- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #515 üzenetére
Elsőre le sem esett
Én már fel vagyok rá hypeolódva
Főleg a sárkány pajti, chopper módjára történő megülését várom
-
Neurotoxin
őstag
válasz
mcwolf79 #213 üzenetére
+1.Gamingbolt, IGN
és az ilyen-olyan 'Insider' oldalak.. Jah, igen a GoTY contenderek, élükön a TGA-val
Egyiknek sem hiszek, sőt, az ájdzsíentől egyenesen felmegy bennem a pumpa időnként (a nyílt oldal választásuktól már nem is beszélek, de ez már egy másik téma, ennyire ne menjünk messzire). Ahogy te is mondtad, mennek a kenőpénzek, mert a játék(ok)nak teljesítenie kell a számokat. A DEI-nek (Sweetbaby és tsai) is hamarosan vége lesz, inkább kiadói nyomásra kerülnek bele ezek a tartalmak a játékokba, nem a fejlesztők fejéből pattannak ki. Nem csak az Ubi-nak, az egész AAA(A) iparagnák járna a pofon.
-
Neurotoxin
őstag
Persze, aki érti, az érti
Itt már legalább közölték, hogy Steam-en. (A peak egy érdekes dolog, a Split Fiction, ami közelében sincs a Shadows fejlesztési költségeinek, 130e-t is feltudott mutatni - most ezzel az összehasonlítással láttam este egy videót.) Az Uplay+ számokra is kiváncsi lennék, eddig nem találtam róla adatot.
@mcwolf79: Még mindig, nagy általánosságban megvannak elégedve a kritikusok a játékkal. Nevesincs emberek fanyalgó reviewjaira pedig nem érdemes hagyatkozni. Ha hozni fogja kb azt az élményt, mint az Odyssey, elégedett leszek.
-
Neurotoxin
őstag
Persze, tudom, csak mindig megy ez a céltalan összehasonlítgatás, nekem is feldobott már side by side videókat a Youtube
Unalmas ez a “a másik játék 5 éve jelent meg és mennyivel szebb, jobb stb” vonal
Most értem a topic végére, elolvastam az összes hozzászólást. Úgy érzem látatlanban is, hogy hála az Odyssey-s csapatnak, ebbe is bele fogok tenni minimum 100 órát. Szépen növekednek a játékos számok is!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
VikMorroHun #149 üzenetére
Aki Xboxon játszik, mint én, közelébe se fog kerülni a Tsushimának. Akkor nekem és másoknak, az AC Shadows egy szegény ember Tsushimája lesz ezekszerint?
Amúgy én lemaradtam, szóval Yasuke a másik kapura játszik?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #99 üzenetére
Igen, van a virágbolti lehetőség is. De ez igaz zenére és filmre is. Utóbbi ha nagyon tetszik és többször nézős, beszerzem 4K Blurayen vagy mostanában jó áron az Apple TV+ áruházából, OLED-re tökéletes minőség. Moziba már csak évente 4-5x járok, akkor sem úszok meg egy látogatást 6-7k alatt.. Játékok szempontjából egyértelműen meg kell vásárolnom mindent (2018 óta Xbox-ra váltottam).
@k-adi: Maximum a játékmechanikákat tudod ennyi idő alatt kipróbálni és látod, hogy a mozgás folytonosságától fej és szemfájást kapsz-e vagy sem.
@floatr: Sosem adtam random, nevesincs Youtuber streamerek véleményére..A kedvencem, hogy még mindig megmaradtak azok a trailerek, amiknek a végén van egy összevágott kollázs a kritikai pontszámokkal, olyan szövegekkel, hogy "brilliant", "never seen before", "immersive gameplay" és társai
VR Pistiéket követem, de Pisti nagyon gyatrán játszik, legtöbbször meglepődök rajta, hogy egyáltalán a játék végére tudott érni. A Tech, film egyéb tesztjeik/kibeszélőik viszont az itthoni felhozatalban rendben vannak.
-
Neurotoxin
őstag
-
Neurotoxin
őstag
Már nincs PS-em, a Horizon-t nem próbáltam ki, nem vonzott, ahogy a Tsushima, God of War, Pókember, Days gone, Last of Us stb. sem. Miután megjelent a Death Stranding XSX-re tavaly novemberben, végigjátszottam 2 és fél hónap alatt, nekem tetszett, az egyetlen játék volt, amit irigyeltem a kék oldalról, de már ez az élmény is megvan. Az MS vonal címei mindig is jobban szórakoztattak. Az RDR2 is hidegen hagyott, a GTA 5-öt is még egy haveromnál próbáltam ki X360-on....
@k-adi: A Mirage is kimaradt, mert még azt a 7e Ft-ot is sajnálom rá, amennyiért ellehet csípni akcióban. Akárhogy is tekintek rá, ez egy köztes rész Basimmal, aminek elég hurka a története..Inkább előveszem az Originst és végigjátszom 4k 60 FPS-el újra
-
Neurotoxin
őstag
válasz
CriticalHit #67 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de teljesen felesleges összehasonlítani a Tsushimával, csak azért, mert az is Japánban játszódó samurai-os játék.
@kismadar12: Sosem tudott sajnos az Ubi jó történetet írni, illetve de, az Odyssey estében. Az Origins jó lett volna, de a sok mellékküldetés miatt, már kizökkentem a fő storyból, a Valhallát meg az Ivarr-os szálon és a kiskirályok acsarkodásán kívül nem tudnám összefoglalni, hogy miről is szólt valójában.
@Farkassacred: Az összes erről szól már a legelső rész óta. Kapsz egy map-et millió ikonnal, amit szépen ki kell pucolni.
-
Neurotoxin
őstag
A Valhallára is hunyorogtam, erre is egy kicsit, de ez a világ jobban izgat, ezzel is biztosan elleszek egy darabig, amíg a végére érek. Az Originsben 160, az Odysseyben 240, a Valhallában is kb 180 órám van, még ha napi 2 óra játékidőt is számolok, az minimum 3-4 hónap elfoglaltság nekem. E gondolat mentén, még rohanva is kizárt, hogy egy hónap elég legyen rá Ubidoft+-al.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
rottenbull #49 üzenetére
Köszönöm, már látom, külön a menüből lehet majd kapcsolni az irányított felfedezés módot
(Korábban 2 opció közül lehetett választani a játék elején.)
-
Neurotoxin
őstag
válasz
callmeakos #18 üzenetére
Az utóbbi hármas "Mythology pack"-al még elvoltam. Nekem a favorit a helyszín miatt az Origins volt (Gold kiadás), az Odyssey-t csíptem (szintén Gold), csak kár, hogy az Atlantis-os DLC-t Cerberus-al kezdődően elvitték egy soulslike irányba..Amennyire fújtam elsőre a Valhallára (normál, mezítlábas kiadás), a végére megszerettem, de a dungeon-öket nem volt energiám kimaxolni, hagytam is a csudába, már nem érdekelt, ahogy a soron következő DLC-k sem..
Ezzel a Shadows-al teszek egy próbát, szigorúan Ubisoft+-ban.. Azonkívül egy fillért nem vagyok hajlandó adni érte, ahogyan az Outlaws-ért sem..Jobban is teszi az Ubisoft, hogy kiárusítja a brandjeit, felőlem lehúzhatják a rolót, ha csak ilyen "minőségben" hajlandóak kiadni játékokat a jövőben. Pedig szerettem a Far Cry 3-4-5(+New Dawn)-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest