Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Chereiose #8015 üzenetére
Ne varj, vegyel meg mindent, ami most akcios, hidd el, megeri
(az a plusz 13 euro nem vag foldhoz, es kesobb banni fogod, bar kesobb is biztos lesz valamikor akcioban). En mindent (alapjatekot is) megjeleneskor vettem meg, ez volt az eddig egyetlen ilyen
(nomeg a mafia III elovetelben, most
)
-
törölt tag
válasz
Chereiose #8012 üzenetére
Reszemrol a Dream Pack 1 mert benne van a legendas Nordschleife, es hat ki nem szereti azt a palyat
Masik meg a Japan pack, az autok magukert beszelnek. Ma mentem multit Nordschleife Mazda Rx7-el, hat mit ne mondjak elveztem minden kanyart, elvezet azon a palyan menni. -
stickermajom
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Chereiose #5821 üzenetére
Nekem is ForceEx van, elvagyok vele, bár más kormánnyal még nem próbáltam. Átlagban 4-5 mp vagyok lemaradva az itteni időktől. Persze ez nem feltétlenül a kormány hibája...
TC nélkül nehéz, nagyon oda kell figyelni; finoman kell tekergetni, mivel keveset tud forogni és a kisebb kormányszöget igénylő kanyaroknál könnyű eldobni az autót. Persze meg lehet szokni, de az itteni hozzáértőbbeknek valószínűleg igaza van abban, hogy nem a legjobb választás.
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose #5819 üzenetére
Amúgy egy ilyen viszonylag alap kormánnyal mennyire lehetek jó a játèkban? logitech formula ex
F1-ben használom, ott jó, de ugye ez kicsit komolyabbValamint hallottam,hogy Michelisz Norbi is ezzel játszik nèha...Valakinek ismerőse steam-en ?
Jó lenne vele egyszer multizni, ha jól tudom több rekordot is ő tart, gondolom komoly cucca is lehet hozzá...
-
tome0001
senior tag
válasz
Chereiose #5815 üzenetére
Milyen jó is volt amikor még akcióban 17-18 euró között volt 2014-ben az early access, akkor kellett volna betárazni steam gift-ekkel. Szerintem ne sajnáld rá a pénzt, minden egyes eurocentet megéri a tartalom.
Érdemes lehet megvárni a húsvéti steam akciót, hátha akkor kap egy -30% körüli árcédulát pár nap erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest