- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Ja nem volt rossz csak sok benne az Ubisoft butaság. Sokszor nagyon felidegesitett, nekem 50 órám van benne a story kész de már nincs kedvem játszani vele mert a történet vezetés nem volt a legjobb, katyvasz és egyszerű a story is mint a faék.
Összességében én a Ghost of cusima -t jobban élveztem de ez is egész jó volt, de viszont számomra felejthető. -
myckey
veterán
Az az, az is marad !
Itt is megy a game, csak lassu a haladasom, keveset is lepek be egy ideje...ha meg belepek, elkap a vibe es keveset haladok. ordogi kor( kb. 50 ora es meg nem szedtem ossze Yasuket, plusz le sem rendeztem az elso regiot )
dobok majd kepet
Doblós
Itt a frissites ota, elojott a dx12 erorr...akad, hogy kidob a game, elsore.
-
mcwolf79
veterán
Nem azért lesz jó egy játék , mert a te értelmezésed szerinti "content" van benne. Az hogy tele van szórva a map mindenféle biszbaszszal amit be kell gyűjteni az sztem nem növeli az élmény faktort. Ha ilyennel toljàk fel a játékidőt 1000 órára az már régen rossz.
Inkább legyen például egy Witcher 3 féle játék jóval kevesebb játékidővel, mint egy ACS féle időrablò gyűjtögetés. A mai napig szerintem top 3-ban lévő AC Odyssey -nek is ez volt a ràkfenéje, hogy ilyen gyűjtögetéssel lett kitolva a játékidő. -
myckey
veterán
Errol van szo !
Ha mar fizet erte az ember ( jo esetben ), okozzon mar oromet !
Szamomra az ev meglepetese, vagyis az utobbi idok legnagyobb meglepetese, pedig egy lyukas garast nem adtam volna ra !
Orulok neki, hogy tobb helyen jol megy az eladasokban is, es ertekelesekben is igen jol szerepel...Kellene meg par program Uborkatol.Itt sincs meg Yasuke, en is az elmult par napban probaltam koncentralni az Objektivakra, kiemelt feladatokra, es haladgatok elore. Kellene majd a benga samurai, Naoe melle
Tegnap egesz sokat olvasgattam a Codexben, meg ezegettem azokat a muveszi abrakat stb...Nagyon el tud kapni a legkor, az atmoszfera ! Eszre sem veszem, eltelelt 1-2 ora...Progressio pedig alig-alig.
Akad 2-3 masik game is, de azokat hagytam is egyelore. ( amugy meg, Stalker2 be kva sok orat raktam, szoval ott nem is sajnalkozok...a masik meg a FFXVI, ez is rohadt jo lett, es ebbe is akad bove oraszam, cask meg egyik sincs lejatszva )Visszaterve Yasukera !
Itt is elteroek a velemenyek, mert tobb embertol is lattam, hogy szamukra a samurai tortenete, es karaktere a szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest