- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
nesh_019 #604 üzenetére
Mondjuk en egy idegesítő dolgot találtam csak benne, hogy nem írta előtte, melyik küldi Naoé meg melyik a benga néger. Nekem más bajom a XSX-en nem volt vele. Sőt nekem is leesett az állam minden pillanatban, pedig nekem ez a középkori japán olyan volt, mintha a fogamat húznák
-
dropi
senior tag
Bár én már végigtoltam pár hete 81 óra körül, de akkor én is tolok egy képet:
-
dropi
senior tag
Ti tudjátok azt, hogy milyen alapon szelekjtál a játék, hogy milyen fotó módban készített képeket jelenít meg a térképen?
-
dropi
senior tag
Lényegében igen. Annyi, hogy pár párdbeszédre és egy két harcra muszáj átváltani, de mondom ez nekem a 62 óránál eddig nagy jóindulattal is nagyon max 1 óra volt, amit kötelezően Yasukéval kellett játszani.
De a legtöbbet át lehet úgy verni, hogy a párbeszédeket megcsinálod Yasukéval, de a küldit utána már lehet Naoéval. -
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #451 üzenetére
Pont ugyanez
Odysseybe nekem is van annyi legalább, azt imádtam azt a játékot, nyilván Kassandrával mentem.
Az angolszászvilágot imádom, most is imádom Angliát, sokszor járok arra, de hogy egy ilyen pusztítóval kellett menni, szó szerint fájt. Nem csináltam mellékküldiket, csak minél előbb legyek túl rajtaNyilván ott is csaj Eivorral voltam, de az se volt egy nagy menet.
-
dropi
senior tag
válasz
callmeakos #420 üzenetére
Én meg csak Naoéval csinálok mindent
Végre egy igazi lopakodós karakter. Ha amúgy észrevesznek véletlenül, töltöm is vissza a mentést annyira élvezem a kastélyos lopakodásokat, meg sakkozást, hogy merre kell menni, hogy észrevétlenül végig lehessen tolni.
Yasukét gyűlölöm, ahogy gyűlöltem Eivort is. Nulla energiát fordítok rá, amit nagyon muszáj azt megcsinálom vele, 62 óránál járok, de szerencsére nettó 1-nél többet nem kellett vele lennem. Nincs is fejlesztve, az összes mastery pontja bent van a zsebben még, ruhája az alap, de kicseréltem legalább egy normálisan kinézőre, nem ilyen bohóc stilósra. De attól eltekintve, hogy ő is benne van a játékban, amúgy nagyon bejön az egész.
Sztem azon nem érdemes vitatkozni, hogy messze az eddig valaha készült legjobb, legalaposabb grafikájú játék (RDR2 legmélyebb tisztelete mellett), mondom ezt úgy, hogy a japán világ kicsit sem mozgat eg, plane az 500 évvel ezelőtti, nem is játszom ilyen témájú játékokkal.
A sztori is jó, sok a bérgyilkos küldetés, az ember AC brandtől ezt várja igazán, lopakodás, lopakodás, lopakodás. A Valhalla egy tévedés volt és ezt belátták szerencsére. -
dropi
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a tantos bugot javították? Hogy van Tanto a cuccaid között. akkor nem tudsz fegyvert vagy felszerelést cserélni, amíg nem hívod a lovat?
-
dropi
senior tag
Én minden AC meg FC játékot előre megrendelek, én ezeket szeretem a legjobban. Bár nekem az első a Brotherhood volt, ami tetszett, de az RPG-sített játékok nekem jobban bejönnek és pont a modern kor idegesített benne mindig is, így nem bánom, hogy ezek kikoptak már a játékokból
-
dropi
senior tag
válasz
Skynet258 #244 üzenetére
Pontosan ez a lényeg szerintem is. Én nagy AC rajongó vagyok, ezt is előrendelésben vettem meg és annak ellenére nagyon bejön, hogy nekem a távolkeleti világ korai szakasza soha nem jött be, és nem is voltam túlságosan boldog, amikor Ubi bejelentette, hogy itt lesz a következő rész, bár én a sztorit nem is nagyon szoktam figyelni, alapból a játékok hangulatát szeretem, néha csak berakom a tévére háttérnek a városi életet
Bár az összes AC-t mindig végigjátszottam (az összeset Xbxon!), és ez alapján nekem ez a játék a második kedvencem. Az Odyssey volt sztem a legjobban eltalált játék, a legjobban eltalált főhős(ök). Abban nekem az tetszett a legjobban, hogy ment a lopakodás, az assassinoskodás, de távolról is bárkit le tudtál szedni egy lövéssel.
És akkor itt rátérnék arra, ami engem idegesít ebben a részben, és ami miatt nem ez lesz a kedvencem.
- Rohadtul idegesítő, hogy át kell váltanom Yasukéra, nem érdekel a csavó, utálom az egész stílust, amit képvisel, és azt is, ahogy játszani kell vele (ezért volt nekem szenvedés a Valhalla is, pedig ott is csaj karakterrel nyomtam végig), miért nem lehetett úgy megcsinálni, mint az Odyssey volt, aztán mindenki döntse el, hogy milyen stílusban akar játszani. (Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)
- Ha már váltogatni kell, miért nincs eleve odaírva a küldetéshez, játékelemhez, hogy kivel kell megcsinálni. Példa: Volt egy Tomb valahol, ami egy tábor közepén volt, ki kellett mindenkit nyírni, hogy hozzáférj a bejárathoz, ezt meg uis tettem, majd mikor odaérek, kiírja a játék, hogy ezt csak Yasukéval lehet megcsinálni, de ott nem tudsz átváltani, ki kell menni a táborból, majd vissza, de természetesen mindenki vissza spawnol a helyére és kezdhettem újra az egész tábor kipucolását.
- Nem értem, hogy ahogy az azonnali ölést be lehetett állítani, a dobó fegyverekre ezt miért nem lehet? Itt egy tökéletes lopakodó gépezet, de 3-as szint felett max a szolgákat lehet kinyírni egyetlen dobással.Amúgy sztem messze itt volt a legnagyobb grafikai fejlődés, imádom, hogy él az egész, ahogy fújja a virágokat a szél pl az nagyon élethű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest