- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #610 üzenetére
helyes !
-
Skynet258
veterán
válasz
callmeakos #555 üzenetére
Mindegyiknek van egy hangulata, jók!
A hajós kép jó ötlet volt!
-
k-adi
nagyúr
válasz
callmeakos #555 üzenetére
szuper képek
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #547 üzenetére
itt semmi kulonos, komam uram !
a hang beakadas defekt viselheto, igazabol az az egy fagyas volt, meg allas visszatoltes...amugy az interakcio taryg vagy npc -vel sem veszes, az is kesik neha, akar a hang effekt az npc vagy karakter eseteben..
Hatalmas bajok nincsenek !
De az elejen nem volt bajom az interakcioval, sem.Repulo kutya, meg textura problema akad...
-
ripla
addikt
válasz
callmeakos #547 üzenetére
Ez a bug, hogy nem rajzolja ki egyből a karaktereket, ez nálam az elején teljesen rendszeres volt minden alkalommal amikor új területre érkeztem, aztán a patch után abbahagyta, viszont tegnap megint előjött. Sőt tegnap még az is volt amit írtam, hogy másodpercekre megáll a játék mintha kifagyna, aztán elkezd tölteni, majd pár másodperc múlva továbbmegy, ez is teljesen új, eddig ilyen sem volt. Párbeszédeknél is gyakran előfordul, hogy többet várok annak a betöltésére, mint ameddig maga a párbeszéd tart. A térkép és a menü megnyitása pedig most már konstans 10-30 másodperc közötti idő, mire használni tudom...
Nem fogok semmilyen mellékküldetést megcsinálni, mert ez így egyre inkább játszhatatlan, hátra van még 3 boss, utána megnézem a végét aztán uninstall.
Ahogy olvasom a fórumokat, rengetegen panaszkodnak erre, szóval nem egyedi probléma. De hát úgy látszik ez nem fontos, csak minden más... -
markknight
veterán
válasz
callmeakos #413 üzenetére
Cseles a játék, mert Act 3 mint olyan már nincs is
-
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #451 üzenetére
Pont ugyanez
Odysseybe nekem is van annyi legalább, azt imádtam azt a játékot, nyilván Kassandrával mentem.
Az angolszászvilágot imádom, most is imádom Angliát, sokszor járok arra, de hogy egy ilyen pusztítóval kellett menni, szó szerint fájt. Nem csináltam mellékküldiket, csak minél előbb legyek túl rajtaNyilván ott is csaj Eivorral voltam, de az se volt egy nagy menet.
-
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #420 üzenetére
Én meg csak Naoéval csinálok mindent
Végre egy igazi lopakodós karakter. Ha amúgy észrevesznek véletlenül, töltöm is vissza a mentést annyira élvezem a kastélyos lopakodásokat, meg sakkozást, hogy merre kell menni, hogy észrevétlenül végig lehessen tolni.
Yasukét gyűlölöm, ahogy gyűlöltem Eivort is. Nulla energiát fordítok rá, amit nagyon muszáj azt megcsinálom vele, 62 óránál járok, de szerencsére nettó 1-nél többet nem kellett vele lennem. Nincs is fejlesztve, az összes mastery pontja bent van a zsebben még, ruhája az alap, de kicseréltem legalább egy normálisan kinézőre, nem ilyen bohóc stilósra. De attól eltekintve, hogy ő is benne van a játékban, amúgy nagyon bejön az egész.
Sztem azon nem érdemes vitatkozni, hogy messze az eddig valaha készült legjobb, legalaposabb grafikájú játék (RDR2 legmélyebb tisztelete mellett), mondom ezt úgy, hogy a japán világ kicsit sem mozgat eg, plane az 500 évvel ezelőtti, nem is játszom ilyen témájú játékokkal.
A sztori is jó, sok a bérgyilkos küldetés, az ember AC brandtől ezt várja igazán, lopakodás, lopakodás, lopakodás. A Valhalla egy tévedés volt és ezt belátták szerencsére. -
myckey
veterán
válasz
callmeakos #441 üzenetére
ezek igazak az egyeb dolgokra is, hó, sár ...tjda a ..meg mi. hirtelen
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #435 üzenetére
Jol jatszhato, es az elso meretes peccs, rogton olyan jatekmenetet befolyasolo dolgokra tert ki, amik valoban hasznosak es kerte a kozosseg !
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #420 üzenetére
Úgy alakítod, ahogy neked tetszik...egyelore pont jo, hogy egy kicsit ebbol meg egy kicsit abbol is tevekenykedek, de mostansag legkevesebbet a Fo tortenettel foglalkozom.
Akad az Objektiv tablan mas teendo is, meg ami kint van, azon kivul.
De teljesen jatekosfuggo, mi mozgatja meg az ember fantaziajat, mi uti meg az ingerkuszobet...mire un ra, etc. Sokan le se szarjak a FO kuldetest, vagy epp forditva ! Le se ejtik a tobbi aktivitast, a felfedezest stb...csak a Main Quest a prioritas, aztan hagyjak a gamet a picsaba !
Amugy azzal pucolod ki, karakterrel...amelyik megfelelo. Lehet am fullba nyomni a lopakodast is, eleg valtozatosra raktak ossze a repertoart.
Mindenesetre az JO, hogy az ellenfel nem eled fel, ha Yasukera valtok...csak figyelni kell , hogy all a Season bar, amit irtam.
ripla
iTT A KEZDETEKTOL hYBRID ! Sokszor leveszem a zero-val a Hudot, egerre lvagy klavval vezerlek es egyebek. maskor meg a Karral harcolok -
myckey
veterán
válasz
callmeakos #413 üzenetére
En 30+ oraval, haladok az Act1 soran...Elso tartomanyban foglalatoskodom.
Tegnap csak a Hideout elvitt 1 orat...rohadtul klassz ez a rejtekhely ! Mellette elvoltam a vilgaban, par mellekes dologgal, vagy ami jelolve sincs, random...meg egy Kuji-Kiri lement, parszor megolt.Legnehezebben megy a game.
-
homerhamm
addikt
válasz
callmeakos #399 üzenetére
Ott külön a főmenüből kellett ezt indítani, ott nem lehetett ölni, csak a világba menni, és olvasni így az oldalakat.
Ott még gyerekkarakterrel is mehettél.
-
homerhamm
addikt
válasz
callmeakos #393 üzenetére
Ez volt a régi AC-kba is Discovery tour néven.
Rossi: ez fájt.
Mármint, hogy mi alapján változik az evszak, gyorsutazáskor vagy a történet előrehaladásával is?
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #311 üzenetére
Igen, de a részecske effekt is hatásos hozzá, ahogy midet is visz a szél..kavarog stb.
Vagy egy hóvihar, akár egy esőzés...ahogy a ruhára ráfagy a cucc, vagy az "ereszről" csordogál a viz es folyik rovább a ruhán.Mikor bezúgok egy bozótba vagy aljnövényeztbe, minden is repked es száll meg teli a monitorom. Vagy a köd, ami beboritja a tajat !
Sorolhatnam, es ez melle egy raklap kimerevitett kep, kb. filmbe illo. Most is redditen figyeltem miket raktak be Photo Mode segitsegevel...Alig tudtam megkulonboztetni a valosagtol.--- Assassin’s Creed Shadows Is More Than a Game – It’s a Lesson in Japanese Values and Community
[link] Ez is adja nagyon, hat pont nem is erdekel sokszor a gameplay, hanem csak a kornyezet! Feeling !
The wind in Assassin's Creed: Shadows offers more than graphical bluster
Ezt a cikket kerestem...
Visszaterve ! Ahogy a karakter hajat lengeti a szel, illetve ahogy a feny szurodik kozte, a hajszalak kozott...Meg maga az egesz RT / Shadow ! Brutal mi van estenkent !
( csak lenne egy kva fakjam )rumkola
Lehet örülni, akkor mar legalabb kaptunk egy ertelmes gamet, egy masik melle. -
myckey
veterán
válasz
callmeakos #293 üzenetére
Nincs itt semmi latnivalo, kollega tultolja...
Hozok neked masik x darab hszt, a netrol, ahol tok jol elvannak az optimalizacioval es a "hibakkal". de itt is akad topicban. (pedig nem sok a hsz.)
Nekem, kell az AMD Software Fluid MF 2.1 es a jatekban a Frame gen. Bar Nativban megy!
Igy szepen karistol, es meg le is korlatozom az FPS-t, minek porogjon a vga, es a CPU is regebbi.Szoval irtam mar, talalkoztam aprobb hibakkal, de par napja semmi. Semmi. Toltesre sincs szavam sem ! Siman betolt, gyorsan !
Igaz, M.2. gaming kutyafulere lett telepitve, tehat nem is sima SSD....szrk
Amugy meg...Nekem is volt mar mas jatekokban olyan problema, ami alig-alig. Sokat problemaztam is rajta, de leginkabb magamban, keresve a megoldast. Ami sokszor nem lett meg.
De ez sztm altalanos. -
myckey
veterán
válasz
callmeakos #293 üzenetére
te se lattááá ? ! En se ! 444444
-
nightwolf37
tag
válasz
callmeakos #18 üzenetére
Nekem 220 óra lett a Valhalla vége. Neked mennyi lett az össz játékidő DLC nélkül? Mondjuk az ivós játék, orlog annyira nem ment. D
-
Neurotoxin
őstag
válasz
callmeakos #18 üzenetére
Az utóbbi hármas "Mythology pack"-al még elvoltam. Nekem a favorit a helyszín miatt az Origins volt (Gold kiadás), az Odyssey-t csíptem (szintén Gold), csak kár, hogy az Atlantis-os DLC-t Cerberus-al kezdődően elvitték egy soulslike irányba..Amennyire fújtam elsőre a Valhallára (normál, mezítlábas kiadás), a végére megszerettem, de a dungeon-öket nem volt energiám kimaxolni, hagytam is a csudába, már nem érdekelt, ahogy a soron következő DLC-k sem..
Ezzel a Shadows-al teszek egy próbát, szigorúan Ubisoft+-ban.. Azonkívül egy fillért nem vagyok hajlandó adni érte, ahogyan az Outlaws-ért sem..Jobban is teszi az Ubisoft, hogy kiárusítja a brandjeit, felőlem lehúzhatják a rolót, ha csak ilyen "minőségben" hajlandóak kiadni játékokat a jövőben. Pedig szerettem a Far Cry 3-4-5(+New Dawn)-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest