- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
WATERDACA #448 üzenetére
A kínai pénz mocorog az Ubinál:
"A Ubisoft Entertainment SA az Assassin's Creed, a Far Cry és a Tom Clancy's Rainbow Six játékokért felelős fejlesztőcsapatait egyetlen leányvállalatba vonja össze, amelynek vállalati értéke körülbelül 4 milliárd euro. Partnerként a Tencent Holdings Ltd. 1,16 milliárd eurót fektet be, hogy 25 %-os részesedést szerezzen az új egységben, amelynél jogdíjért cserébe az említett játékok licenceivel rendelkezik majd – ez vonatkozik a már piacon lévő címekre és a készülő, vadonatúj játékokra egyaránt."
-
-
callmeakos
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
A szépség relatív tud lenni, inkább úgy fogalmaznék, hogy ez hat a legkidolgozottabbnak, és a legélőbbnek. Ha pusztán látvány, mint grandiózusságot nézzük, akkor szerintem is egy Horizon Forbidden West még mindig tud jobban kinézni, de ebben a játékben a részletekben van az ördög.
Nekem őszintén, ez a játék adta meg az utolsó lökést, hogy 5070Ti-ra váltsak, és az alatt 4K felbontásban és magas grafikai beállítások mellett elképesztően tud hatni a játék. Ahogy sétálsz, és közben fújja a szél a leveleket, vagy ahogy a viharban a villámlás közepette nyomod a parkourt az irdatlan módon kidolgozott kastélyok tetején, vagy egyszerűen csak sétálsz a hegyekben, és látod hogy ott egy torii gate, egy kastély, meg egy szentély. Nem az az áll leejtős, mint annó a Horizon, és korántsem hibátlan. Például az arc animációk ki tudnak készíteni, annyira suta, a haj kinézet sokszor elég fura, de ezek ilyen elenyésző dolgok, nem beszélve arról, hogy most jelent meg a játék Ez mondjuk egy Last Of Us Remaster mellett egy többbszörösen patchelt játéknak hat. Vannak bugok meg ilyesmi, hol nincsenek, de itt tényleg elhiszem, hogy azt az extra időt, amivel elcsúsztatták a játékot azzal töltötték, hogy a lehető legjobb formában jelenjen meg.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #432 üzenetére
LEHET !
Nem moderátorkodunk, meg netpolice meg kutyafaxa !Értelmesen sok dolgot lehet, azert is raktam ezt a sok szart, hogy ne tamadasnak vegyed...
Csak lattam mar eleget, mi es hova fajul ! Meg szt mmas is...Egyebkent en pl sokat irtam mar errol, tobb kepem is akad. SOT ! Tobb cikket is raktam be, szakmaiakat.
[link]
No need to fast travel when i can just walk and admire the worldEn nem is hasznalom a gyorsutazast, mer a Lo eleg is, annyira remek a vilag.
Reddit Photomode topicja is teli van, marmint ASSASSi...meg a ACShadows fo tema, foto topicja , is.
A Photo Mode is meger egy miset, annyira valtozatos es klassz ! a Vintage, az INK, a black&white...meg a sok masik beallitas, stb...
Csomot mindig lehet talalni, persze ! Tudnek meg en is mit elohozni...
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #426 üzenetére
ez "felesleges" kérdés !
( persze, forzum, amit lehet, azt kerdezel )
Raktam fel PC -Max set- 2K -képeket, lehet nézegetni... Az évszak váltás, a Flora & Fauna, az idojaras, a részecske effekt...a domborzat, geometria etc...Mind mind első rangú, kimagasló, sztm.
Az ilyen hasonlítós kérdések arra jók, hogy a feszkót keltsuk, lehessen kopkodni itt a masikat, meg a masik velemenyet.
Nem rád értem ! Tudod !
De az internet vilaga mar cask ilyen, sajnos.Visszatérve ! Millió képet tudnék készíteni, mert annyira fotogen a jatek !
Pl. Vegyük a hullo falevelet osszel...Azt a szel viszi, es az ott is marad ! Nem valami illuzio!
A ho a talpad alatt olvad, az ereszrol a viz, tovabb a ruhadon, a jegcaspot levered, a szel szalankent borzolja a hajad es a feny ugy szurodik at kozte ! Dinamikus.
A szel mozgasa, pedig egy kulon miset er, a kornyezeti interakcioval egyetemben, vagyis az arra gyakorolt hatasaval karoltve .
Vagy az allatok kidolgozottsaga, animalasa ! Fentebb raktam képet egy madarrol...( mar ha nem repul a kutya)
At epuletek is...az is total realisztikus, de a meretek is ! Meg a fak allasa is a valosagot tukrozi, szamos esetben. Az objektek korul.
Sok jo peldat tudok hozni....
Lehet itt a masikkal elohozakodni, de sztm felesleges. Mint az ájemdi vagy a nvidija vagy melyik a jobb.PC Masterrace, meg hangulatkeltesre jo.
HATALMAS Pozitiv ez a game ! Amit errol hallottam, le a kalappal UBI elott !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Windows 11