- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Szerintem nekem ez volt az első Assassins Creed amit félbehagytam.
Pedig szerettem volna szeretni, és elvagyok az Ubi féle open world hülyeségekkel is... de nem tudom, ez nekem steril is volt, a karakterek sem érdekeltek, szamurájos kardozósnak a Tsushima jobban tetszett.
-
Skynet258
veterán
válasz
callmeakos #555 üzenetére
Mindegyiknek van egy hangulata, jók!
A hajós kép jó ötlet volt!
-
Skynet258
veterán
Mármint kollegina.
Alapvetően elvagyok a játékkal így túl a 20 órán is, egyedül a nehézkes parkour-t nem tudom megszokni. Az addigi részeknél gyakorlatilag mentem előre, fel a falon, át a tetőn, leugorva, át a szántóföldön, kerítést átugorva... itt meg megakaszt minden hülyeség, van, hogy nyomom a gombot semmi, nyomom még kitartóbban és nagy nehezen leugrik. Értem, hogy az előző megoldás minden volt csak realisztikus nem, de ez egy játék és nekem az sokkal fluidabb volt mint ez most.
Látom másnak is baja van vele. De a hozzászólásoknál meg van akinek ez sokkal jobban bejön mint az elmúlt 2-3 AC mozgása... érdekes. Itt sem láttam eddig ezt említve.
-
Skynet258
veterán
Én nem is értem az ilyen kiakadásokat amúgy, Far Cry-jal azért játszol mert azt szereted, új sztorira meg még jobb grafikára vágysz. CoD ugyanez. Vagy bármelyik másik játéksorozat... Ha meg egyik vében tök más lenne az lenne a baj.
Ha szereted az AC-t akkor tudod, hogy jól fog kinézni, lopakodni kell, mászkálni keresztbe kasul, és van némi sztori ami összeköti. Ezt meg hozza mindegyik rész szerintem... Aki meg nem szereti az AC-t de erőlködött az elmúlt 8 résszel, az vajon miért nem keresett magának mást?
Egy Black Flag remake-et azért igencsak várok... -
Skynet258
veterán
válasz
kismadar12 #141 üzenetére
Ezeket az Ubi részvény árakat te milyen chart-on látod?
10 EUR alatt nem is nagyon járt még az árfolyamuk, nemhogy 2.6 EUR...
BTW aki eddig szerette az Assassins Creed játékokat szerintem tegyen vele egy próbát, én is így fogok tenni ha mást nem egy hónap Ubi+ keretein belül. Azt a 7k-t megéri a játék, ha jó akkor azért, ha nem jó akkor pedig vélhetően ezzel vége a cég jelenlegi állapotának és az AC franchise jelenlegi formájának, szóval akkor 7k-ért a történelem részei leszünk, hogy mi ott voltunk az utolsó dalnál.De amit eddig láttam belőle az alapján olyan nagyon rossz nem lehet.
-
Skynet258
veterán
Ezek az első tesztek általában ilyenek, aztán pár nap és Youtube-on lesznek képkockánként összehasonlító videók az egyes settingekről, ahol általában a végén egy olyan beállítást ajánlanak amit mondasz is, hogy innen egyet le, onnan kettőt, ez a setting nem is csinál semmit csak fps-t zabál, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest