Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Neurotoxin #343 üzenetére
PC előtt ülve vettem meg, de szerintem az ugyanaz.
60 pont nem tudom mire lesz elég, 100 pont a -20% kedvezmény.És igen, elnézést mindenkitől, benéztem, 200 pontot írtam, miközben 100 pontba kerül a kedvezmény, elnézést!
-
Peace
nagyúr
válasz
Neurotoxin #345 üzenetére
Igen, úgy valóban nem kifizetődő az előfizus megoldás. 70-80 órát simán bele lehet ölni, ha minden küldetést ki akar végezni az ember. Ha pedig a teljes térképet, akkor 200-at is akár.
-
zseko
veterán
válasz
Neurotoxin #212 üzenetére
Személy szerint pont a 'hivatalos' 'kritikusok' véleményének hiszek a legkevésbé. Nézek játékvideót és vagy tetszik a játékmenet, vagy nem. Számomra érdektelen kritikusok véleményére nem adok. Csak annak hiszek amit magam látok, nem amit más meg akar mondani nekem. De ez a saját véleményem.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Neurotoxin #212 üzenetére
Hát azért ha beütöm YT-ra , hogy AC shadows, akkor többszázezer feliratkozós YT-ernél azt látom, hogy nagyon nincsenek hanyatt esve a játéktól.
Másik röhej: Gamingbolt csatorna (1,3 millió feliratkozó) GotY CONTENDER az ACS (és még csak március van)!!!! Ne akarja nekem senki bemagyarázni, hogy ezek a "hivatalos" review-k a valóságot tükrözik! Valószínűleg megint fizetett ezeknek egy Disneyland kirándulást az Ubi, hogy felfelé kerekítsenek a pontozásnál (egész pontosan 5-ről 7-8-ra).
Azt elfogadom, hogy ez egy erős közepes OKÉ játék, de azt kötve hiszem, hogy 8-9-et érdemel.
Amúgy meg piacgazdaság van: ha egy cég szarul csinálja amit csinál, akkor mehet a süllyesztőbe. A jó kódereket úgyis felszívja a piac, ahol talán nem a DEI faxság az egyik fő pillér és talán még a kreativitás az elsődleges. Aki meg csak a helyet foglalja ,az menjen a lecsóba. És igen, az Ubi megérdemli a nagy pofont, mert az utóbbi időben minden foglalkoztatja őket, csak a játékosok igényei nem. Mert ugye fejlesztői toborzásnál is az a fontos, hogy valaki LMBTQ legyen ,a tehetség az másodlagos! Menjenek is a süllyesztőbe, az utóbbi 5-6 évben letett teljesítményük és viselkedésük alapján nem kár értük! Ha csak ennyire képesek, hogy kidobnak egy rakás szar Skull and Bones, egy DLC-nek indult Mirage-t, egy rakás szar (kiadáskor) SW outlaws-t, most meg ezt, akkor nem tudom őket sajnálni (mint cég). -
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #195 üzenetére
áááááááááá ! Nem szabad ! ( ignoralni kell a toxic dolgokat, de nem konnyu )
Persze, lattam hogy a humor egy fajtáját lotted el.Igen, "jatszogatnak" vele !
Assassin's Creed: Shadows sets a new peak of 63,300+ concurrent players on Steam , breaking previous record holder, Odyssey, which was also released on Steam + UPlay Day 1.
THANK YOU"
A Message from the Assassin's Creed Shadows Development Team -
mcwolf79
veterán
válasz
Neurotoxin #195 üzenetére
Igen, a játékosszám növekszik.
Az Ubi gyanúsan hallgat az ELADOTT PÉLDÁNYSZÁMRÓL! Boldog-boldogtalannak osztogatják a kulcsokat, akik bőszen felszopkodják a játékot. Gondolom az Intel cuccokhoz is kodobáltak pár kódot. Ismerős a szitu (igen ,rád nézek SW Outlaws). Az is egy rakás szar volt megjelenéskor (azóta kicsit kikalapálták), és furcsa mód repkedtek rá a 7-8-as pontszámok. -
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #187 üzenetére
a ketto jatek nem egy, akad ott elteres, radasul az AC SHADOWS a tobbi UBI jatektol is kulonbozik...
( jatszottam Csucsimaval is, de nem vegig )
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Neurotoxin #71 üzenetére
Egyrészt a Ghost of Tshusima egyértelműen az Assassin's Creedből vett át játékelemeket (most meg ők is visszavettek dolgokat), másrészt a prológus után véletlenül belefutottam egy lopakodós küldetésbe, aminek a végén jött egy 98%-ig Ghost of Tshusima boss fight. (Azért csak 98%, mert nem nézett ki olyan jól a környezet.) Néztem is, hogy mi történt, mert az ellenséges hadsereg egyik jelentéktelen katonája volt a párviadalban az ellenfél.
-
floatr
veterán
válasz
Neurotoxin #112 üzenetére
Pisti türelmetlen sokszor, de arra jó, hogy látod h milyen egy játék. Meg azért a reakciói is beszédesek. Bár nagyon véleményeket nem szokott mondani, de inkább ő, mint - ahogy mondtad is - egy random élettelen youtuber.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Neurotoxin #98 üzenetére
Demo nehéz kérdés, mert vagy az elejét rakod bele ami uncsi mert gyenge a karaktered, vagy a közepét ahol már túl OP és spoileres. Ezért inkább az első 1-2 küldi szokott a demo lenni de az meg nem fedi a valóságot, sok játékban a játék közepén jön be új játékmechanikai elem, pl egy új vagány skill, új pálya, stb.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Neurotoxin #98 üzenetére
Kiadók rájöttek, hogy mióta van torrent, nem kell demo-t készíteni. Akit érdekel, ki tudja próbálni, ők meg sírhatnak a kalózkodás miatt. Win-win!
/s
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #83 üzenetére
mi baj is lehet...
Nem is szamit egyebkent
Öcsi is Xbox tolja, en is azzal kezdtem...csak PC PS jatekokba szagoltam bele.
De ez az AC Shadows JÓ LETT , visszajelzesek alapjan ! Meta es Op kritikus oldalak is jol hozzak a cimet. Belenyultak jatekmechanikakba, finomhangoltak, fejlesztettek stb...
Parades az atmoszfera es a Flora & Fauna etc...mellé meg hat sok szokasos UBI OW fassag is akad, de hat lehet tudni. -
flexxx2
őstag
válasz
Neurotoxin #71 üzenetére
azért találsz sok hasonlóságot a 2 között, pl világ,térkép felépítése
-
myckey
veterán
válasz
Neurotoxin #65 üzenetére
1 hó alatt nem ...de ez is emberfüggő.
Nekem az Origi+Odyss 500+ órámba van, eddig. Komótosan állok hozzá mindig ezekhez a programokhoz, de sokat szamit a környezet, mennyire kap el a jatekmenet.
Horizon és RDR2 hiaba tetszik, egyik sem huzott be... -
rottenbull
őstag
válasz
Neurotoxin #47 üzenetére
Itt is az
-
doooo
veterán
válasz
Neurotoxin #47 üzenetére
Ezt ajánlotta a játék, gyakorlatilag ez volt az alap. Mint itt is, a teszt szerint.
Mindegy, a lényeg, hogy jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest