- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Na, meglett a vége. 68 óra 16 perc lett, és még lenne rengeteg mellékküldetés, meg mindenféle titkos szervezetek, de úgy érzem ennyi elég volt. Tetszett, jó volt, csak a technikai problémák ne árnyalnák a képet. Ennyi akkor, szevasztok.
-
ripla
addikt
Meglett a játék legmagasabb pontja, ki is írta hogy ez az.
Ezek meg csak úgy. Természetesen hősünk mindegyik képen ott van. -
ripla
addikt
A Shinbakufu "társaság" kész van, most már csak a banda dolgai meg a személyes történetek vannak hátra. Pontosabban még az egyharmada. Aztán remélem vége, mert van legalább 3 másik játék amit el kéne kezdenem.
Amúgy most gyorsabbnak tűnik, mert levettem minimumra a részecske effekteket, meg volt még opció aminek ehhez van köze. Minden fullos beállításon volt, teljesen jól futott, csak az zavar, hogy egy fullos géppel kompromisszumokat kell kötnöm, mert ubiék nem tudnak optimalizálni és ezért visszább kell vennem az élményből...
Maga a játék tökéletesen fut max beállításokkal is, csak a töltögetések és akadások akasztják meg az élményt. Szóval az én gépem bírja, a játék az ami nem működik jól. -
ripla
addikt
válasz
callmeakos #547 üzenetére
Ez a bug, hogy nem rajzolja ki egyből a karaktereket, ez nálam az elején teljesen rendszeres volt minden alkalommal amikor új területre érkeztem, aztán a patch után abbahagyta, viszont tegnap megint előjött. Sőt tegnap még az is volt amit írtam, hogy másodpercekre megáll a játék mintha kifagyna, aztán elkezd tölteni, majd pár másodperc múlva továbbmegy, ez is teljesen új, eddig ilyen sem volt. Párbeszédeknél is gyakran előfordul, hogy többet várok annak a betöltésére, mint ameddig maga a párbeszéd tart. A térkép és a menü megnyitása pedig most már konstans 10-30 másodperc közötti idő, mire használni tudom...
Nem fogok semmilyen mellékküldetést megcsinálni, mert ez így egyre inkább játszhatatlan, hátra van még 3 boss, utána megnézem a végét aztán uninstall.
Ahogy olvasom a fórumokat, rengetegen panaszkodnak erre, szóval nem egyedi probléma. De hát úgy látszik ez nem fontos, csak minden más... -
ripla
addikt
A hang probléma nálam is megvan. Engem viszont ezek nagyon zavarnak, hiába jó a játék, hogyha teljesen tönkrevágják az élményt. Minek csúsztatták el hónapokkal a megjelenést, hibajavításra fordítva az állítólagos időt, hogyha ilyen egyszerű dolgok sem mennek, hogy térkép meg menü megnyitáskor ne kelljen 10-15 másodperceket várni? És akkor még ott az új probléma amit lírtam, meg a hang probléma is.
Baromi jól néz ki meg hangulatos, de a szaporodó bugok teljesen tönkrevágják, és most már tényleg ott tartok hogy a párbeszédeket is skippelem, csak legyen már vége.... -
ripla
addikt
Na, ha eddig nem volt elég, akkor már nem csak térkép vagy menü megnyitáskor várakoztat a játék, hanem elkezdte azt is, hogy játékon belül egyszerűen másodpercekre megáll az egész, kimerevedik a játék és csak tölt. Olyan is volt, hogy egyszerűen nem tudtam továbbmenni, akárhogy igyekeztem bármelyik irányba, csak egyhelyben szaladtam mintha egy láthatatlan falba ütköztem volna, aztán hirtelen tovább engedett.
Mondom, felsőkategóriás gép és a játék pedig SSD-n van, hogyha 30 játékból ez az egy problémás, akkor 1000% hogy nem nálam van a hiba.Most már azért azt mondom, hogy legyen meg minél előbb a fő sztori, és már uninstallálom is. Ez így teljesen tönkreteszi az élményt, csak azért fogom így befejezni, mert már csak 3 boss van hátra a sztoriból.
-
ripla
addikt
Naoe ismét szerepel a képen.
Itt pedig legyen egy nyugalom megzavarására alkalmas kép is.
-
ripla
addikt
Ma itt is jártam.
Naoe amúgy mindkét képen ott van. -
ripla
addikt
Amúgy azt figyelitek, hogy más játékosok elmentett képei is megjelennek a térképen? Meg lehet nézni és likeolni is mindegyiket.
Azt nem tudom mi alapján válogatja ki, hogy kiét mutassa.
-
ripla
addikt
Meglett végre az AC gear.
A fejfedő még régebbről van.
-
ripla
addikt
Meglett, jött a tél és eltünt.
-
ripla
addikt
A Wanted opció eltüntethető? Képtelenség így haladni. Lépten-nyomon katonák mindenhol, sokkal hamarabb észrevesznek, és már vannak ilyen maszkos elit katonák is. Egy nyamvadt mellékküldetést nem tudok megcsinálni mert azonnal 8-an ugranak rám.
-
ripla
addikt
Lőttem én is 2 képet. Viszont továbbra sem értem, hogy miért ilyen gyatra minőségben menti el, a játékon belül kiszúrja a szememet, olyan éles minden, ezek a képek meg csak simán homályosak.
-
ripla
addikt
Most értem Act 1 végére. Yasuke belépője azért nem volt gyenge. Főleg hogy Naoe-val már lvl23 vagyok, így gyorsan szétosztottam neki is a pontokat (71 pont volt emlékeim szerint)... hááát.... cirka 15 ellenfelet úgy daráltam be vele, hogy köpni-nyelni nem tudtak.
-
ripla
addikt
Plusz a részletek, ahogy a karakterre rácsorog az esővíz és nem csak átfolyik rajta, vagy ha futni akarsz a jégen akkor elkezd kapálózni. És még sorolhatnám, de inkább megyek játszani.
-
ripla
addikt
Meglett a hiba... valami oknál fogva átállította magát keyboard+mouse-ra.... hogy miért és hogyan? Rejtély. Átraktam hybrid-re, most megy.
-
ripla
addikt
Na most azt képzeld el, hogy az egerem is Bluetoothos, ha azt kihúzom, akkor megint működik a kontroller, és érzésre mintha gyorsabb is lenne minden a játékban, nem akarom elkiabálni, de mintha most pöccröffre menne minden. Esküszöm megőrülök, hogy most ezt már megint miért. Eddig ez nem volt neki probléma.
#409zseko
Ubi launcherben vettem, mert volt rá -20% kedvezményem. Steam itt most nem játszik. -
ripla
addikt
Eddig, amióta megvan a játék, PS5 kontrollerrel játszottam, meg úgy minden más játékot ami kezeli, mert imádom a haptikus visszajelzését, illetve mert ez van itthon.
Ma gondolt egyet a játék, és innentől kezdve nem hajlandó kezelni a kontrollert. Már mindent kipróbáltam, kapcsolat bontása majd megint csatlakozás, gép újraindítás, Bluetooth port másik csatlakozóba áthelyezve. Egyik sem vezetett eredményre... ez a játék valamiért nagyon nem akarja hogy játsszak vele...
Igen, kipróbáltam egy másik játékkal, ott működött, tehát a kontrollernek nincs baja. -
ripla
addikt
válasz
homerhamm #377 üzenetére
Ha megpróbálsz jégen futni, elkezd csúszkálni, a tetőcserepeken kiolvad a csizmája alatt a hó, felmászáskor meg leveri a jégcsapokat.
Amúgy nálam a patch nem oldotta meg a problémát, továbbra is rohadt lassú néha, tegnap már volt hogy több mint fél percet vártam egy térkép megnyitására...
-
ripla
addikt
A Shopban vettem, egy komplett szett része, Yasuke-nak is vannak cuccok, de én külön megvettem csak a geart Naoe-nak, meg egy másik szettből a kardot.
Alul vonallal van összekötve az ami szettként vehető meg, a többi egyesével. Vagy viszed egyben az egészet. Ezek a lehetőségek. -
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Nem tudom mi lehet ez. Ma is megérkeztem egy új helyre, bő fél percet vártam mire a teljesen elmosódott háztetőn hajlandó volt kirajzolni a textúrát...
Mondom, fullos gépem van, a játék SSD-n, videokártya szoftver a legfrissebb. Más játékokkal nem tapasztaltam ilyet. Ha 30 játékból 29 tökéletesen fut, akkor a hiba nem nálam van, ez teljesen egyértelmű. -
ripla
addikt
Amúgy nem tudom mikor láttam utoljára olyat egy játékban, hogy a benne szereplő ÖSSZES videó .webm formátumban van bedobálva egyetlen könyvtárba. Pl. MPC-BE lejátszóval gond nélkül végignézhetném mindegyiket, csak nem akarom, de megtehetném. Kipróbáltam néhány másodperc erejéig, megy.
-
ripla
addikt
De, ez volt a baj, most már megy.
Viszont nem értem, hogy miért tömöríti össze ilyen homályos, mosott, vacak minőséggé a képet. Játékon belül tűéles minden.#349RolEnD_
Lehet hogy csak átsiklottam felette, de egy árva szót nem találtam arra vonatkozóan ebben a patchben, hogy javítva lenne az én problémám, amit sokan mások is írtak a különböző fórumokon, miszerint néha egy térkép vagy egy menü betöltése akár 10-12 másodpercig is eltarthat, vagy az hogy néha cirka 15 másodpercet várok egy kb. 5 másodperces párbeszédre. -
ripla
addikt
válasz
Neurotoxin #343 üzenetére
PC előtt ülve vettem meg, de szerintem az ugyanaz.
60 pont nem tudom mire lesz elég, 100 pont a -20% kedvezmény.És igen, elnézést mindenkitől, benéztem, 200 pontot írtam, miközben 100 pontba kerül a kedvezmény, elnézést!
-
-
ripla
addikt
Ezt bevallom még nem néztem. Délután meglesem, kösz a tippet.
#339Rossi
Csontvázas cuccokból minden jöhet.
A kard is elég laza, ez a piros füst ami a pengét körbeveszi pont passzol hozzá, eredetileg nem ez van kitalálva hozzá, hanem ez:
De úgy voltam vele, hogy a piros szemhez a piros füstös kard illik, úgyhogy azt egy másik gearből vettem meg.
Ja, az is poén, hogy guggolás után 2 másodperccel amikor aktiválódik a vanish, a szeme is "kialszik". -
ripla
addikt
Tényleg, a normál kiadáshoz nem jár a fotómód? Sem az F3, sem a kontroller L3+R3 lenyomása nem hozzák elő.
-
ripla
addikt
Na, ezt a geart meg KELLETT vennem, meg a kardot is.
A gear Vanish opciója úgy van, hogy akárhol vagy, ha leguggolsz akkor 2 másodperc múlva eltűnsz, nem látnak. Viszont ha megmozdulsz, akkor megint látnak. Arra jó, hogyha nyílt terepen vagy és észrevesznek, gyorsan leguggolsz és már el is tűntél.
Még jó hogy meg lehetett venni őket külön is, összesen költöttem rá 3750 forintot.
Viszont ez a Kusarigama brutálisat sebez, a másodlagos opciója konkrétan területre hat, és aki körülöttem van az borul. Sokkal jobb mint a Katana meg a Tanto, látványra és sebzésre is. -
ripla
addikt
A legújabb rekord, hogy egy játékbeli kisfilm lejátszása közben háromszor állt meg, hogy töltsön néhány másodpercet....
Illetve most azt játssza, hogy Alt-Tab után nem látja az addig használt kontrollert, ki kell lépnem teljesen és újra elindítanom, hogy megint működjön...
Komolyan, mi ez?
Hangsúlyozom, Ryzen 9-es konfig, 64 giga rammal, 20 gigás RX7900XT-vel, a játék pedig SSD-n van... -
ripla
addikt
Na és ez!? :0
https://www.reddit.com/r/assassinscreed/s/RhHVRXMQM6
Slow Time és Escape Strike build, tiszta Mátrix! -
ripla
addikt
Print Screen túl nagy méretben ment, nem fér be ide, és nincs Photoshop most fent amivel csökkenthetném a méretét.
Amúgy most levettem a Scatter Densityt high-ra, érzésre mintha kicsit gyorsabb lenne. Ez a környezeti részletességet növeli illetve csökkenti, legalábbis az előzetes kép alapján. Fogadjunk megint az lesz a baj a játékkal, hogy mindent egyszerre akar betölteni a memóriába, és nem csak azokat amik a karakter közvetlen környezetében vannak. Röhögnék, mert emlékeim szerint már volt az Ubinak egyszer egy ilyen problémája.
-
ripla
addikt
Furák, mert mobillal fényképeztem le a tévét.
#293callmeakos
Elég ha én látom.
A lassan, néha akár fél percig is töltődő térkép, menü és inventory bőven elég, hogy felcsessze az agyam. Meg az is, amikor küldetés miatt beszélek egy mobbal, a játék tölt 10 másodpercet, majd 4 másodperc alatt elhadarják az 1-1 mondatot... és vissza is rak a játékba... szóval több mint kétszer annyit vártam arra hogy beszéljenek, mint ameddig a művelet tartott. Meg amikor szembejönnek olyan mobok, akiknek másodpercekig tart mire kirajzolja a textúráit... ezek nekem bőven elegek ahhoz, hogy optimalizálatlannak nevezzem.
Miközben az összes eddig játszott játék tűpontosan működik fullos beállításokkal, 4K-ban, legutóbb pl. 130,9 órányi végigjátszással a Kingdom Come Deliverance 2.
És senki ne mondja nekem, hogy egy ilyen konfig alkalmatlan a játékra:
- Ryzen 9, 7900X3D, 12 core processor
- 64 GB RAM
- Sapphire Radeon RX 7900 XT 20 GB, naprakész
- 1 TB SSD
- Win10, naprakész -
ripla
addikt
válasz
rottenbull #290 üzenetére
Ezzel nincs baj. A baj az, hogy ezeknek itt nem kéne lennie, az őzek az erdőkben szaladgálnak, a ráják meg a víz alatt.
-
ripla
addikt
Találtam egy hajóst is, aki nem adja fel, folyamatosan küzd a mólóval, pedig van egy tippem hogy nem a hajó fog nyerni... a mólón lévő ládák meg remegnek, ahogy a hajó orrán lévő lámpás nekiütődik, beleteleportálva a mólóba. Közben amíg ezt leírtam, a móló győzött, a hajó meg simán összetört...
Meg az előbb is szembejött egy olyan figura, akinek másodpercekkel később rajzolta ki a textúráját, egy elmosódott paca volt az egész karakter.Nagyon bugos még ez a játék, lehet hogy félre teszem az első nagyobb patch érkezéséig.
Ez is, hogy a fullos gépemen annyit tölt, mintha 10 éves konfigom lenne, az csak simán vérlázító. -
ripla
addikt
myckey #286
Köszi, de egyik sem hozott megoldást.Láttatok már repülő ráját?
És őzet lakott területen?
Vannak itt még bugok bőven...
-
ripla
addikt
Üdvözlet. Lennének kérdéseim. Is.
Szóval. PC-n játszom a játékot és volt már egy olyan problémám, ahol a legelső minibosst kellett megölni az egyik visszaemlékezésben, Naoe legelső gyilkosságainak egyike, amikor a másik öreg fickó adja utasításba hogy várjam a parancsát, amikor a többi nindzsa ott szaladgál körülöttem. Na ott volt egy olyan rész ahol hőseink lesték a vonuló katonákat, és az az animáció nekem megállt, nem ment tovább, de a játék nem fagyott ki mert át lehetett ugrasztani. Ez az egyik.
A másik dolog még, hogy a menü és a térkép valami irgalmatlan lassan tölt be néha, van hogy fél percet várok mire látom az inventoryt. És összességében brutál sokat tölt területek közötti váltásnál meg a térkép/menű/játék közötti átmeneteknél.
Illetve amikor Kioto-ba értem a kastélyhoz, ott is az épületek textúrája mosott volt, és kellett neki néhány másodperc mire kiélesítette. Ti tapasztaltatok ebből valamit, vagy egyéni probléma?
Pedig nincs rossz gépem, egy Ryzen 9-es van alatta, 64 giga rammal meg egy 20 gigás RX 7900 XT-vel, maga a játék SSD-n van. Hasítania kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest