- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Ja nem volt rossz csak sok benne az Ubisoft butaság. Sokszor nagyon felidegesitett, nekem 50 órám van benne a story kész de már nincs kedvem játszani vele mert a történet vezetés nem volt a legjobb, katyvasz és egyszerű a story is mint a faék.
Összességében én a Ghost of cusima -t jobban élveztem de ez is egész jó volt, de viszont számomra felejthető. -
nesh_019
senior tag
+ a történet is keszekusza, én csípem a japán kultúrát de egy idő után nagyon fárasztó a sok vers meg mittudomén mi ,hajolgatni tárgyak/emberek előtt stb.
Ez a tisztellek de mindjárt megöllek stílusSokszor azt se tudom ki kivel van meg Hakamurakura a Csincsáncsun úrral összebeefelt valami hülyeségen.
Main karakterek és NPC-k mozgása és arcmimikája elég elvavult sok esetben.
Kamera nézetek is idegesítőek, sokszor nem látok semmit harc közben mert levelek, tárgyak stb eltakarnak.
Ghost of Tsushima sokkal jobban összerakott játék minden téren. Harcrendszere is sokkal jobb, mondjuk ez az AC-s se rossz, de 5 évvel újabb és mégis gyengébb a számomra.
+ az hogy egy adott fegyvernek 1-2 féle kivégzése van és mindig azt adja be nekem és végig kell néznem az animációt, a 100 npc megölése után unalmas.
+ hogy tömegmészárlást csinálok és nem félnek a japánok folyamat jönnek, kamikaze üzem módban.
Ghost of Tsushimaban nagyon bírtam hogyha tömegmészárlást csinálok akkor beszartak a mongolok és futottak elölem az nagyon fun.
Meg nagyon bírtam ahogyan hangosan Mongolul rám ordítanak.Ghost of Yotei szerintem rommá fogja alázni ezt a gamet.
-
nesh_019
senior tag
Nem rossz a játék, én 20+ óránál vagyok. Jó sok ubi hülyeség van benne, szórakoztató tud lenni és látványos.
De már nagyon sokszor felidegesitett a bugok és a bugyutasagok miatt.
Anno a Ghost of cusima egy kezemen megtudom számolni hányszor idegesitett fel, de ezt már nem tudom számon tartani annyiszor felidegesitett -
nesh_019
senior tag
Sziasztok. Ha bekapcsoljátok az NVIDIA Frame Generation -t nektek is Artefaktok, vizuális hibák, nem mindig szinkronizál a fizikával vagy animációval hibák jönnek elő?
Egyes játékok jobban kezelik az FG-t (pl. Cyberpunk 2077 nekem tök jó)
De ennél idegesítő hibák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest