- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Nem rossz a játék, én 20+ óránál vagyok. Jó sok ubi hülyeség van benne, szórakoztató tud lenni és látványos.
De már nagyon sokszor felidegesitett a bugok és a bugyutasagok miatt.
Anno a Ghost of cusima egy kezemen megtudom számolni hányszor idegesitett fel, de ezt már nem tudom számon tartani annyiszor felidegesitett -
callmeakos
veterán
Elismerendő, hogy habár fő karakter, nem erőltetik rá az emberre. Gondolom van 1-2 karakter specifikus fő küldetés, amit meg kell vele csinálni, de ennyi. Én próbálok kicsit rp szinten játszani a karakterekkel, hogy ha egy bandita tanyát kell kitakarítani, akkor azt Yasukéval teszem, ha viszont egy várban kell Viewpointot és 3/4 Samurai Daishot kiiktatni, akkor azt Naoével csinálom. De azért érződik, hogy mégis Naoe az igazi főhős itt, és végérvényesen ez egy AC játék, ahol lopakodva kell likvidálni.
Remélem is, hogy tanulnak a Valhallából, mert az egy borzalom volt. Semmilyen szinten nem illik az AC világába a vikingesdi, a főhős egy antipatikus faszfej volt, történet az olyan sekélyes volt mint egy pocsoja, és igazándiból Basim volt az egyetlen autentikus valaki abban a világban. Szerintem én sem játszottam volna vele, ha akkortájt nem tombolt volna az északi mitológia hype a God of War miatt, és ne töltöttem volna el vagy 200 órát egy évvel azelőtt a Odyssey-vel boldogan.
-
ripla
addikt
A Shopban vettem, egy komplett szett része, Yasuke-nak is vannak cuccok, de én külön megvettem csak a geart Naoe-nak, meg egy másik szettből a kardot.
Alul vonallal van összekötve az ami szettként vehető meg, a többi egyesével. Vagy viszed egyben az egészet. Ezek a lehetőségek. -
zseko
veterán
"(Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)"
Pont ez miatt játszom én is minden játékban csak női karakterekkelNekem viszont a távolkeleti világ nagy kedvencem, épp ezért vagyok annyira mérges hogy beleerőltettek egy fekete embert, ráadásul kötelezően játszhatóvá téve, hogy meg sem vettem a játékot.
Majd egyszer, ha 75%-os leárazásban lesz. Bár amúgy sem vennék meg Ubi játékot teljes áron. Arra kíváncsi leszek, lesz-e majd hozzá mod amivel lehet módosítani a férfi skint.
Egyébként a színesbőrű (nők) a másik kedvenceim az ázsiai nép után, szóval nem azzal van bajom hogy néger, hanem hogy egy ázsiai környezetbe erőltették bele. Bárhol máshol szívesen játszom velük. 'Fehér' embert sem fogadtam volna el.
Egyébként is, szerintem ez az AC és az utóbbi AC-k már nem az az AC aminek indult az elején, bedobtak pár 'emléket' meg hasonló utalást mintha lenne köze az eredeti Animushoz, de semmi köze már hozzá. Kb. sima FarCry clónná lett a szememben, más köntösben.
-
k-adi
nagyúr
- Ha már váltogatni kell, miért nincs eleve odaírva a küldetéshez, játékelemhez, hogy kivel kell megcsinálni. Példa: Volt egy Tomb valahol, ami egy tábor közepén volt, ki kellett mindenkit nyírni, hogy hozzáférj a bejárathoz, ezt meg uis tettem, majd mikor odaérek, kiírja a játék, hogy ezt csak Yasukéval lehet megcsinálni, de ott nem tudsz átváltani, ki kell menni a táborból, majd vissza, de természetesen mindenki vissza spawnol a helyére és kezdhettem újra az egész tábor kipucolását.
- Nem értem, hogy ahogy az azonnali ölést be lehetett állítani, a dobó fegyverekre ezt miért nem lehet? Itt egy tökéletes lopakodó gépezet, de 3-as szint felett max a szolgákat lehet kinyírni egyetlen dobással.
Uhhh.. ezek elég amatőr hibáknak tűnnek AC részéről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest