- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #515 üzenetére
Jó is lesz egy kis új Doom
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Elsőre le sem esett
Én már fel vagyok rá hypeolódva
Főleg a sárkány pajti, chopper módjára történő megülését várom
-
homerhamm
addikt
válasz
Az mi?
-
homerhamm
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #395 üzenetére
hádde tezsvírem hogy á rák egye ki á szívedet.
-
Sunrider987
tag
válasz
TESCO-Zsömle #205 üzenetére
Az volt az elso gondolatom de csak a day one patchet lattam hogy nem engedik szetrombolni a shrine-okat miutan a japan miniszter ezen felszivta magat. Amugy nem olyan fontos mert nem mindenhol tortenik meg ez a dolog, ugy tunik a warrior monkok a templomjaiknal ok dobalnak extra cuccost mashol minden a rendes kerekvagasban zajlik.
Ezt meg csak ugy
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #202 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #113 üzenetére
egy rövidke átvezető után beledobott a közepébe, fullosan, és úgy ment le egy alap oktatómód. Aztán fekete képernyő, és 6 nappal ezelőtt... Kezdtél mindent a nulláról, de már benned volt, hogy hova lehet eljutni és hajtott a kíváncsiság, hogy még mit?
Jaja ez jó megoldás, felkelti az érdeklődést de keveset spoilerez, talán ez az egyetlen igazi megoldás erre
-
Neurotoxin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #99 üzenetére
Igen, van a virágbolti lehetőség is. De ez igaz zenére és filmre is. Utóbbi ha nagyon tetszik és többször nézős, beszerzem 4K Blurayen vagy mostanában jó áron az Apple TV+ áruházából, OLED-re tökéletes minőség. Moziba már csak évente 4-5x járok, akkor sem úszok meg egy látogatást 6-7k alatt.. Játékok szempontjából egyértelműen meg kell vásárolnom mindent (2018 óta Xbox-ra váltottam).
@k-adi: Maximum a játékmechanikákat tudod ennyi idő alatt kipróbálni és látod, hogy a mozgás folytonosságától fej és szemfájást kapsz-e vagy sem.
@floatr: Sosem adtam random, nevesincs Youtuber streamerek véleményére..A kedvencem, hogy még mindig megmaradtak azok a trailerek, amiknek a végén van egy összevágott kollázs a kritikai pontszámokkal, olyan szövegekkel, hogy "brilliant", "never seen before", "immersive gameplay" és társai
VR Pistiéket követem, de Pisti nagyon gyatrán játszik, legtöbbször meglepődök rajta, hogy egyáltalán a játék végére tudott érni. A Tech, film egyéb tesztjeik/kibeszélőik viszont az itthoni felhozatalban rendben vannak.
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Pónyilovas
eccarvú !
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Első gondolatom szintén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest