Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lmno

őstag

válasz Skynet258 #614 üzenetére

Hasonló véleményen vagyok, bár "végigszenvedtem" ha már megvettem :)
    Az elején vitt a hangulat meg a látvány, de kb az egyharmadától iszonyú repetitív lett. A fősztori nem nagy szám, a side questek gyengék, a dialógusok bénák. Meglepő módon a sztoriban a Yasukés részek voltak érdekesebbek.
    Bármilyen szarul hangzik, de ha már Ubi, akkor az Outlaws jobban tetszett, mégha az nincs is ennyire kidolgozva, de jobb a hangulata, és nem válik ilyen kegyetlen unalmassá.

• myckey

veterán

válasz Skynet258 #488 üzenetére

nem figyeltem :N ;] Mea Culpa :R

Szerintem Naoe mozgasa, animalasa kva jo lett ! Kulon öröm, hogy Yasuke benga baratunk egy mas stilus. Igaz ez a harcra is.
    Illetve nekem a foldhozragadtabb felfogas is bejon, a felfedezesre is ertem, a terkep szinkronizalasara a kilatopontokbol, vagy a tereptargyakrol lecsuszas stb...Nem pok a falon eleterzes. :N

Jah, hat masnak lehet nem, tudom, latom.

Masik dolog !

Valamely peccs ota, elbaszodott az atvezeto video/interakcio, itt. Tobbszor akad, hogy hiaba kezdek valamit NPC vel vagy egyeb targgyal...van hogy nem erzekeli, vagy el sem indul. HA belepek a terkepre es vissza, az szokott segiteni, es mukodj.
    Volt hogy SAKAI Kakurage belepve, probaltam felvenni Kontraktot, de ha beleptem a menube(ladaba), nem jott a megfelelo felulet...es ujra kellett toltenem a mentest !
    Szerencsere a jatek rohadt jol ment, mindig visszarak a kozvetlen , megelozo lenyeges pillanathoz. :R

Szoval egyelore nem idegesit, de azert zavaro !

Amugy meg...lassan 40 ora, es lvl 8 vagyok, illetve az elso teruleten mozgok :DDD

• dropi

senior tag

válasz Skynet258 #244 üzenetére

Pontosan ez a lényeg szerintem is. Én nagy AC rajongó vagyok, ezt is előrendelésben vettem meg és annak ellenére nagyon bejön, hogy nekem a távolkeleti világ korai szakasza soha nem jött be, és nem is voltam túlságosan boldog, amikor Ubi bejelentette, hogy itt lesz a következő rész, bár én a sztorit nem is nagyon szoktam figyelni, alapból a játékok hangulatát szeretem, néha csak berakom a tévére háttérnek a városi életet :D
    Bár az összes AC-t mindig végigjátszottam (az összeset Xbxon!), és ez alapján nekem ez a játék a második kedvencem. Az Odyssey volt sztem a legjobban eltalált játék, a legjobban eltalált főhős(ök). Abban nekem az tetszett a legjobban, hogy ment a lopakodás, az assassinoskodás, de távolról is bárkit le tudtál szedni egy lövéssel.
    És akkor itt rátérnék arra, ami engem idegesít ebben a részben, és ami miatt nem ez lesz a kedvencem.
    - Rohadtul idegesítő, hogy át kell váltanom Yasukéra, nem érdekel a csavó, utálom az egész stílust, amit képvisel, és azt is, ahogy játszani kell vele (ezért volt nekem szenvedés a Valhalla is, pedig ott is csaj karakterrel nyomtam végig), miért nem lehetett úgy megcsinálni, mint az Odyssey volt, aztán mindenki döntse el, hogy milyen stílusban akar játszani. (Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)
    - Ha már váltogatni kell, miért nincs eleve odaírva a küldetéshez, játékelemhez, hogy kivel kell megcsinálni. Példa: Volt egy Tomb valahol, ami egy tábor közepén volt, ki kellett mindenkit nyírni, hogy hozzáférj a bejárathoz, ezt meg uis tettem, majd mikor odaérek, kiírja a játék, hogy ezt csak Yasukéval lehet megcsinálni, de ott nem tudsz átváltani, ki kell menni a táborból, majd vissza, de természetesen mindenki vissza spawnol a helyére és kezdhettem újra az egész tábor kipucolását.
    - Nem értem, hogy ahogy az azonnali ölést be lehetett állítani, a dobó fegyverekre ezt miért nem lehet? Itt egy tökéletes lopakodó gépezet, de 3-as szint felett max a szolgákat lehet kinyírni egyetlen dobással.

Amúgy sztem messze itt volt a legnagyobb grafikai fejlődés, imádom, hogy él az egész, ahogy fújja a virágokat a szél pl az nagyon élethű.

• myckey

veterán

válasz Skynet258 #241 üzenetére

nem is tértem ki rá, de ott minden a legnagyobb rendben... :D
    PC Xbox Mac meretesebb.

en sem tegnap kezdtem AC vel foglakozni...Ez pedig az elozetes hangokkal ellentetben, nagyon is rendben van. ( meg izlelgetem, csak olyan pazar a kornyezet, hogy nem tudok betelni vele )

Aki teheti, az Olvasgassa a karakter menut ! Remek leirasok vannak a Lore kapcsan(Codex), jol osszefoglalja a Tutorial dolgokat is, mechanikakat...Illetve akad mas erdekesseg is. Klassz kepekkel karoltve.
    Pofas a Menu rendszer, es az ott talalhato interface is.

• kismadar12

kezdő

válasz Skynet258 #147 üzenetére

Én itt néztem dollárban. A játék megjelenése óta szépen bezuhant. [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés