.
Nekem az SoC mellett csak a RAM forrasztott. 8GB de van berakva mellé +8GB. Az SSD rendes cserélhetős 2280-as NVMe. -
-
Bossi
őstag
Szia,
jó messziről indulunk részemről, mert nem igen tudom ezeket hol kell állítani...
Tehát a telepítő pendrive készítését a microsoft oldaláról indítottam tehát letöltöttem majd létrehoztam a USB flash meghajtón a telepítőt... ennyit tudok.
Ezt nem teljesen értem... "telepítőd UEFI és GPT fájlrendszerben megy a telepítés?" Windows 10 a rendszer.
Egyébként ennek az egésznek lehet köze az audio driver problémához?köszönön.
-
-
Most ez miből jött le? Az első laptopom
2003-óta csak ASUS alaplapjaim voltak. Azért vettem laptopot, mert így megúsztam a globális chiphiány miatti szívást.
Eredetileg nem volt betervezve külső monitor, a régit ami csak 75 FPS-t tudott el is adtam... csak hát a laptop kijelzője még így is kicsinek bizonyult, hogy 17'-es... A videókat is ezen vágom. Az előző gépemben egyébként 32 GB RAM volt, bár egyelőre ebben is elég a 16 GB, de amint jobb idő lesz, upgradre kerül sor.
-
Marcsello31
őstag
Lehet hogy règi a gèp. De úgy nèzki mint egy új. S sztem 16giga már mindenre elèg. Kár, hogy nem.lehet valami moddolt biost rá tenni ami ezt engednè. Azèrt ez szivacs :). Intel core i3 procija van 4 maggal. Ami furcsa mèg. Hogy ha 2x8 ram van benne, bekapcsolni bekapcsol. Ad kèpet elèred a biost stb. mostani gèpekkel az van ha Rossz a ram, mèg csak kèpet sem ad. Ezért nem èrtem a dolgot. Ennyi. Köszi mègegyszer a választ.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ha így van, sokat segítetttèl nekem ezzel. Tehát akkor a 16gbyteot mèg kezeli. A gèpet kèt 8as rammal kaptam. Persze nem is ment. Akkor ha 16gigabyteig megyek el 4+4+4+4=16gbyte akkor így látná rendesen, ha jól èrtem. A 2×8 tènyleg nem megy. Látja, csak nem megy. Sokat segítettèl ezzel. Köszi.
-
draco31
veterán
Persze, csatlakozót kell nézni, aztán megeszik mindent. Nem úgy van mint régen a Dell-ek, hogy 2-3 típus megy bele max, és annyi.
Azért is kerestem Intelt bele, mert a proci is az, a chipset is, a VGA is, akkor nem lehet gond, ha a vezeték nélküli részleg is az. Ja is így megszűntek a Bluetooth gondok is, mert az is sokat használom. A Realtek esetén voltak gondok azon a fronton is.
Főleg az tetszett, amikor csatlakoztam egy hangszóróval, és eldobta a WiFi-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest