- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Tök jók a képek, már játszanék én is a játékkal Japán, és Naoe miatt.
Adnék egy - kéretlen
- tanácsot ha nem gond
Nem tudom milyen a képkészítő része a játéknak, gondolom szabadon állítható a kép szöge, távolsága és minden, így a képek készítésénél érdemes használni a harmadolás szabályát. Valamint a karakter (arca) (vagy az épület, vagy más egyéb ami a lényegi) ne a kép közepén legyen hanem a harmadolás vonalak metszéspontjához közel, és a karakter mindig 'befelé' nézzen a képbe, ne kifelé.
Nem az a lényeg hogy pontosan a metszéspontban legyen, mint most én úgy tettem, hanem hogy a közelében, ha kicsit változtatsz rajta, már más hangulata van a képnek.
Persze ezt a kép készítése közben lehet igazán kihasználni, akkor kell előre (ki)gondolni, így utólag nehezebb a jó arányt beállítani. Ha pl. belegondolod a 'cinematic' módot, vagyis a 21:9 képarányt, akkor meg kicsit mozisabb hatást lehet elérni
Itt ugye nem volt elég kép a bal oldalon a jobb képkivágáshoz, ezért lemaradt a lába és ahogy fröccsen a víz, de a teljes kép ismeretében el tudod képzelni milyen lett volna úgyVagy egy másik:
Például az #535-ben majdnem pont így is lettek készítve a fotók.Bocs hogy kéretlenül bele'vauvau'ztam
-
zseko
veterán
Az EGL-nek (Epic Games Launcher) sincs köze a Steam-hez, mégis az EGL alatt nem, a Steam alá betéve és az alól indítva a játékot meg megy a kontroller az EGL-en szerzett EGL-es játékkal. Én csak adtam egy teszt ötletet, de nekem mindegy, azt teszel amit szeretnél. Nem azt mondtam hogy vedd meg Steamen.
-
zseko
veterán
"(Ki akarja amúgy az óriás néger segget nézni az egész játék alatt, ha lehet egy kecses japán csajét is?)"
Pont ez miatt játszom én is minden játékban csak női karakterekkelNekem viszont a távolkeleti világ nagy kedvencem, épp ezért vagyok annyira mérges hogy beleerőltettek egy fekete embert, ráadásul kötelezően játszhatóvá téve, hogy meg sem vettem a játékot.
Majd egyszer, ha 75%-os leárazásban lesz. Bár amúgy sem vennék meg Ubi játékot teljes áron. Arra kíváncsi leszek, lesz-e majd hozzá mod amivel lehet módosítani a férfi skint.
Egyébként a színesbőrű (nők) a másik kedvenceim az ázsiai nép után, szóval nem azzal van bajom hogy néger, hanem hogy egy ázsiai környezetbe erőltették bele. Bárhol máshol szívesen játszom velük. 'Fehér' embert sem fogadtam volna el.
Egyébként is, szerintem ez az AC és az utóbbi AC-k már nem az az AC aminek indult az elején, bedobtak pár 'emléket' meg hasonló utalást mintha lenne köze az eredeti Animushoz, de semmi köze már hozzá. Kb. sima FarCry clónná lett a szememben, más köntösben.
-
zseko
veterán
Ami nekem a Win11-ben a legnagyobb problémát okozta és felhúztam magam, az a nyomorék start menü amit csináltak, még programot is hajlandó voltam venni hogy visszaállíthassam a win10-es kinézetet. Szerintem az a csempés megoldás volt a legjobb és leghasználhatóbb menü eddig.
Képszerkesztésre meg IrfanView. Kicsi, egyszerű, ingyenes
-
zseko
veterán
válasz
Neurotoxin #212 üzenetére
Személy szerint pont a 'hivatalos' 'kritikusok' véleményének hiszek a legkevésbé. Nézek játékvideót és vagy tetszik a játékmenet, vagy nem. Számomra érdektelen kritikusok véleményére nem adok. Csak annak hiszek amit magam látok, nem amit más meg akar mondani nekem. De ez a saját véleményem.
-
zseko
veterán
válasz
balgabence #8 üzenetére
Az úgy jó, ha nem tesz ki a játék 4-5%-ánál többet. Majd egy -75%-os Steam akcióban elgondolkodom rajta.
-
zseko
veterán
Egy dolog érdekel. Hány százalékban kötelező a japánidegen karakterrel játszani?
Más dolog:
"de mivel az egyes régiók egy adott szint elérése után velünk együtt erősödnek"
Konkrátan idiótának tartom aki ilyet értelmesnek tart, és beleépít egy játékba. Mintha a macskám velem együtt tápolódna fel egy tigrissé, mert én eljárok edzeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest