- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghalesh
csendes tag
No 80+ óra után csak sikerült a stáblistát elérni
Gondoltam rittyentek egy rövidke review-t.
+
Gyönyörű ez a játék, engem nagyon megfogott. Sztem írtam is már korábban, de számomra olyan mintha egy hatalmas japán zen kertben járkálnék. Az atmoszféra, a hangok, az a részletesség, ahogy a korabeli dolgokat megalkották.. le a kalappal. Látszik, hogy akik csinálták, azok odatették magukat.
Lehet majd még beillesztek pár szebb képet az utolsó 20 óráról isEhhez kapcsolódóan a Codexet is kiemelném. Magamtól nem néztem volna utána japánnak, de így, hogy mindig az adott helyszínen (templomnál, kastélynál, stb) volt unlockolható codex bejegyzés, elolvastam őket. És így tök sokat tanultam, hozzátett nagyon a hangulathoz.
A harcrendszer iszonyat kielégítő. Nem használtam túl sok fegyvert, Katanát majd később Teppót csak, de nagyon bejött. Ez segített abban, hogy a 100. kastélyt és kipucoljam, rohadt élvezetes volt kaszabolni. Naoe-val amúgy élvezetesebb a harc szerintem, gyorsabb és pörgősebb. Ha csinálnék második végigjátszást, akkor Yasuke-t teljesen csak Teppóra használnám.
-
Sztori, írás minősége: hát maradjunk annyiban, hogy ha a sztoriért játszanál, akkor keress más gamet
A non-linearitás miatt olyan 10 óra után teljesen kudarcba fullad szerintem a történet. Totál máshogy kellett volna megoldani. A karakterek sem voltak érdekesek, egy két kívételtől eltekintve (pl a szellem küldiadó
).
Repetitív nagyon a játék. Csak azért tudtam végigvinni, mert nagyon élveztem mind a lovaglást Aból B-be, mind a harcot is. A Ghost of Tsushima valahogy nem tűnt ennyire ismétlődőnek. A melléktevékenységek (festés, bázisépítés, íjászati minigame stb) meg vhogy nem kötöttek le. Lehet így mondjuk velem volt a baj
A UI borzalmas. Életemben először volt, hogy rá kellett keressek, hogy vmit hogy kell megcsinálni.
---
Összességében viszont nagyon élveztem az egészet és hiába teljes áron vettem meg, nekem megérte. Nagy élményt adott nekem. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy valódi japán szakértő mennyire látja hitelesnek a játékot. Mert nekem mint totál fogalmatlannak kb így nézne ki a középkori japán.
-
Ghalesh
csendes tag
Szép lassan rájövök, hogy mi az ami visszahúz engem ebbe a játékba. 62 óránál vagyok, de minden nap muszáj játszanom vele. Olyan mintha egy zen kertben lennék, és egyszerűen totál lenyugtat a game. Valahogy a zene + grafika/táj + a combat együtt.
@myckey nice képek!! Hoztam én is párat!
-
Ghalesh
csendes tag
Még én is tolom a játékot, hoztam is pár képet ide a "galériába"
Még mindig rohadt szép ez a game
-
Ghalesh
csendes tag
Pár napig nem nagyon tudtam gamingelni, de most megint folytattam a ACS kalandozásaimat. Ez azt jelenti, hogy újra lesznek képek
. Ez a játék gyönyörű..
39 óránál tartok, de sztem most már elkezdem csinálni a főküldit. Érzem, hogy gyengül a lelkesedésem, de mindenképp végig akarom tolni a sztorit.
-
Ghalesh
csendes tag
@callmeakos
A toronymászás sok, de a toronyégetés mehet?
Ez amúgy gondolom egy story esemény, mert nem találkoztam olyannal, hogy fel lehetne égetni bármit.@ripla
Ez a játék több mint gyönyörű.. -
Ghalesh
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #515 üzenetére
Jó is lesz egy kis új Doom
-
Ghalesh
csendes tag
Még pár természetfotó
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
mcwolf79 #501 üzenetére
Nem a content mennyiségétől lesz egy játék jó. Azonban akinek bejön a világ, az örül, hogy sokáig lesz feladata. És számomra nagyon eltalálták a hangulatot és a harcrendszert. A sztori meg olyan mid, ami nekem most elég. Kivételesen nem a sztori miatt játszom.
Jó elveszni a világban, ahogy írtam, a grafikusok/designerek nagyon kitettek magukért.
-
Ghalesh
csendes tag
Abszolút megértem. Bár én nem olvasok el mindent, ha egy hely (pl templom) tetszik akkor elolvasom a hozzá tartozó codex bejegyzést. Vagy tökre spontán megtaláltam a 3 majmot, na az nagyon vicces volt
Rögtön elolvastam h a mif.. ez? Ha vki minden elolvas, az nagyon lassan haladhat.
Most reggel unlockoltam Yasuke-t, de Naomi-val maradok. Megszoktam ezt a kicsit souls-like stílust. Glasscannon a csaj, nagyon jól kell tudni parry-zni és "dash"elni. De ad egy plusz adrenalint a harcokhoz (mármint nekem is
, nem csak a in game ). Később majd utánanézek vmi jó katana buildnek, egyelőre az a fegyver jön be a legjobban.
Amúgy kicsit fura volt ez a Yasuke-s csatlakozás. Nem igazán értem az indokait, de gondolom majd később a játék kifejti.
-
Ghalesh
csendes tag
Én nagyon élem ezt a játékot. Most a húsvéti szünetben már belecsúszott 22 óra
És több is lenne, csak hát az IRL közbeszól. Vmi hangulatbomba lett a játék, nekem nagyon visszaadja a japán hangulatot.
És még mindig nem unlockoltam Yasuke-t
Az első két régiót takarítgatom. De most hamarosan ráfókuszálok a main questre, hogy ne égjek ki.
-
Ghalesh
csendes tag
Rohadt szép lett a game. A grafikusok elvégezték a házifeladatot, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest