Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
PapírVilla #10574 üzenetére
GreenManGamingon 27 EUR
-
Debilon
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9791 üzenetére
Macau mindig nagy kihívás, régebben más szimekben is használtuk és rohadtul utáltam
-
Debilon
addikt
ez az MS cucc kelleni fog a driver update rejtéséhez:
plusz a W10 topikba is keresgélhetsz
-
Debilon
addikt
válasz
stickermajom #743 üzenetére
kiindulva a rF és Race-hez való és működő ugyanilyen app-ból, megéri az árát (szerintem), főleg ha az AC is készen lesz
-
Debilon
addikt
válasz
dragonfx #723 üzenetére
nincs update pack, ez egy early access progi, fokozatosan pakolják bele az autókat/pályákat vagy csak hibajavítások jönnek a frissítésekkel majd egyszer csak készen lesz
race nincs, special event részben lehet menni az előre beállított AI-k+pályán
van practice és hotlap ami működikpár dolog még ne, vagy nem úgy működik sokszor ahogy kellene
de ha megvetted akkor steamen úgyis frissül rendesen általában 2 hetente (ha jól emlékszem)assetto corsa hivatalos oldalon le van írva mik lesznek benne az 1.0-ba és mik lesznek a DLC-k hozzá nagy vonalakban
-
Debilon
addikt
nekem sokkal jobb lett az előzőhöz képest, de 458-as mennyire alul kormányzott (nekem, nem tekergettem benne semmit sem, nem is néztem lehet-e set-elni) az félelmetes, csak túrja az orrát, gázzal lehet javítani, egy értelmes tempós kanyart Mugellóban alig bírtam megcsinálni, 2:17,xxx idő megy csak, minden assist off
Bale_e: nálam megy rendesen a showroom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest